דוד בדין חושף את מה שעושים מר פרסקי ונתניהו בימים אלה מאחורי גבו של העם: מי שחושב שגירוש יו"ש הוא הזייה - בבקשה, הנה עובדות שחושף בדין. מי שחולם שמגרון תישאר ביקב - צר לי לאכזב אותו- אלה בעיקר חלומות בהקיץ.
בנוסף מצ"ב צילום אודות צמד החמד - נתניהו ברק - אין שום הבדל ביניהם. או ביניהם ובין מר פרסקי שהביא לנו את הרוצח ערפאת ומחבליו.
וכך חושף דוד בדין:
1. בכינוס השנתי של ועידת הנשיאים של הארגונים היהודיים, שיערך בירושלים בין התאריכים: 23-19 לפברואר, ישתתפו נשיא המדינה ובכירי ממשלת ישראל, המינהל האזרחי של מערכת הביטחון, נציגים של חוגי "השלום" ובכירים של הרשות הפלשתינית. על-פי מקורות שלנו, כל הגורמים הללו מתכוונים לצדד בהמשך המו"מ עם אש"ף, המשך ויתור על שטחים בהסדר ביניים לטובת אש"ף. (אני: אש"ף- ארגון רצח גזעני).
2.בכינוס השנתי המתוכנן של אייפ"ק, שייערך בין התאריכים 6-4 למרץ, ישתתפו נשיא המדינה, בכירי ממשלת ישראל, נציגים ממנהל האזרחי, ונציגים של מכוני מחקר שמזוהים עם תהליך אוסלו. אייפ"ק יקדיש את נושא הכינוס למורשת של נשיא המדינה שמעון פרס.
על-פי מקורות שלנו, ממשלת ישראל נתנה איתות למימשל אובמה ולנציגי הקונגרס, שממשלת ישראל תדחף יוזמות חדשות "למען השלום", שתיכלולנה ויתורים נוספים על שטחים, כדי לחזק את הרשות הפלשתינית.
3.בכינוס השנתי של ג'יסטריט שייערך בין התאריכים 27-24 למרץ, ישתתפו נציגים מ-40 ארגוני שמאל וחוגים ישראלים "למען זכויות האזרח".
בכל שנה, הכינוס מקבל את ברכתו של נשיא המדינה, כאשר הדיונים העיקריים של הכינוס מנוהלים על-ידי בכירים של "מרכז פרס לשלום". צפויה נוכחות של חברי כנסת ממפלגת קדימה, העבודה, מר"צ, וחד"ש.
על-פי מקורות שלנו, השגרירות הישראלית בוושינגטון לא תחרים את הכינוס.
האירוע המרכזי של הכינוס ייערך ביום האחרון של האירוע, כאשר נציגים של השמאל הקיצוני מישראל, מלווים בחברי כנסת, יערכו ביקורים אצל בכירי המימשל ובכירי הקונגרס, עם מסר ש"חייבים למחוק את ההתנחלויות כדי לקדם את השלום".
הדרישה החד-משמעית תהיה התערבות ישירה של המימשל האמריקני. הנציגים ידרשו התניית סיוע אמריקני, בהפסקת כל פיתוח בישובי יו"ש, ונקיטת צעדים כלכלים נגד כל ייצוא מיו"ש לארה"ב.
בשלושת האירועים הנ"ל המסע הציבורי נגד ההתיישבות ביו"ש נושא את ברכתו של נשיא המדינה, של שר הביטחון ושלוחיו של רה"מ בוושינגטון.
עוד חושף בדין את העובדות הבאות:
א. יש התערבות דיפלומטית של נשיא המדינה בתהליך המדיני: מי הסמיך את פרס לפעול? שואל בתמימותו בדין- (אני: פרס "איתרג" את נתניהו והוא זה שתמיד מניע - את כל המהלכים).
ב. יש תיאום בין שר הביטחון, המינהל האזרחי והשמאל הקיצוני. (אני- נתניהו שיריין לשר הבטחון מקום ברשימת הליכוד כלומר - הוא תומך בו).
ג. נציגי ממשלת ישראל מתבטאים בחו"ל נגד ההתיישבות.
http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=290797