התנתקות אמיתית מעזהשילמנו את המחיר המלא. צה"ל נסוג לגבול הבין לאומי, עקרנו התיישבות מפוארת - וכעת אחרי 5 שנים: הגיע הזמן להפיק את הרווח המדיני מכך שישראל סיימה את הכיבוש על 1.5 מיליון ערבים בעזה.
עזה איננה - כמו שטוענים גולדסטון והחמאס "תחת כיבוש". לא מדובשה ולא מעוקצה. לא רוצים לדאוג לעזה או לסבול ממנה - שילכו למצרים ויקבלו את כל מה שהם צריכים דרך נמל אל עריש.
אנחנו התנתקנו ממנה.
כמובן שאם יהיה מעזה איום צבאי נדע כיצד לפעול .
לא צריך לבלבל בין פעולה צבאית לבין אחריות אזרחית.
יש לנו את הזכות לפעול צבאית כאשר בעזה מצטבר איום נגדנו. עד היום נכשלה מצרים בתפקיד מניעת הברחת האמל"ח לעזה.
כדאי שהמצרים יתעשתו ויבינו שעזה עלולה לגמרי ליפול עליהם. יש רשימה קטנה של מוצרים שאסור להכניס לעזה: יתכבדו המצרים ויפעלו לפי אותה רשימה גם במעבר רפיח: סחורה לגיטימית להכניס כל השאר - לא.
את החשמל, מים - ננתק בהדרגה.
שהאירופאים המשלמים את משכורות עשרות אלפי שוטרי חמאס והמשטרה הפלסטינאית ידאגו להקים בעזה תחנת כח הפועלת על גז טבעי - זה לא מסובך ודורש מעט מאוד אחזקה.
אין צורך להביא לעזה מים, חשמל ודלק מישראל ולהסתכן בפיגועים במעברים.
יש לצה"ל תפקידים חשובים יותר מאשר לדאוג לאוכולוסיית עזה.
בראש ובראשונה נפסיק לספק להם מטבע זר ושקלים במיליונים - מצידנו שממשלת החמאס תדפיס מטבע משלה ותמודד לבד עם מניעת אינפלציה.
אין שום סיבה שנעביר אליהם חצאי שקלים שהם מתיכים לנחושת או שטרות של דולרים שאיתם הם קונים אמל"ח.
עזה צריכה להסתדר בלעדינו וכאשר תהיה לחמאס כלכלה לנהל הם יחשבו פעמיים לפני כל ירי.
מדינית - יש למנוע לחלוטין את חיבור עזה ליהודה ושומרון, והדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא התנתקות מדינית אזרחית מעזה וסגירת המעברים - היינו צריכים לעשות זאת לפני 5 שנים.
מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא.
הגיע הזמן לטרוק את הדלת על עזה ושיסתדרו בלעדינו.
החמאס כמובן מתנגד - הוא זקוק ל "המשך הכיבוש" כמו אוויר לנשימה.
הגיע הזמן להפיק את הרווח המדיני מכך שישראל סיימה את הכיבוש על 1.5 מיליון ערבים בעזה.
עזה איננה - כמו שטוענים גולדסטון והחמאס "תחת כיבוש".
לא מדובשה ולא מעוקצה.
לא רוצים לדאוג לעזה או לסבול ממנה - שילכו למצרים ויקבלו את כל מה שהם צריכים דרך נמל אל עריש.
אנחנו התנתקנו ממנה.
הצטרפו לקבוצה :"התנתקות אמיתית מעזה" והזמינו את חבריכם:
http://www.facebook.com/group.php?gid=135406129823650