ראה וקבל אפליקציית אייפון לפורום סקופים
קבל אפליקציית אנדרויד לפורום סקופים
קבל אפליקציית מחשב לפורום סקופים

גירסת הדפסה   שלח לחבר          
קבוצות דיון כלכלה מט''ח ושוק ההון נושא #15400 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 15400
Rubens
חבר מתאריך 23.11.05
32480 הודעות
שבת קודש כ''ו בסיון תשע''ב    01:36   16.06.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  וול סטריט ננעלה בעליות; מניית פייסבוק סגרה שבוע חיובי  
 
   ראשון

בסיכום שבועי דאו ג'ונס עלה ב-1.7%, נאסד"ק הוסיף 0.5% ו-S&P 500 טיפס ב-1.3%; עוד ברקע למסחר: פרסום שורת נתוני מאקרו מאכזבים; פייסבוק זינקה השבוע ב-9% על רקע הודעתה כי ספקולנטים אחראים לניפוח מחיר המניה בהנפקה

בורסות וול סטריט ננעלו היום (ו') בעליות על רקע הדיווחים כי בכוונת הבנקים המרכזיים לנקוט בצעדי תמריצים לעידוד וייצוב הכלכלה העולמית במקרה של זעזוע לאחר הבחירות ביוון שייערכו ביום ראשון הקרוב. ברקע נתוני מאקרו מצביעים על ירידה בתפוקת המפעלים בחודש מאי וירידה באמון הצרכנים ביוני.

"כלכלת גוש היורו ניצבת בפני סכנה ממשית ועל הפוליטיקאים לפעול מהר על אף נכונותם של בנקים מרכזיים בעולם לספק נזילות בעתיד", כך אמר היום נגיד הבנק המרכזי של אירופה מריו דראגי. מספר ימים לאחר שמקבלי החלטות אחרים בבנק המרכזי רמזו על הורדת ריבית בעתיד, דראגי טען כי אף מדינה בגוש היורו לא ניצבת בפני סיכוני אינפלציה וכי לבנקים המרכזיים יש תפקיד מכריע באספקת נזילות למערכת הבנקאית והוא ימשיך לעשות כך באם יידרש.

דאו ג'ונס עלה ב-0.9%, נאסד"ק הוסיף 1.3% ו-S&P 500 טיפס ב-1%. בסיכום שבועי דאו ג'ונס עלה ב-1.7%, נאסד"ק הוסיף 0.5% ו-S&P 500 טיפס ב-1.3%.

סוכנות הידיעות רויטרס דיווחה אתמול כי בנקים מרכזיים ברחבי העולם מתכננים פעולה מתואמת כדי לספק נזילות לשווקים לאחר הבחירות ביוון. כמו כן דווח על פגישת חירום של מדינות ה-G20 שתיערך במקסיקו בשבוע הבא. גורמים רשמיים ממדינות ה-G20 אמרו, כי הבחירות ביוון "לא יספקו סימנים מרגיעים למה שצפוי לקרות בעתיד" בכל הנוגע למשבר החובות האירופי.

http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3574257,00.html


              תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

תגובה מהירה  למכתב מספר: 
 
      
__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________
למנהלים:  נעל | נעל אשכול עם סיבה | תייק בארכיון | מחק | העבר לפורום אחר | מזג לאשכול אחר | מחק תגובות | גיבוי אשכול | עגן אשכול
       


© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
archive