גירסת הדפסה   שלח לחבר        
קבוצות דיון גילוי מסמכים נושא #24283 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 24283   
פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    15:51   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  רפ''ק שמעון אלימלך: ''התיקים הועברו לעיון מחדש'' (*)  

מצ"ב מסמך/מכתב תשובה מתאריך 22.5.2012, לתלונה שהוגשה בתאריך 6.5.12 למשטרת ישראל נגד המחבלת רחל שופר, ע"יי צבי מיסיני- יו"ר ארגון "ההתחברות" ולשעבר מעסיקה, בה נחשפים בפירוט עדויות מזעזעות על מעלליה הביטחוניים והכלכליים, ונחשפה כאן בתאריך יום רביעי ב' בסיון תשע''ב 09:52 23.05.12, המצ"ב:
המחבלת הערבייה/הגיורת רחל שופר –פרטים חדשים (*)
http://rotter.net/forum/gil/24255.shtml

להלן מכתב התשובה לתלונה:

וכאן לינק/קובץ לנוחיות מי שצריך...:
http://rotter.net/User_files/forum/gil2/4fc370a804e85dbb.pdf
.
.
מכתב התלונה: 30. עו''ד נ. העצני: 'בקשה להורות על חקירה מקיפה' - מסמך (*)
http://rotter.net/forum/gil/23452.shtml#30
.
.
תזכורת:
.
.
בתאריך 14-12-11 התפרסמה כאן ברוטר כתבה ראשונה החושפת את המחבלת הערבייה רחל שופר ש"התגיירה" בהונאה כסוכנת בכירה ופעילה של השב"כ הפלסטיני בראמללה.
תזכורת לחשיפה:
מידע לשב''כ/רה''מ: סוכנת מתחזה של השב''כ הפלסטיני (*)
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=23452&forum=gil&viewmode=all&keywords=%F8%E7%EC%20%F9%E5%F4%F8

26. הוגשה תלונה במ''י-יחידת מרחב חברון ש''י, נ' רחל שופר'
http://rotter.net/forum/gil/23452.shtml#26

27. מקור ראשון: ''העוקץ של הגיורת הירדנית'' (*)
http://rotter.net/forum/gil/23452.shtml#27

28. חשד: תינוק ערבי נמכר למשפחה חרדית ב-7,000 שקל
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=23452&omm=28&viewmode=
.
.
כבוד הרב דב שטיין, מי אתה ?!

ומדוע אתה מסתובב עם המחבלת הערבייה רחל שופר ימ"ש ?!

אתה הרי מודע פרסומים אודותיה.

מה עשית אתה בחלק הערבי של חברון ביום רביעי שעבר ?!

מדוע אתה מסיע אותה ברכבך ?!

האם היא סוחטת אתך ?! ואם כן על מה בדיוק ?!

מפאת כבוד התורה נשאלות שאלות אלו.

עם ישראל ממתין לתשובתך !!
.
.
נמשיך לעקוב ולתעד....

לאמת אין אג'נדה. לתקשורת יש. ההיסטוריה מסבירה הכל

פרס: ''ההסטוריה לא חשובה, מה שחשוב זה העתיד''...למה?!
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=6137&omm=69&viewmode=
מי מפחד מ''תולעת יעקב ודוֹד ישמעאל''?
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=6179&forum=gil&omm=0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  תזכורת: פילוביץ שחף 28.05.12 16:52 1
     הסיפור בתגובה ב' קשור למחבלת מירדן? 8200 היחידה 28.05.12 16:57 3
         כן ידידי.... פילוביץ שחף 28.05.12 17:37 9
             עכשיו שחף זה נשמע יותר הגיוני שהיא אולי מנסה להשתמש פסקל 28.05.12 17:41 10
  בררתי את הנושא בישוב והכנסת שמו של מירו לא במקום (אני כותב בעדינות) פסקל 28.05.12 16:57 2
     מי זה מירו? 8200 היחידה 28.05.12 16:58 4
         נכתב עליו בכתבה הקודמת איש מדהים מהישוב עוסק בחסד רב פסקל 28.05.12 17:00 5
             כן עכשיו נזכרתי במה מדובר תודה 8200 היחידה 28.05.12 17:09 6
             היות לא ידעתי כלום על מירו עד שלא כתבת עליו לייבלה 28.05.12 17:12 7
                 האמת אני לא מכיר אותו (חוץ מלראות אותו בבית כנסת) פסקל 28.05.12 17:15 8
  סיפור מוזר מאד,אני עדיין לא מבין איך שופר קשורה לסיפור פילוביץ? ישיבוחר 28.05.12 17:54 11
     ישיבוחר ידידי, תקרא בסבלנות....= עברה גיור בשופר !!! פילוביץ שחף 28.05.12 20:08 12
         לדעתי אתה טועה. אינני מחסידיו של הרב שטיין, אבל היה shaulc 28.05.12 20:13 13
             כבוד הרב דב שטיין, מי אתה ?! (*) פילוביץ שחף 28.05.12 20:14 14
                 גירסת צבי מסיני היא שחזרה בתשובה אך חזרה אח'כ לפשע shaulc 29.05.12 06:26 21
  תודה רבה. לא רק מעניין אלא גם חשוב ומסוכן מבחינת lurker 28.05.12 20:15 15
     תשובות הרב שטיין בתגובה #13 וצבי מסיני בתגובה #21: shaulc 28.05.12 20:17 16
         תודה. לא מרשים לאור התלונות של אנשים מהימנים אחרים lurker 28.05.12 20:23 19
     ידידי, שים לב, הנושא נמצא בבדיקה/עיון במשטרת ישראל... פילוביץ שחף 28.05.12 20:20 17
     כאדם מן הישוב לא שמעו עליה כולכך רק בשם היא לא לוקחת פסקל 28.05.12 20:21 18
  פרשה מוזרה,וראוי שתיבדק לעומקה. צופה מהצד 28.05.12 20:27 20
  פרופ' הלל ויס: ''אני דורש לנתק כל קשר עם רחל שופר'' פילוביץ שחף 01.06.12 00:16 22
     ''עזרא נאווי – פרומו לפיגוע'' פילוביץ שחף 01.06.12 08:36 24

פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    16:52   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. תזכורת:  
בתגובה להודעה מספר 0

המוות המביש ביותר – במיטת פרוצה?
08/12/2011 בשעה 10:29 | פורסם בהשוליים המתרחבים של קו אינסופי

ב-5 בנובמבר 2005, בשעה תשע בלילה, החרידו שלושה פיצוצים עזים את רבת עמון. אל מלון רדיסון נכנסו בעל ואשה, שניהם מחבלים מתאבדים, וביקשו לפוצץ עצמם בחגיגות הנישואין שנערכו שם. רק חגורת הנפץ של הגבר פעלה. בפיגוע ההוא נהרגו 37 מאורחי החתונה. האשה נתפסה בחיים, נידונה למוות בפני בית משפט צבאי, אך גזר דינה עדיין לא הוצא לפועל.

חמש מאות מטרים משם, פוצץ עצמו מחבל מתאבד בתוך מלון הייאט. שבעה עובדים נהרגו ושניים מאורחי המלון. מחוץ למלון דייס-אין פוצץ עצמו מחבל נוסף והרג שלושה חברי משלחת מצבא סין. תריסר פצועים משלושת הפיגועים נפטרו מאוחר יותר בבתי החולים. סך כל קרבנות הנפש, לפי טענת הירדנים כיום, הסתכם ב-59 בלבד. ברם, סגן ראש ממשלת ירדן טען כבר לפני כן כי נהרגו לפחות 67 בני אדם. הניסיונות לקבל מן הירדנים הסבר מדוע השתנה מספר הקרבנות לפתע פתאום נתקלו בחומה אטומה. ישנן ממשלות בעולם, כמו נורבגיה וירדן למשל, שאינן מבינות מדוע בחור ישראלי היושב בתל אביב מתעקש לדעת מהי סיבת השינוי. הן הנורבגים והן הירדנים לא מספקים אפילו בדל של תירוץ. התבקשתי בתקיפות לא להתערב בענייניהם הפנימיים.

הנכם לבטח שואלים עצמכם כיצד נקשרתי לפרשה המסתורית הזאת? בקיץ 2006 התגורר אחד מידידיי ברחוב נחלת בנימין בדרום תל-אביב. יום אחד שכח הוא את המפתח בתוך ביתו, ולא יכול היה שוב להיכנס פנימה דרך הדלת הנעולה. בעודו מתלבט אם להזמין פורץ מנעולים מקצועי, אמרתי שניתן לטפס בקלות למרפסת המטבח שלו מן הקומה השנייה. הוא חשב שזהו רעיון מטורף. גם אני סברתי כך, אבל ביצעתי מעשים מטורפים יותר.

הלכתי יחד עם ידידי והקשתי על דלת הדירה שמצויה תחתיו. בחורה שחומה הכניסה אותנו פנימה. היא היתה מבולבלת כהוגן, דיברה אנגלית, ולא הבינה או לא האמינה כי באמת ובתמים הנני מתכוון להוציא את גופי לגמרי מחלון מרפסת מטבחה. כשראתה כי הנני רציני ביותר במימוש כוונתי זו, היא מנעה זאת ממני בגופה. היא תפסה אותי בכוחה הדל והזהירה אותי כי איהרג אם אפול מטה.

אין לי מושג מדוע נעניתי להפצרותיה והתחלתי להקשיב לה, ובינתיים נמאס לידידי להישאר מחוץ לבית והוא הזמין את הפורץ אליו. אני נשארתי בחברת דליה. כך אמרה שקראו לה. היא סיפרה שהיא תיירת רומניה ממוצא צועני, אז ביקשתיה שתדבר רומנית במקום אנגלית, אך היא לא רצתה. אינני יודע את לשון הרומנים, אך מכיוון ששגורה באוזניי שפה לטינית אחרת מאז היוולדי, הנחתי כי אזהה מיד אם דליה היא בת העיר בוקרשט כפי שבעצמה דיווחה לי. אם אינה רומניה, מה היא עושה כאן, שאלתי בליבי. חשדתי שהיא פרוצה, אך לא יידעתי אותה אפילו ברמז מה אני חושב עליה. ארוכת השיער שהתה בחו"ל באותו שבוע, ואני הזמנתי את "התיירת הרומנייה" לבית קפה ברחוב פלורנטין בערב ההוא. שם, היא גילתה את האמת אודות זהותה: ירדנית בדואית. המקצוע: מארחת בבית בושת. ותק: שנתיים. ניסיון קודם: רבת עמון ורמאללה.

דליה, שהתעקשה כי אקרא לה כך, לא בטחה בי כשחשפה בפניי חלק מסיפורה, אבל הזרות בעיר הגדולה, הניכור ממנו סבלה בחייה, תחושתה הפנימית כי לא ניתן להוליכני שולל, וכנראה, גם חזותי השרירית – אשר נשים חיפשו לידה מגן – היו סיבות מספקות דיין כדי כשתחדל לנצור את פיה.

מצאתי חן בעיניה. היא רצתה לדעת האם באמת התכוונתי לטפס מקומה שנייה לקומה שלישית, ולו בגלל מפתח, או שבדעתי היה רק להרשים אותה. שאלתיה בת כמה היא, אך דליה לא רצתה להשיב. ואז, מבלי שאשים לב בתחילה, החלה דליה בסיפורה, ללא תיאורים נרחבים: ההיריון הבלתי רצוי, הניסיונות להיפטר ממנו, זעמם של בני משפחתה, בריחתה מהם, עבודתה כחשפנית ברבת עמון, אישים רמי דרג שנקבה בשמותיהם, ליל הפיגועים שפגע בפרנסתה, הבאתה לגדה המערבית, היותה יצאנית לכל דכפין, מנוסתה אל תל-אביב. רק אחרי שסיפרה כל זאת היא תהתה בפניי: האם אוכל לבטוח בך? הבטתי בה בעצב. וכי מה יכולתי לענות לה.

ואז נפתחה מלחמת לבנון השנייה, וכשחזרתי מן הצפון, דליה כבר לא היתה בשום מקום. למען האמת, אחרי פרוץ הקרבות הקשים, סיפורה האישי כבר לא סקרן אותי. התעניינתי יותר בבילויי התענוגות של רבת עמון מן ההיבט האסלאמי. בחיפה פגשתי את השדרנית אנה בוטינג, ובין מטחי הקטיושות, שוחחתי עימה על הפיגוע המשולש שהתרחש בירדן כמחצית השנה לפני כן. היא סברה שאני מחזר אחריה, והתנהגה אליי בהתאם, כשהרעיפה עליי חיוכים בריטיים קשוחים.

כאמור, לדליה לא היה כל זכר, אבל אני שמתי לב לדבר רק כעבור כמה שבועות, כאשר אשה מבוגרת ממני, פתחה בפניי את הדלת בקומה השנייה, ואמרה במבטא נוכרי שאינה יודעת מאומה על הדיירת הקודמת. אני הייתי מופתע, ומחמת ההלם סברתי לתומי שמא סרסור שוכר עבור עובדותיו את הדירה הזאת לשכן אותן בה. שאלתי, אפוא, ברמיזה האם היא, אשה בת ארבעים ומשהו, מועסקת כנערת ליווי. טריקת הדלת בפניי היתה תשובתה.

לא תרתי אחרי דליה, כבר התחלתי לשכוח מרבת עמון, ובכל פעם שראיתי את אנה בוטינג בטלוויזיה, כיביתי אותה מיד. והנה, שוב נזכרתי בדליה… לא ממש בה, אלא בתינוקת שלה. היא הרי ילדה אותה בסופו של דבר. אבל היא לא אמרה היכן השאירה אותה. מן הסתם, דליה תשוב אליה. פתאום היה קצה חוט לפתרון התעלומה.

פניתי אל אחת האגודות המסייעות בשיקומן של פרוצות, ושם פגשתי מבקרת שסיפרה כי התגוררה במושב גילת. שאלתי אותה האם היא מכירה את סלעית חייט, ומה ענתה לי: סלעית, האם היא פה? איזו נפילה! חייכתי מעט, וחקרתי למעשיה במקום, והיא אמרה שבאה לטפל בענייניה של חברתה הטובה מאופקים. על דליה, או על תיירת רומניה, או בדואית מירדן והתינוקת שלה, איש לא שמע.

מכל מקום, שאלה אחת לא נתנה לי מנוח: מדוע נפגעה פרנסתה בעקבות הפיגועים ברבת עמון. כך מצאתי עצמי מתעניין מחדש בחיי הלילה של הירדנים ואורחיהם. התברר לי, לפליאתי הרבה, כי בירת ירדן הפכה למוקד פריצות בלב ליבה של הממלכה המוסלמית. חיילי המערב המשרתים בעיראק נהגו לפקוד אותה בהמוניהם, בזמן חופשתם. סוחרים מזרח-תיכוניים שניהלו עסקים עם הבסיסים האמריקניים בארץ השכנה, צבאו עליה אף הם. ואליהם הצטרפו אלפי עובדי האבטחה של חברות פרטיות שהובילו מטענים וסחורות בין שתי המדינות. רבת עמון שימשה לכולם עיר מפלט להינפש בה, משום שבגדד היתה מסוכנת מדי. וכשהמסבאות מלאות אדם, בתיירים ובמקומיים, היתה זו רק שאלה של זמן עד שסרסורים ממולחים יביאו אל העיר נשים מזרח-אירופאיות כדי לספק שירותים מיניים לרבבות לקוחות. באחד מבתי הבושת הללו ילדה דליה את התינוקת שלה.

שירותי היצאניות היו ניתנים בפרהסיה, ומלון הייאט היה הנודע ביותר בפריצותו. הפיגועים ברבת עמון לא נועדו להרוג תיירים מערביים או חיילים אמריקניים בחופשה. מטרתם היתה להזהיר את שלטונות הממלכה כי אם תימשך הפריצות בעיר, יבואו עוד ועוד פיגועים. ואכן, הירדנים המבוהלים החלו לגרש מארצם את הפרוצות הזרות. כך דליה איבדה את מקום עבודתה. מישהו לקח אותה לרמאללה כדי שתתפרנס לה שם. למה ברחה מן העיר הפלשתינית? זאת לא סיפרה לי.

בשלב הזה החלה להתברר לנגד עיניי תמונה חדשה, כזאת שאף אחד, כנראה, לא העלה בדמיונו לפני כן. סברתי היא, כי אותם הרוגי הפיגועים החסרים ברשימות, שמונה לכל הפחות, בילו בחברת פרוצות בבית המלון, ומתו מפצעיהם בחיקן. אולי היו אלה פוליטיקאים זרים, שמא היו בכירים בממשל הירדני, או אילי-הון ורמי-דרג מן התעשייה המקומית. אי אפשר היה להכתים את שמם ברשימת הקרבנות. אם היו מוצאים אותם בתוכה, היו מתחילים להישאל שאלות. בעוד סיפרו כי הם בפגישה חשובה, היה מתברר שנהרגו בבית הבושת הנודע ביותר בממלכה. לפיכך, סידרו להם מוות באורח אחר – בזמן אחר או במקום אחר – כדי לא לעורר חשד ולא לפגוע בכבודם. זו היתה הדרך הירדנית לטאטא מן השטח עקבות בלתי רצויות.

אינני כועס על הירדנים. כולנו הרי מסכימים כי בתרבות האנושית הידועה בצביעותה, מוות פתאומי בחיק פרוצה נתפש בקרב הבריות כמביש ביותר. כל סוגי המוות הבזויים שישנם אינם מבישים כמותו. אני מעולם לא נזקקתי לשירותי מין בתשלום, ולמרות זאת הנני מודיע כי אם מאן דהוא יגרור אותי בזקנתי להוציא את הנשמה דווקא בחברת יצאנית, לא אכעס עליו ולא עליה. היא איננה בזויה. בזויים הם אלה שחושבים כך אודותיה.

אחרי שפיצחתי – לסברתי – את "תעלומת ההרוגים הנעלמים", ניסיתי את כוחי בפענוח גורלה של התינוקת. שאלתי את עצמי היכן היתה בזמן הפיצוץ, האם שהתה במקום מבטחים, שמא חלילה נפגעה, או נמצאה בריאה ושלמה ונמסרה לבית היתומים. ואולי דליה הסתירה אותה היכן שהוא. אימה סיפרה לי כי ילדה אותה. מה קרה אחר כך?

סיפרתי על תהיותיי בפני אנשים אחרים. גם אלה שמכירים את שיגיונותיי תמהו הכיצד אני שוקע בהרהורים משונים שכאלה. והנה, אחד מהם הציע שהמיתו אותה אחרי לידתה. כיצד העז? אני לא יכולתי להעלות זאת בדעתי. אך משאמר את הדברים, לא יכולתי להתעלם מהם. הרג תינוקות בלתי-רצויים הריהו מנהג עתיק, הנמשך עד ימינו.

הנה, ארכיאולוגים מצאו בוילה רומאית ששימשה כבית בושת 97 שלדי תינוקות שהומתו לאחר לידתם. בזמננו, תופעה זו נחשבת מזעזעת, אך לפני אלפיים שנה צאצאים מתחת לגיל שנתיים טרם נחשבו לבני אדם! לפחות, לא מבחינת החוק. אפשר היה להיפטר מהם, כי נשים שמטופלות בילדים לא תוכלנה להקדיש את זמנן לעיסוק העתיק ביותר בעולם. אז קברו אותם חיים או שחנקום בשנתם. וכאלה היו ודאי המונים בעידן טרום-אמצעי המניעה. שלא נדבר על שיקויי הפלה שעודם קיימים, ולא פעם מרעילים למוות את האשה ההרה ויחד עימה את עוברה.

אותה סברה מניחים החוקרים ביחס לשלדי התינוקות שנמצאו באשקלון בשנת 1988. גופותיהם של כ-100 פעוטות הושלכו לתעלת ביוב בבית מרחץ רומי מן התקופה הביזנטית המוקדמת. היו אלה, כנראה, נקבות ברובן. דומה ששום דבר לא נשתנה מאז. גם בהווה, רוצחים בהודו מדי שנה מאות-אלפי הורים את בנותיהן מיד לאחר לידתן. כולי תקווה כי גורלן של דליה ובתה האיר להן פנים. מצער מאד אם הדברים קרו אחרת.

ובכן, ישנם אנשים שמבקשים לפתור חידות ענקיות בגודל יבשת אטלנטיס. אני יושב לי בתל-אביב הקטנה, מצויד במחשבותיי בלבד, ומנסה לפתור מכאן תעלומות שאיש אינו שם לב אליהן מלבדי. כל תעלומה כזאת יכולה להיכתב כספר מתח על פלוני שיוצא להתחקות אחר פתרונה, אולם אלה הם חיי, זוהי המציאות שבה אני מתקיים. אני מדווח לכם על פרשה אמיתית לגמרי אודות שמונה קרבנות טרור, שסיפור חייהם ומותם ודאי מרתק יותר מעלילות בדויות, ותוהה באיזו עילה קברו אותם: התקף לב, שבץ מוחי, תאונת רכבות, שוד דרכים?
מקור:
http://benhateva.wordpress.com/2011/12/08/72013/

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=6137&omm=69&viewmode=
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=6179&forum=gil&omm=0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
8200 היחידה
חבר מתאריך 10.11.11
4377 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    16:57   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  3. הסיפור בתגובה ב' קשור למחבלת מירדן?  
בתגובה להודעה מספר 1

פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    17:37   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  9. כן ידידי....  
בתגובה להודעה מספר 3

המחבלת מירדן היא רחל שופר, שמפילה כרגע חללים בישראל בהם מירו הכהן, עו"ד ברוך בן יוסף, הרב דב שטיין ואחרים...

פסקל
חבר מתאריך 13.5.10
3836 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    17:41   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  10. עכשיו שחף זה נשמע יותר הגיוני שהיא אולי מנסה להשתמש  
בתגובה להודעה מספר 9

בו לרע , ולא להציג אותו כמשת"פ בעייתי !!!

פסקל
חבר מתאריך 13.5.10
3836 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    16:57   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. בררתי את הנושא בישוב והכנסת שמו של מירו לא במקום (אני כותב בעדינות)  
בתגובה להודעה מספר 0

8200 היחידה
חבר מתאריך 10.11.11
4377 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    16:58   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  4. מי זה מירו?  
בתגובה להודעה מספר 2

פסקל
חבר מתאריך 13.5.10
3836 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    17:00   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  5. נכתב עליו בכתבה הקודמת איש מדהים מהישוב עוסק בחסד רב  
בתגובה להודעה מספר 4

לא נמצא בחובות כבדים כפי שנכתב !

בקיצור שמו נכנס לסיפור שלא לצורך לדעתי אם אני טועה שיביא הוכחות!!!

8200 היחידה
חבר מתאריך 10.11.11
4377 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    17:09   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  6. כן עכשיו נזכרתי במה מדובר תודה  
בתגובה להודעה מספר 5

לייבלה
חבר מתאריך 2.4.12
6056 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    17:12   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  7. היות לא ידעתי כלום על מירו עד שלא כתבת עליו  
בתגובה להודעה מספר 5

הלכתי וחיפשתי מי זה מירו הכהן, ומה הוא קשור למחבלת חוזרת בתשובה שסוחטת רבנים ועובדת כסוכנת ריגול...
אני חושב שהתמונה רבת פנים..
איש מעניין שעוזר לאנשים, עם צדדים נסתרים באופיו ובעברו..
זה ממש סיפור ריגול ומתח וסקס כמו בספרים של ג'ון לה קרה, או רם אורן, או מיכאל בר זוהר בשנות השבעים..
אני כבר מחכה לסרט.

פסקל
חבר מתאריך 13.5.10
3836 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    17:15   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  8. האמת אני לא מכיר אותו (חוץ מלראות אותו בבית כנסת)  
בתגובה להודעה מספר 7

אך חבר שלי שמע את הדברים (והחבר הוא אדם פשוט וצדיק)

שהוא נחרד מהשמועה הזו ואסור לכתוב דברים ללא ביסוס!

ישיבוחר
חבר מתאריך 4.4.04
2602 הודעות
יום שני ז' בסיון תשע''ב    17:54   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  11. סיפור מוזר מאד,אני עדיין לא מבין איך שופר קשורה לסיפור פילוביץ?  
בתגובה להודעה מספר 0

פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:08   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  12. ישיבוחר ידידי, תקרא בסבלנות....= עברה גיור בשופר !!!  
בתגובה להודעה מספר 11

shaulc
חבר מתאריך 22.11.08
19370 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:13   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  13. לדעתי אתה טועה. אינני מחסידיו של הרב שטיין, אבל היה  
בתגובה להודעה מספר 12

ראוי שתקבל את גירסתו לפני שאתה מכפיש אותו.
תנסה במייל הזה: dbtc@bezeqint.net

שמה רחל שופר, להערכתי היא אינה מה שחושדים בה מכמה טעמים:
א. ביררתי במשטרה והיא שם נקיה למרות התלונות שנמסרו למשטרה עליה. זו אמנם אינה ראיה חותכת כי "משטרתנו" רשלנית ובוגדנית בהתנהלותה.
ב. היא שומרת מצוות. מכסה ראשה מתפללת מברכת וכיו"ב ואין שום סיבה להפקיעה מחזקתה מה שאין כן הטוענים עליה אינם שומרי מצוות וביניהם לא מעט ערבים.
ג. היכרותי האישית עמה מחזקת את ההערכה שהיא נאמנה.
ד. היא פעילה ביצירת קשרים של הערבים עם הסנהדרין לשם הסבתם מאיסלאם לדת בני נוח. בנושא זה יש לה כמובן מתנגדים רבים בין הערבים והרשות הפלסטינית והדרך הקלה ביותר של הרשות הפלסטינית להתפטר ממנה זה על ידי הזלגת "ידיעות" פיקטיביות.

להערכתי יש מקום לחוש שהרשות הפלסטינית הצליחה לסכסך ולהחשיד את המעורבים היהודים והערבים בסכסוך הזה.
עם כל זאת אני נוקט בזהירות בקשרים עם המעורבים בסכסוך.

בברכה
דב שטיין

פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:14   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  14. כבוד הרב דב שטיין, מי אתה ?! (*)  
בתגובה להודעה מספר 13

ערכתי לאחרונה בתאריך 28.05.12 בשעה 23:35 בברכה, פילוביץ שחף

מקור:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150924018894378&set=a.117697274377.97735.612759377&type=1&theater

shaulc
חבר מתאריך 22.11.08
19370 הודעות
יום שלישי ח' בסיון תשע''ב    06:26   29.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  21. גירסת צבי מסיני היא שחזרה בתשובה אך חזרה אח'כ לפשע  
בתגובה להודעה מספר 14

אישית, אני מעדיף את גירסת צבי מסיני שאני מכירו אישית שהוא
אדם ישר ומדוייק.

lurker
חבר מתאריך 18.9.05
9314 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:15   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  15. תודה רבה. לא רק מעניין אלא גם חשוב ומסוכן מבחינת  
בתגובה להודעה מספר 0

ההשלכות על בטחון המתיישבים.

האם יש תגובה של אלה שקשורים אליה עדיין?

shaulc
חבר מתאריך 22.11.08
19370 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:17   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  16. תשובות הרב שטיין בתגובה #13 וצבי מסיני בתגובה #21:  
בתגובה להודעה מספר 15

ערכתי לאחרונה בתאריך 29.05.12 בשעה 06:28 בברכה, shaulc

http://rotter.net/forum/scoops1/20536.shtml#13

תגובה 21:
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=scoops1&om=20536&omm=21&viewmode=threaded

lurker
חבר מתאריך 18.9.05
9314 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:23   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  19. תודה. לא מרשים לאור התלונות של אנשים מהימנים אחרים  
בתגובה להודעה מספר 16

וסיפור חייה. כנראה רק תשובה סופית של המשטרה/שב"כ
יצליחו לשכנע חלק מהנוהים אחריה.

פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:20   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  17. ידידי, שים לב, הנושא נמצא בבדיקה/עיון במשטרת ישראל...  
בתגובה להודעה מספר 15

אכן ישנן תגובות....בקרוב יפורסמו...המשטרה/השב"כ יעשו את עבודתם

פסקל
חבר מתאריך 13.5.10
3836 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:21   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  18. כאדם מן הישוב לא שמעו עליה כולכך רק בשם היא לא לוקחת  
בתגובה להודעה מספר 15

חלק פעיל בישוב שאני יכול לציין את זה

אני די חדש פה שאלתי וא קבלתי תשובה שתעלה חשד מסויים

מה כבר שכתבתי שמירו ששמו פורסם הוא בדיוק ההפך מכך אדם צדיק

שומר על הישוב (אישית אני לא מכיר אותו רק בבית כנסת אך חבר שהוא אדם בעל מעלות רבות יצא נגדי שאמרתי לו מה שפורסם הוא טען שמירו חצי מלאך!) ויאמר לזכותו שהוא שקט מאוד!

צופה מהצד
חבר מתאריך 15.3.08
50602 הודעות
אור ליום שלישי ח' בסיון תשע''ב    20:27   28.05.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  20. פרשה מוזרה,וראוי שתיבדק לעומקה.  
בתגובה להודעה מספר 0

פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
יום ששי י''א בסיון תשע''ב    00:16   01.06.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  22. פרופ' הלל ויס: ''אני דורש לנתק כל קשר עם רחל שופר''  
בתגובה להודעה מספר 0

מצ"ב העתק מייל/גילוי דעת ששלח פרופ' הלל ויס למועצת החכמים ב"סנהדרין" בכלל
ולרב דב שטיין בפרט:

תזכורת לכל המידע שנחשף כאן בפרשה נכון להיום בסדר כרונולוגי:

מידע לשב''כ/רה''מ: סוכנת מתחזה של השב''כ הפלסטיני (*)
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=23452&forum=gil&viewmode=all&keywords=%F8%E7%EC%20%F9%E5%F4%F8

26. הוגשה תלונה במ''י-יחידת מרחב חברון ש''י, נ' רחל שופר'
http://rotter.net/forum/gil/23452.shtml#26

27. מקור ראשון: ''העוקץ של הגיורת הירדנית'' (*)
http://rotter.net/forum/gil/23452.shtml#27

המחבלת הערבייה/הגיורת רחל שופר –פרטים חדשים (*)
http://rotter.net/forum/gil/24255.shtml

30. עו''ד נ. העצני: 'בקשה להורות על חקירה מקיפה' - מסמך (*)
http://rotter.net/forum/gil/23452.shtml#30

רפ''ק שמעון אלימלך: ''התיקים הועברו לעיון מחדש'' (*)
http://rotter.net/forum/gil/24283.shtml

14. כבוד הרב דב שטיין, מי אתה ?! (*)
http://rotter.net/forum/gil/24283.shtml#14

תזכורת לתזכורת:

28. חשד: תינוק ערבי נמכר למשפחה חרדית ב-7,000 שקל
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=23452&omm=28&viewmode=
.
.
נמשיך לעקוב ולתעד...
.
.
====

בשעה טובה, הספר 'תולעת יעקב וישמעאל' ניתן לרכישה (*)
http://rotter.net/forum/gil/24263.shtml

פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
88149 הודעות
יום ששי י''א בסיון תשע''ב    08:36   01.06.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  24. ''עזרא נאווי – פרומו לפיגוע''  
בתגובה להודעה מספר 22

מקור:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/238823

תזכורת רילוונטית ואקטואלית:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150274461569378&set=a.117697274377.97735.612759377&type=3&theater

המועמד לנשיאות אירלנד הסיר את מועמדות = עזרא נאווי (*)
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=18610&forum=gil&viewmode=all&keywords=%F2%E6%F8%E0+%F0%E0%E5%E5%E9#54

תחקיר/דע את האוייב = האנרכיסט הפדופיל ע. נאווי = חמאס
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=18610&forum=gil&viewmode=all&keywords=%F2%E6%F8%E0+%F0%E0%E5%E5%E9

מאיפה יש לאיש השמאל עזרא נאווי כסף לדירה יקרה בירושלים?
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=23857&forum=gil&viewmode=all&keywords=%F2%E6%F8%E0+%F0%E0%E5%E5%E9

היהודונית ''ליזי שגיא'' תומכת בפדופיל עזרא נאווי (*)
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=23172&forum=gil&viewmode=all&keywords=%F2%E6%F8%E0+%F0%E0%E5%E5%E9

22. האנרכיסט/הבוגד פרופ' יגאל ארנס (הבן של....) עוקב בטוויטר אחר הפדופיל עזרא נאווי
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=24229&forum=gil&viewmode=all&keywords=%F2%E6%F8%E0+%F0%E0%E5%E5%E9#22

להיות מודע = לשרוד

==

בשעה טובה, הספר 'תולעת יעקב וישמעאל' ניתן לרכישה (*)
http://rotter.net/forum/gil/24263.shtml

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net