חתמתי על חוזה שכירות יחד עם עוד שתי שותפות ב 01.11.2011 מול משרד נכסים שמנהל את נכסיו של אדם אחד, הוא מחזיק בהרבה דירות ולכן מחזיק משרד כזה, החוזה עד 31.09.2012 .
מהרגע הראשון סבלנו בדירה הזו, פיצוצי ענק בקירות שלא שמנו לב אליהם בהתחלה, הם הוסתרו עם טיוח וצביעה חדשה, צנרת רקובה ובעייתית כי יש נזילות לאורך כל הקו בינינו ולשכנים מעל ומתחת,
הדבר יוצר מתחים והם התושבים שלא תמיד נעימים מציקים לנו וסוגרים מידי פעם את זרם המים שלנו כדי שלא ינזל ויפוצץ את הקירות בבתים שלהם.
כל פעם המשרד נכסים שאנחנו מתלוננים שולח איזה חאפר אחר שסותם עם חומר, אף אחד לא חושב לעשות תיקון רציני בכל הדירות, זה עולה כסף והם מתווכחים בינהם מי יהיה זה שישלם.
כמו כן כעת גיליתי שהדירה נמכרה, לא אמורים הבעלים החדשים
לפנות אליי ולבקש ממני לחדש חוזה?? אני מעוניין פשוט לצאת מהדירה, לעזוב אותה במיידי. אין לי פה עילה לביטול חוזה איכשהו?
יש לי תמונות מחרידות של מה שהולך אצל השכן מתחתי, ממש מתחת למקלחת שלי נפער אצלו חור בתקרה.
אני פונה אליהם כל הזמן אבל תמיד מנפנפים אותי עם זה שיש חוזה, יש חוזה יש חוזה ולא מתייחסים לטענות שלנו ממש, אני כבר חושב
להגיע אליהם למשרד ולעורר בלאגן בזמן שהם חותמים חוזים חדשים וגם לפרסם את הסיפור שלי איתם בכל הקבוצות פרסום דירות לסטודנטים בפייסבוק שהם מפרסמים בהם.. אבל זה אחרי שאתייעץ איתכם.אודה לכל הכוונה, המלצות לדרכי פעולה וכו..