השבוע התחלנו קורס ארוך ומיגע (שש שעות סה"כ נטו), קורס מסיעי מוקד, שבקורס הזה לומדים א' איך שותפים כוסות ב' איך מכינים קפה וג' איך לא שופכים אותו. סתאם השבוע באמת התחלנו את הקורס שבו אנחנו לומדים כיצד להיות עוזרי מוקד,שאותו מעבירה הרבנית רעות פרקש. בקרוס נמצאים אנשים מאוד טובים כמו החבר'ה של מזרח העיר בראשות נאסר,מתנדבי נוער מעולים אחד אחד, ועוד כיתה טיפולית שסופחה אלינו שכוללת את אבי מילר ויוסי יונה.
תאמינו לי שתוך חמש דקות עם אבי מילר ויוסי יונה אתם יוצאים עם כאב בטן כל כך גדול מרוב צחוק שאתם מתים... לדוגמא היום נאסר קיבל בקורס HY כי יוסי החליט להפוך לערבי לכמה דקות, ההמשך נאסר יספר...
בקיצור אנחנו עושים חיים משוגעים נהנים מכל רגע, אבל המחשבה שבסוף נצטרך להיכנס למוקד הורסת הכל...
לצערנו נשאר רק עוד יום אחד לקורס אבל אני בטוח שמהרגע שהוא יגמר מוקד י-ם יראה עם קצת יותר חיוך!!!!! ופה להגיד תודה לרעות פרקש שמעבירה את הקורס הכי טוב ומצחיק שאיפשר!!!
מה שנראה לי זה שזה כמו עבודה על הנט"ן. אם הפראמדיק סומך עליך אז גם להזריק תרופות הוא יתן לך!!
בכל זאת חוץ מהליצנים שמופיעים מדי פעם לכמה דקות להצחיק את החברה, הקורס ממש מעניין. וכמובן תודות למדריכה רעות שגם הדריכה בקורם הנהגים שלי לפני כמה שנים.
בלילה סבלתי מכאבים בחזה הנט"ן הגיע אלי בן ?? ברי בדרך כלל חוץ מ ????י?????ו? אה ועוד רגישות לכסף ו צחוק ע"ד יוסי יונה ו אבי מילר בECG הפרעות קצב יוסי אבי אבי יוסי יוסי אבי אה לחץ דם ביד ימין אבי ביד שמ" יוסי חברים אני ב HY גדול כי יוסי יונה שותף תוב בהפגנות דגמה ברוח בדם ??? חי בתחנה תמשיך אני עיף
ערכתי לאחרונה בתאריך 08.09.06 בשעה 10:12 בברכה, מתנדבת-מתלהבת
לפנימאים...יש דבר כזה???
וברצינות, כל הכבוד למוקד י-ם שנותנים את ההזדמנות לכל מי שרוצה לעזור. וזה הגיוני, רק מי שטיפש לא מקבל עזרה כשמציעים לו אותה מכל הלב... (והמבין יבין) למרות שאני סתם אדם פשוט בכל זאת ארשה לעצמי לאחל למוקד י-ם ולא רק למוקד: יש לכם הרבה כוח (מתנדבים) מאחריכם! - נצלו זאת!
ערכתי לאחרונה בתאריך 08.09.06 בשעה 14:49 בברכה, חיי בתחנה
באמצע ההפסקה יוסי יונה החליט שהכיפה השחורה לא מתאימה לו יותר והוא רוצה להתאסלם, ובשביל להוכיח את אמינותו הו החליט לשיר את שיר האינתיפדה המפורסם "ברוח בדם נפדה את פלסטין" ולדבריו של נאסר "ההיתי בכמה הפגנות כאלה ואף פעם לא שמעתי את השיר הזה בביצועה כל כך טוב"
אחרי שירתו של יוסי כל החבר'ה ממזרח העיר לא הצליחו לנשום, עם סימנים של כאבי בטן+ כאבי באזור הלחי מרוב חיוך גדול. רק נאסר נחנק והשתנק ונכנס לHY שבו טיפך יוסי יונה בצורה טובה ומשכנעת...
עד כאן להיום, אני מקוה יוסי שאתה מכין לנו הפתעה לסיום הקורס
שמור על עצמך תדאג שיהיה נה"ז בתוך הנט"ן מקסימום אם יש מקרה באגוסטה אז תוציא את הלבן ואת הנט"ן של הלבן תגבה בצומת רוקפלר ושם תעשה חבירה עם הנה"ז של מרשמלו ושם תוציא לו מירס דרך הביפר ועם אתה מסתבך תוציא את הלבן מהנ"טן תעמיס את דניאל ותגיעו ברוורס למיקרה בעיסוויה ....
שנן שנן לי את זה ליום שלישי אחי..
נ"ב מיזה יוסי יונה הזה מישהו מכיר אותו טוענים שרואים אותו מדי פעם באזור המוקד הקפיטריה חדר נט"ן חדר מתנדבים בית המתנדב בכל החדרים באותו זמן.. לא יודע לא יודע משגע אותי הדציבל הזה...
דברו איתי דברו איתי מי רק יודע פרט אפ"י הכי קטן לגביו מתבקש לעלות כאן את הדברים שלא יהיה בעיות....