y net פועל ללא הרף למנוע פנוי המסתננים-מי אחרי הכתבות?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4241356,00.html Y NET הפך לשופרם של המסתננים לישראל ומרגע שהוחלט על גרושם, יוצר כותרות המציגות אותם כאוהבי ישראל, כתורמים למדינה ומעודד המשך הגירתם מאפריקה לארץ. מעולם לא ראיתי שכל הטוקבקים בכתבות הם כנגד Y NET ולמרות זאת מידי כמה שעות אנו זוכים לכתבות בעד המסתננים. מעניין מי נתן את ההוראה? ומי מאחרי הכתבות?
אתה מנסה בכל הכוח אבל לא תצליח להתיש אותי אני לא אסביר שוב למה אני לא רוצה אותם כאן כי כבר הסברתי מיליון פעמים וכנראה הקופסה שלך לא מסוגלת ממילא לקלוט יותר משני הברות רצופות . מה שכן אני מחכה ליום הצדק האמיתי שיעשה כאן עם בוגדי המדינה . והיום הזה יגיע
מרבית האנשים הם אנשים אחרים. מחשבותיהם הם הדעות של מישהו אחר, חייהם הם חיקוי. תשוקותיהם - ציטוט.
היא שאת חושבת שיש הבדלים בין בני אדם על בסיס המקום שהם נולדו בו. אבל במציאות אין הבדלים כאלו. כולנו שייכים לאותו המין. ואין לנו שום הכשר מוסרי להפלות אחרים מבני מיננו רק בגלל מקום היוולדם. לאנושות קשה לראות את זה כרגע, אבל די בטוח שתוך כמה מאות שנים האוניברסליזם ינצח. ובישראל הוא יעשה את צעדיו הראשונים.
צריך לקבל את האפשרות להגר לכל מקום בכדור הארץ. כך היה ברוב שנות קיומו של המין הקרוי האדם המודרני, ואין לנו שום זכות מוסרית למנוע פתאום מאנשים להגר ממקומות רעים למקומות טובים יותר עבורם. בסך הכל כולנו צאצאי האדם שהגיע ממזרח אפריקה, ואין שום סיבה שנחשוב שאנחנו עליונים על אדם אחר.
(ומשאלתי התגשמה) וענית לי "אין בעיה", אבל כשהשבוע שמעת שמתכננים להביא אותם לשם לא רצית, אמרת "מה אנחנו פח זבל של המדינה"? אז זה או גירוש או לנגב. אלה הברירות. גם עכשיו זה נראה לך אכזרי?
להוציא מחוץ לחוק את הקרן להשמדת ישראל,עמותות וארגוני שטנה אנטי ציוניים במימון זר ועוין!
אז תחליט אתה רוצה לעזור להם או שאתה רוצה להמשיך לדבר גבוהה גבוהה ולהציג לנו את ההצגה המעייפת והבלתי נגמרת של יפי הנפש יימח שמם . די חלאס אתה שרוף. תבין את זה . אתה מלא סתירות . מלא שקרים . מלא סיפורים .
מרבית האנשים הם אנשים אחרים. מחשבותיהם הם הדעות של מישהו אחר, חייהם הם חיקוי. תשוקותיהם - ציטוט.
לכל סודני יש משפחה בסודן כשהוא עובד וחי בת"א משפחתו מתארגנת להגיע לכאן. כשהוא במעצר ובאוהל המשפחה תבחר ביעד אחר. כל החמרה בתנאי הפליטים מורידה את מספר המסתננים שבדרכם לכאן.
עד כה דאג Y NET למחוק טוקבקים נגדו. היום איבד את השליטה וכל הטוקבקים ללא יוצא מהכלל מגדפים את Y NET. לא זכור לי מתי היתה כתבת שער ענקית כשכל הגולשים נגדה!
לא יעזרו הפגנות, תרגילים וכל מיני שטיקים. הדבר היחיד שצריך וחייבים לעשות זה לתקוף חזיתית ללא רחם את מי שבאמת קובעים את סדר היום במדינה: את התקשורת בכלל ופרסונלית אנשי תקשורת בכירים.
התקשורת היא זו שמגינה על המסתננים, קוראת להם פליטים, עושה דה-לגיטימציה למי שמתריע על הבעיה וקוראת להם גזענים. התקשורת מציגה מצג מעוות ומתחסד על המצב האמיתי, מציגה מצב הנוטה לטובת המסתננים ולרעת התושבים היהודים וכשדברים יוצאים משליטה, היא תוקפת את המיעוט היהודי שנותר בדרום תל אביב ובשאר אזורי הארץ, שמכת המסתננים האיומה הזו נפלה עליהם.
לא הממשלה קובעת סדר יום במדינה. מי שקובע סדר יום במדינה זו רק התקשורת.
* פרשת גירוש ילדי העובדים הזרים, גרמה לשרה נתניהו להתעקם לצלילי דרישות התקשורת ולצאת נגד החזרת הילדים למדינותיהם.
* קמפיין שחרור בכל מחיר של גלעד שליט הובל על ידי התקשורת
* השטות של "הדרת נשים" והנוסעת המקרית בקווי המהדרין
* שריפת המסגד בצפון והאשמת היהודים בכך, הובלו כולם על ידי התקשורת
* המחאה "החברתית" הובלה על ידי התקשורת. המחאה ה"חברתית" נופחה וקיבלה מימדים דמיוניים על ידי התקשורת.
* סיכול בחירתו של האלוף גלנט לרמטכ"ל.
* הדחת אייזנר הייתה ברובה בגלל ניפוח ופימפום הפרשה על ידי התקשורת.
מה שקורה וקרה בפועל, למרבה הביזיון, זה שלחיציניהו, רוקד לצלילי הממשלה האמיתית, ממשלת הכלבים, כלבי השמירה מוכי הכלבת, בתקשורת.
מסקנה. חבל על כל מאמץ אחר. רק מתקפה חזיתית פרסונלית, תגיע לכותרות ותניב תוצאות.
הם צריכים להיות במגננה ולהוכיח שאין להם אחות סודנית.
מספיק עשו לנו דה-לגיטימציה, הגיעה העת להשתמש בחרב הפיפיות של הדה-לגיטימציה חזרה נגד העריצים ה"ליברלים" שהורסים לנו את המדינה.
ובמישור המעשי, אני ממליץ לבן ארי ולכל מי שתומך במאבק החשוב הזה, צריך לגייס מתנדבים גרפיקאים, אנשי יחסי ציבור, אנשי פרסום, שתומכים במאבק ולרכז מטה מקצועי שייגבש קמפיין ואסטרטגיה מסודרת לתקוף את אנשי התקשורת הבכירים שנותנים רוח גבית למסתננים.
זה צריך להיות קמפיין חכם ולא "מסית" אלא קמפיין שיעשה להם דה-לגיטימציה מתוחכמת וידרוש מהם פומבית לתת דין וחשבון, וכמו שאמרתי, שיוכיחו שאין להם אחות סודנית...
כמובן ללא הסתה והתלהמות....
אפשר ללמוד מהשמאל הלאומי איך עושים דה לגיטימציה אישית...
. . . . .
ובכלל אני חושב שמאחורי הקלעים הקמפיין נגד בכירי התקשורת צריך להיות ברוח אייל ארד, הידועה לשמצה: