|
אבא אבן

חבר מתאריך 16.11.11
3272 הודעות, 49 מדרגים, 40 נקודות. ראה משוב | יום ראשון כ''ה בתמוז תשע''ב
09:59 15.07.12 |
|
4. קיורטוש, מה פירוש ''בנחמדות זה לא יעבוד''?
בתגובה להודעה מספר 3
| |
וזה לא באיזו שורה פנימית אלא ממש בכותרת. הלאה, ממשיכים לקרוא בשורות עצמן ובעיקר בין השורות. נתחיל בדמגוגיה הבזויה שתופסת שליש ועוד ראשון של המאמר ההזוי עד בזוי של רע כהן על כך שהשר גדעון סער (מוזר שהוא לא מוזכר בשמו אבל יש מספיק אינדיקציות שמבהירות מי זה) שומו שמיים ישב בפאב בת"א בעת ההפגנה ושתה בירה. נמשיך בציטוט מדוייק (ע"י העתק הדבק): "אני לא משוכנע שהדרך היא לנפץ שמשות בסניף בנק, גם אם זה אקט שאני מסרב להזדעזע ממנו". שים לב, מפורשות הוא לא מסכים לגנות או להזדעזע מניפוץ חלונות ראווה של בנק. באיזו זכות מוסרית הוא לא מוכן לגנות ו/או להזדעזע מזה?!? אמשיך בציטוט מדוייק נוסף "אבל רוח וודסטוק אוהבת האדם וחובקת הכל מהשנה שעברה פשוט לא תועיל כאן, גם לא השוויון המנומס בנטל של איציק שמולי". הוא טוען מפורשות שרוח נחמדות א-לה וודסטוק לא תועיל כאן. מכלל הלאו מבינים מהו ההן. לא צריך להיות גאון גדול, אדון קיורטוש הקומיסר מטעם עצמו. בנוסף, בלי שום קשר לקריאות המרומזות לאלימות העורך המטונף הזה טוען שהשלטון פה סתם מנופף באיומים כגון איראן וסוריה או איומים כלכליים כגון יוון וספרד. כל זאת, לטענתו ההזויה, כדי להסיט הצידה את תשומת הלב החברתית וכדי שהציבור לא יתקומם נגדם. נכון, ברור, הוא צודק. האיראנים והסורים לא מהווים איום בטחוני כלל וכלל וספרד ויוון הן לא דוגמאות טובות על מנת להראות מה קורה כשיש חוסר אחריות בתחום הכלכלי. נכון מר קיורטוש?
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
 |
אבא אבן

חבר מתאריך 16.11.11
3272 הודעות, 49 מדרגים, 40 נקודות. ראה משוב | יום ראשון כ''ה בתמוז תשע''ב
11:25 15.07.12 |
|
7. לא אתן לך להגחיך אותי
בתגובה להודעה מספר 6
| |
מי שטוען גם שהם צריכים לפחד, בהתכוונו כמובן לממשלה/משטר/ממשל, לא מדבר על דרכי נועם. מי שכותב שחלונות בנק מנופצים לא מזעזעים אותו מרמז, סליחה אומר במפורש, שזה מה שהוא מצפה שיהיה. מי שטוען שהמשך המחאה בשיטות נחמדות א-לה וודסטוק לא יעבדו, למה בדיוק הוא מתכוון?כל מי שעיניים בראשו ושכל, ולו מועט ביותר, בקודקודו מבין שהוא כן קורא לאלימות ושגם אני צודק בכך ושאתה, כמו בד"כ, טועה ומטעה. אגב, כן, הפגנות ללא רשיון בהן חוסמים כבישים זה אלימות. נכון, לא אותה רמת חומרה כמו שריפת בנייני ממשל או בנקים אבל זו אלימות לא לגאלית ובעיקר לא לגיטימית.
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
|