גירסת הדפסה   שלח לחבר        
קבוצות דיון פוליטיקה ואקטואליה נושא #28643 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 28643   
סימרון
חבר מתאריך 2.4.12
1148 הודעות
יום רביעי כ''ח בתמוז תשע''ב    11:24   18.07.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  לצבוע באדום את הצבועים המנצלים את צירוף המילים ''מלחמת אחים'' למטרותיהם הנלוזות  

ערכתי לאחרונה בתאריך 18.07.12 בשעה 11:30 בברכה, סימרון

זאת תשובה לאחת בשם שיר אלון וחבריה ההזויים, שאמרה אתמול מעל גבי העיתונות, "תתכוננו למלחמת אחים" היא אמרה זאת על רקע פעולות המחאה וההצתה של משה סילמן בהפגנת המחאה

גברת הזוייה תתכונני ליישר את פניני הלשון שאת מפריחה,אם את יודעת מאמת מהו צדק חברתי? אז אני אהיה הטייס הראשון שיטיס את מטוס החמקן לכשיגיע לארץ.אני לא מתכוון להתווכח איתך שיש והיו עיוותים לחלק מהאזרחים,בכל נושא מתן הקלות בדיור למתאימים,אי מתן חינוך הולם וערכי השואף למצויינות ואי מתן עדיפות לפעולה מתקנת בנושא,וגם לא אספר לך שיוקר המחיה בארץ הוא מהנמוכים בעולם אך אספר לך שהיו במשך השנים תיקונים להרמת רמת הדיור לאוכלוסיה חלשה (מאז שראש הממשלה מנחם בגין הכריז על תכנית שיקום השכונות ועד היום יש התקדמות בנושא שאנשים שוכחים את זה אולי במתכוון)

"צדק חברתי" אמתי זה שאנשים החיים במדינה העושה את צעדיה הראשונים (כן 64 שנים זה לא הרבה לפתור את כל הבעיות של מדינה שבדרך) ישאו בנטל שווה בשווה כל אחד על פי יכולתו רמת השכלתו רצונותיו והשגיו בחיים, ללא פרזיטים המנסים לחיות ולהתקדם מכיסי המדינה והתושבים

ידוע לך שאת המכה הגדולה בפשיטת רגל כלכלית קיבל מעמד הבניים אלה שבחלקם את עוד עלולה להתנגש איתם ברחובות ב"מלחמת אחים" שלך,אני אקצר במתן עדות לעוולות שנעשו למעמד זה ואני הסתפק בלשאול אותך שאלה, קראתי שאת סטודנטית שאלתי היא,כמה את משלמת שכר לימוד שנתי? 8 אלף ש-ח אולי 0 ש-ח כי את מקבלת עזרה ומלגות לימודים ואולי לא, אנשי מעמד הבניים לרוב אינם מקבלים מימון או מלגות (בגלל משכורת "הגבוהה" של ההורים שאינה עומדת בדרישות לקבלת מלגה לבת או לבן)

ואם הבת שלי רוצה ללמוד במכללה "יוקרתית (ואל תשאלי למה כי כך רצונה) ואין לה עזרה אחרת פרט להורים, היא אמורה לשלם כ-33,000 ש-ח בשנה (זה גם לתוספת חוגים שצצים) גברת הזוייה תכפילי את הסכום ב-4 שנים וזה ללא הוצאות נלוות וקיבלת על המגש משפחה ממעמד הבניים הנשחקת כלכלית,

יש לי עוד סל דוגמאות מלא, אך השאיר זאת בצד ואומר לך כך: אתם מנפנפים בניסיון ההתאבדות של סילמן,אז אומר (ושיהיה בריא במהרה) סילמן הוא לא יאן פאלח (שהצית את עצמו בכיכר המרכזית בפראג על רקע הפלישת הרוסים לארצו) סילמן הוא אדם שניקלע לקשיים כלכליים והחליט לעשות מעשה בכדי להעצים את טענותיו הוא בחר להצמד להפגנות המחאה

ולבסוף החשוב ביותר הוסיף:גברת אל תאיימי עלינו במלחמות אחים כי כל ההשכלה שרכשת בחייך ואת עדיין רוכשת לא לימדו אותך מהו באמת המושג הכאוב "מלחמת אחים"

(הכותב הוא איש מעמד הבניים הגבוהה לשעבר ומתחת לקו הבניים כיום)

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  ניצול המצב של בעיות כלכליות ליצירת כאוס במדינה-אנרכיזים סימרון 19.07.12 17:22 1
  אבירי הלאטה מקיאטו והקומבינציות סושי מסוגלים אולי למלחמת אחים מי המלך 19.07.12 18:11 2

סימרון
חבר מתאריך 2.4.12
1148 הודעות
יום חמישי כ''ט בתמוז תשע''ב    17:22   19.07.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. ניצול המצב של בעיות כלכליות ליצירת כאוס במדינה-אנרכיזים  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מי המלך
חבר מתאריך 15.2.09
11420 הודעות
יום חמישי כ''ט בתמוז תשע''ב    18:11   19.07.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. אבירי הלאטה מקיאטו והקומבינציות סושי מסוגלים אולי למלחמת אחים  
בתגובה להודעה מספר 0

בסמארטפון האישי כשהם ישובים בשירותים ליציאותיהם.פכככ

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net