|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
israely

חבר מתאריך 28.5.08
577 הודעות, 4 מדרגים, 8 נקודות. ראה משוב | יום ראשון כ''ו בסיון תשס''ח
18:46 29.06.08 |
|
29. אני לא שונא אותך
בתגובה להודעה מספר 15
| |
מה לא ברור במה שכתבתי? אפי איתם הוא הגשר בין מי שיש לו זהות יהודית (ליכוד, מצביעי ליברמן, חמישים אחוז ממצביעי קדימה - או במילים אחרות 60 אחוז מהציבור) לבין המפלגות הדתיות. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, אין לי שום בעיה עם זה.מה שקרה בשנים שבים 1990-2002 זה שיח"צנות אדירה של דעות אנטי יהודיות ששיכות לפחות מ-10 אחוז מהציבור הצליחו להשתרש כאן כנורמה. זה נבע מהשתלטות של אותם גורמים על מערכת החינוך בארץ, השתלה של מדיניות כזאת בכוח דרך מערכת המשפט בניגוד לרוב בכנסת, תוך הרחקת המדינה מערכיה היהודים. אפי איתם הוא הגשר בין הציבור החילוני היהודי לבין המפלגות הדתיות. מי שמטרת חייו היא לאכול חזיר ברחבת הכותל ביום כיפור כדי להפגין את זכותו הדמוקרטית, או לחתן בין 2 גברים - מה הקשר בינו לבין יהדות? אתה יכול להמשיך לעשות מה שאתה רוצה, ולהאבק על כך. שוב, אני לא מכיר אותך, אבל אם ערכי מר"ץ וביטול מסגרת היהדות במדינה זה הקו שמוליך אותך, אפי איתם הוא בפירוש לא הגשר שלך ולכן המודעה לא כוונה אליך. מדובר על פחות מ-10 אחוז מהעם היהודי במדינה הזאת.
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
אלחנן בן יוסף

חבר מתאריך 2.9.03
16212 הודעות, 17 מדרגים, 22 נקודות. ראה משוב | יום ראשון כ''ו בסיון תשס''ח
18:27 29.06.08 |

|
27. כשאני שמעתי את אפי איתם בכנס של כהנא הוא נשמע אחרת
בתגובה להודעה מספר 5
| |
כן אפי איתם נשא דברים בכנס של פעילים של 'אנשי כהנא' אתם שומעים נכון, הדבר היה בשבת פעילים של 'אנשי כהנא' ביישוב נוב אצל מיכאל בן חורין {שכנו של איתם} לפני מספר שנים אז אפי איתם היה מוכר כקצין בכלי התקשורת, אפי איתם דיבר שם והוא היה נשמע אחרת לחלוטין, הוא התייחס לכמה עניינים שעמדו על הפרק כמו המאבק על הגולן ועוד כמה מקרים, אני שמעתי אותו ואמרתי לעצמי זה משלנו הוא מדבר כמו שצריך דיבורים לחוד ומעשים לחוד אפי איתם הוא לקקן של השמאל, החצוף הזה נמנה בין אלו שהובילו את המאבק "המזוייף" בגוש קטיף, והוא הגדיל לעשות כאשר הוא חרף וגדף מעל לכל במה אפשרית את ההתנגדות האמיתית, כמו כן פורסם שבפגישה שהתקיימה לפני ארבע שנים בין אפי איתם לאבי דיכטר {שהיה אז ראש השב"כ} תמך איתם בהוצאת צווי מעצר והגבלה מנהליים כלפי פעילי ימין כאשר תתבצע ההתנתקות {אני באופן אישי זכיתי לקבל צו הגבלה כשנה וחצי אחרי זה כשפינו את עמונה} ועכשיו מתברר גם שלאיש הזה יש תאוות כיסא מטורפת, לא אני הוצאתי את המודעות האלו, אך ממה שאני יודע בעניין הזה שאפי איתם אכן מנסה להיכנס לליכוד, ואני שמח שפעילים רבים באיחוד הלאומי {שאני לא נמנה על קבוצה זאת} יודעים מה הוא פרצופו האמיתי של האיתם הזה לסיכום, אנו צריכים מנהיגות אמת, אנו צריכים לשנות את ההנהגה ובאמת, אנו צריכים הנהגה כמו של הרב יצחק גינזבורג ומשה פייגלין! 
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
urikih
חבר מתאריך 11.10.07
221 הודעות | יום ראשון כ''ו בסיון תשס''ח
18:07 29.06.08 |
|
6. זה אני? או שאף אחד לא מצליח לספור 5 מפלגות?
בתגובה להודעה מספר 0
|
 | | | |