ראה וקבל אפליקציית אייפון לפורום סקופים
קבל אפליקציית אנדרויד לפורום סקופים
קבל אפליקציית מחשב לפורום סקופים

גירסת הדפסה   שלח לחבר   אשכול נעול - לקריאה בלבד

קבוצות דיון סקופים נושא #15576 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 15576
Yaniv לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 28.9.07
8559 הודעות, 66 מדרגים, 96 נקודות.  ראה משוב
יום שני י''ט באייר תשע''ג    14:19   29.04.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  מכתב גלוי לעמנואל רוזן (הדס שטייף)  

ננעל בתאריך 29.04.13 בשעה 14:21 על-ידי זקי ושות. סיבה: לא סקופ/חדשות

הבוקר נשברתי....

מכתב גלוי לעמנואל רוזן:

אני בקושי ישנה בימים האחרונים וכמוני חברותי האמיצות מפעילות תא העיתונאיות. שמרנו בתחילה ולא פרסמנו את שמך, עבדנו באחריות, אספנו עדויות. אני עצמי אוספת עדויות זה כמה חודשים. אבל הבוקר, זהו, נפל דבר.

תקרא ותקרא היטב....אני כבר לא מדברת על עשרות, כן עשרות צעירות, וגם לא כאלה שפונות אלי ואל חברותי מרכינות ראש ומספרות על חיזוריך האובסיביים, על המילים וההצעות המגונות שלך אליהן.

עכשיו אני מדברת על נשים שסיפרו לי בקול רועד שאיימת עליהן, סחטת אותן מינית... איימת... פגעת בנפשן.... חלקן כבר לא הצעירות המפוחדות שפגשת.
בתגובתך לכולנו אתה כותב "שעשר שנים מציגים אדם דימיוני... שזה לא אתה" ואני אומרת, שמה שהציגו עד כה עשה איתך חסד גדול...... אתה הזאב הרע אפילו לא בלבוש כבשה..

הנשים מדברות, מדברות.... נפתח הסכר.... הן דיברו לאוזני ובכו ואני יחד איתן. כן בכיתי. ...

לא רק עליהן, על כל ענף התקשורת, כל הערוצים וכלי התקשורת שאפשרו לך לפעול באין מפריע.. שלא עצרו אותך... איפשרו לעשרות נשים צעירות, ילדות, להפוך טרף.. כן טרף לציפורניך. תבע אותי בגין לשון הרע... תבע... ואז הן תגענה כולן... כולן... עשרות... שמעשיך פגעו בגופן ובנפשן עשרות שנים.

ואיפה היו כלי התקשורת... איפה היו המנהלים, איפה????

לשמוע את הנשים, זה לצרוח... עשית את מעשיך הדוחים יום יום יום יום באין מפריע... עמנואל רוזן....

וכל מי שידע, שמע ולא עשה כלום... תתבישוווווווווווווווווווו.

ןלכן כל הנשים הבנות שהשמעתן באוזני את סיפורכן, שכתבתן לי ולאחרות... אל תפחדנה, אל תתביישנה, אתן לא אשמות... אנחנו כולנו... כולנו וכך גם אני... אשמים....אשמים....אשמים.

עכשיו תנו לי לבכות בשקט.

https://www.facebook.com/hadasshtaif100/posts/466495870087127

מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
archive