קבוצות דיון
סקופים, חדשות ופרשנות
נושא #15725
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי
צל"ש
|
Rubens

חבר מתאריך 23.11.05
11294 הודעות, 43 מדרגים, 46 נקודות. ראה משוב | יום רביעי ו' בתמוז תשס''ח
17:17 09.07.08 |
|
נדחתה בקשת קצב לקבל מכונית שרד ולשכה מפוארת
| |
החשב הכללי במשרד האוצר, שוקי אורן, דחה את בקשותיו של הנשיא לשעבר, משה קצב, לקבל לשכה במגדלי עזריאלי בתל-אביב ומכונית שרד מפוארת מדגם אודי-A6. כמו כן, מבקשים באוצר להגביל את תוקף ההסכמים להענקת ההטבות המגיעות לקצב על-פי חוק - מחשש שיורשע במשפט בעבירה שיש עמה קלון. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566171,00.html |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
יקוב

חבר מתאריך 30.10.04
10823 הודעות, 11 מדרגים, 21 נקודות. ראה משוב | יום רביעי ו' בתמוז תשס''ח
18:33 09.07.08 |
|
5. יש לקצב את כל הזכויות שיצחק נבון מקבל.
בתגובה להודעה מספר 0
| |
אם החשב הכללי באוצר, אינו מאפשר לקצב לקבל את המגיע לו על פי החוק והצדק, סימן שהחשב הכללי הוא נבל, גזלן והחוק אינו עושה עליו שום רושם. כל עוד קצב לא הורשע ואין במעשיו קלון, אזי הוא אדם זכאי. אם הפרקליטות אינה מסוגלת להגיש לבית המשפט - אישום פלילי, סימן שהפרקליטות אשמה בהוצאת דיבה, הסתה, התנכלות לא חוקית ורמיסת כבוד מדינת ישראל בפני הציבור והעולם כולו. ראוי לפרקליטי המדינה שיזהרו היטב במעשיהם הבאים, די לנו בראש ממשלה שבפזיזותו נהרגו מאות אנשים במלחמת הסרק בלבנון, אין אנו זקוקים לחידלי אנשים נוספים. |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
יקוב

חבר מתאריך 30.10.04
10823 הודעות, 11 מדרגים, 21 נקודות. ראה משוב | יום חמישי ז' בתמוז תשס''ח
06:33 10.07.08 |
|
20. אתה טועה, רוב עסקות הטעון נובעות מעיוותי דין
בתגובה להודעה מספר 9
| |
עיסקות הטיעון מיועדות לאנוס את הגורם החלש להסכים לדבר שהוא לא היה מסכים - לו מערכת המשפט היתה יעילה. לא, אני לא מתרשם מהסיפורים, אני בטוח שמאחורי הסיפורים הרבים בקשר לרצח רבין יש דברים שחסויים, אני בטוח שמאחורי התנהלות בתי המשפט בישראל עומדים גורמים פליליים שאהרון ברק הוא אחד המובילים. צר לי, עד שבית המשפט לא יקבע שקצב עבריין, הוא יחשב כחף מפשע, ואם יש לך טענה על כך - תפנה זאת לפרקליטות המטומטמת שאינה יכולה להביא להרשעתו של פושע, אך אינה חסה על שמה של מדינת ישראל כשהיא מאשימה לשוא את נשיא המדינה. את השיטות של הסטאלין הכרנו מקרוב, וגם את ממשיכי דרכו מהשמאל הבוגדני |
|
| |
|
|
 |
|
 |
דניאל8514
חבר מתאריך 5.1.08
1070 הודעות, 6 מדרגים, מינוס 5 נקודות. ראה משוב | יום חמישי ז' בתמוז תשס''ח
09:08 10.07.08 |

|
25. נו טופ, בינתים כולם יודעים במה הם שקועים,
בתגובה להודעה מספר 12
| |
ונראה לי שמזוז, הפרקליטות, ובית המשפט שקועים הרבה יותר עמוק מהקצב, עורכי הדין שלו נותנים לו בעיקר עבודה מקצועית מעולה, נותנים לו הגנה של טנק מרכבה, וגם כנרא נותנים לו חשבוניות די שמנות. |
|
| |
|
|
|