ראה וקבל אפליקציית אייפון לפורום סקופים
קבל אפליקציית אנדרויד לפורום סקופים
קבל אפליקציית מחשב לפורום סקופים

גירסת הדפסה   שלח לחבר          
קבוצות דיון סקופים נושא #16071 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 16071      
oFiR לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.12.11
2039 הודעות, 19 מדרגים, 38 נקודות.  ראה משוב
אור ליום רביעי כ''א באייר תשע''ג    22:30   30.04.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  חשש לשיבושי עבודה ברכבת בגלל מערכת חדשה לסידור עבודה לנהגים  
 
   הנהלת הרכבת: "השיטה הידנית הביאה לפערים עצומים בין משכורות של נהגי רכבות מקורבים, שזכו למשמרות רבות ובשעות נוחות"

החלטה של הנהלת רכבת ישראל מעוררת חשש לשיבושי עבודה. הרכבת הודיעה היום על העברת סידורי העבודה של נהגי הקטרים למערכת ממוחשבת, במקום רשימות כתובות ביד. המערכת החדשה נועדה לשפר את המעקב אחרי עבודת הנהגים, ועל שיוויון בשיבוצים שלהם. לפי הודעת הנהלת הרכבת, "בשיטה הידנית לא התקיימה חלוקה הוגנת בין כלל הנהגים בחברה והיא הביאה לפערים עצומים בין משכורות של נהגי רכבות מקורבים, שזכו למשמרות רבות ובשעות נוחות".


כיום, ממוצע שעות הנהיגה היומי עומד על 4 שעות, ושעות העבודה במשמרת, הכוללת עבודה ומנוחה, עמד על 7 שעות. כל נהג קיבל תשלום על שעה וחצי נוספות, כהשלמה, למרות שכלל לא היה בעבודה. השינוי ישפיע גם על תשלום הוגן ושווה של שכר, וגם ישפיע על התיעוד והמעקב של אירועי בטיחות. המערכת תאפשר גם לוודא כי אף נהג לא עושה יותר ממכסת השעות המותרת קיימת, ומסתכן בעייפות ובחוסר ריכוז בעת השליטה על הרכבת.


העובדים חתומים על הסכם המחייב אותם לשקט תעשייתי עד שנת 2015, אבל גורמים ברכבת הביעו חשש כי התערבות ההנהלה בסידורי העבודה תגרום לשביתות איטלקיות, ולשיבושים בעבודה. בעבר, בעת מתיחויות עם ההנהלה, נהגים רבים לא הגיעו לעבודה בטענה כי הם חולים.

מהנהלת הרכבת נמסר: "הנהלת רכבת ישראל פועלת לשיפור תנאי העסקתם של כלל עובדיה, כמו גם התייעלות החברה והפיכתה לחברה יעילה ושירותית, הן בהיבט הכספי כלפי הציבור והן בהיבט השירותי לציבור לקוחותינו".


הרכבת הוסיפה גם מסר לועד. "אנו קוראים לוועד העובדים ולהסתדרות, לשתף פעולה להסדרת תנאי העסקה שיווניים לכלל נהגי החברה תוך שמירה על כספי הציבור", נמסר.

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.2008277


              תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה           (ניהול: למבזק)           שתף       
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד


  האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  לא נרגיש שינוי תודה רבה 30.04.13 22:34 1
  ללא שינוי כוח שושנה 30.04.13 23:26 2

       
תודה רבה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
גולש אורח
6366 הודעות, 81 מדרגים, 158 נקודות.  ראה משוב
אור ליום רביעי כ''א באייר תשע''ג    22:34   30.04.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. לא נרגיש שינוי  
בתגובה להודעה מספר 0
 
  

צרפת, קפריסין, יוון, סוריה ואירן - לא התנצלו בפני ארדואן


            תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
כוח שושנה
חבר מתאריך 19.4.13
66 הודעות
אור ליום רביעי כ''א באייר תשע''ג    23:26   30.04.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. ללא שינוי  
בתגובה להודעה מספר 0
 
   עובדי רכבת ישראל (מטענים) כבר חצי שנה בעיצומים עבודה איטלקית זה נקרא לפי הוועדים החזקים אין עם מי לדבר הם עקפו את עובדי הנמלים בסיבוב בלי וינקר, נזקים כבדים נגרמים לסוכני האוניות חייב לעשות משהו בנידון.


            תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

תגובה מהירה  למכתב מספר: 
 
      
__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________
למנהלים:  נעל | נעל אשכול עם סיבה | מחק | העבר לפורום אחר | מזג לאשכול אחר | מחק תגובות | גיבוי אשכול | עגן אשכול
       


© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
archive