ראה וקבל אפליקציית אייפון לפורום סקופים
קבל אפליקציית אנדרויד לפורום סקופים
קבל אפליקציית מחשב לפורום סקופים

גירסת הדפסה   שלח לחבר          
קבוצות דיון סקופים נושא #16129 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 16129      
דוידזון לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 3.3.08
84283 הודעות, 231 מדרגים, 373 נקודות.  ראה משוב
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    08:22   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  נהרס בית הגרוש של מרגול: 'לא ראיתי צו הריסה הביאו שופל ותוך שנייה הרסו את הבית'  

יהוד: ביתו של מורדי לביא, הגרוש של מרגול, נהרס. לא ראיתי צו הריסה... הביאו שופל ותוך שנייה הרסו את הבית, הוא אומר. העירייה: המבנה נבנה ללא היתר. היזם: פעלנו על פי פסק דין

יעל שני פורסם: 01.05.13, 07:53

אנא אלי, שמור נא עליו: מורדי לביא ("לולו"), תושב יהוד, בעלה לשעבר של הזמרת מרגלית צנעני, עלה לכותרות לאחר שלפני כשנתיים תקף בשרשרת ברזל צלמים שליוו לביתה את הזמרת שהורשעה בפלילים אחרי ששוחררה ממאסרה.

הפעם לביא נמצא בצד המתגונן, לאחר שביתו, שממוקם במתחם לוגאנו ביהוד, נהרס על ידי העירייה. הבית שנהרס לא שימש את לביא למגורים בשנים האחרונות, אך לדבריו היה זה הנכס היחיד שהיה ברשותו, ולכן היווה למעשה את כל חסכונותיו.

לביא ליד ההריסות.מתכוון להתלונן במשטרה (צילום: תומי הרפז)

כשהוא נעזר בקביים וידו מגובסת, אחרי שמעד כמה ימים לפני הריסת המבנה, הוא מספר: "הבית היה העסק שלי ושל בת זוגי, ציונה. לאחרונה נכנסנו
להליכים משפטיים על הבית הזה, וללא התראה מוקדמת באו לפני שבועיים והרסו את המקום. אני לא חושב שזה חוקי כי כשרצו לפנות, ראיתי צו פינוי מבית המשפט, אבל כשהרסו לא הראו לי צו הריסה.

"את חייבת להבין, בגלל שהבית היה במתחם לוגאנו, כולם רצו אותו. כל מה שנמצא במתחם לוגאנו הוא בסכנה. בהתחלה באו אליי שני אנשים והציעו לי כסף תמורתו, אבל אמרתי להם שזה המקום שלי, והוא לא למכירה. לפני שבועיים העירייה באה עם משאית בטון, ואני במקרה הייתי פה במתחם, וראיתי איך הם בן רגע שופכים בטון לתוך המבנה, על התכולה, והורסים את הכול. זה היה מזעזע, אבל מה יכולתי לעשות? באתי אליהם, אמרתי להם 'מה זה?', שאלתי 'מי שלח אתכם', אמרו לי 'העירייה שלחה אותנו'.

"למחרת הביאו שופל, ותוך שנייה הרסו את הבית. אני אולי לא כל כך בקיא בחוקים, אבל זה נראה לי מוזר שבין צו פינוי לבין הריסה באים ככה והורסים נכס, בלי להראות לי אפילו צו. כשפניתי לעירייה אמרו לי שכבר אין מה לעשות".

לביא אמר שבכוונתו להגיש תלונה למשטרה. "לדעתי כל הדבר הזה לא חוקי. אני יכול עכשיו לגדר את המקום ולשבת שם בשטח, אבל אני לא יודע מה לעשות, אין מי שייצג אותי ואין מי שיסביר לי", סיכם.

חבר המועצה אמנון סעד, שהתגייס לעזרתו של לביא, אמר השבוע: "העירייה שוב מאפשרת לקבלנים או למי מטעמם להתנהג כבריונים באמצע היום, ללא דין, ללא דיין וללא מורא. העירייה פעם אחר פעם לא אוכפת את החוק באשר להוצאת היתר הריסה, והמדיניות הפרועה שכל דאלים גבר ממשיכה לצערנו הרב ופושה בכל חלקה טובה בעיר".

מהעירייה נמסר: "נושאים כאלה לא נוגעים לעירייה. יש יזם אשר זוכה על פי חוק ובונה בהתאם לתוכניות בניין עיר מאושרות, מה עוד שמדובר במבנה שנבנה ללא היתר".

היזם צחי עמר: "אנחנו קנינו את כל המתחם הזה. נגד הבית הספציפי הזה היה פסק דין עם צו הריסה, ניסו לפלוש אליו ואנחנו לא אפשרנו את הפלישה ולכן הרסנו אותו. אני לא צריך להראות לו צו הריסה כי יש פסק דין".

מקור: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4373876,00.html

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה           (ניהול: למבזק)           שתף       
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  הלוואי והיו אוכפים את החוק גם עם ערבים שפטורים בחובות המדינה ונהנים מז... אשדודה 01.05.13 08:25 1
  עם אנשים כאלה צריך ללכת על בהונות שומר הסף 01.05.13 08:39 2
  טוב מאוד. תושב הארץ 01.05.13 09:58 3
  הוא לא חיכה הפעם למבצעי ההריסה עם השרשרת שלו? פרזיט גולני שלי 01.05.13 10:18 4

אשדודה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 25.5.11
9562 הודעות, 72 מדרגים, 138 נקודות.  ראה משוב
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    08:25   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. הלוואי והיו אוכפים את החוק גם עם ערבים שפטורים בחובות המדינה ונהנים מזכויותיה  
בתגובה להודעה מספר 0

יש לשחרר את הסמול הקיצוני מלשרת בצה"ל מהטיעון "בגידתו אמנותו"

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
שומר הסף לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 10.11.08
2719 הודעות, 51 מדרגים, 102 נקודות.  ראה משוב
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    08:39   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. עם אנשים כאלה צריך ללכת על בהונות  
בתגובה להודעה מספר 0

גם אני קיבלתי על עצמי בלנ"ד לעדן את סגנון הכתיבה לע"נ הרב ישעיהו רוטר זצ"ל

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
תושב הארץ לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.5.12
4368 הודעות, 48 מדרגים, 76 נקודות.  ראה משוב
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    09:58   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  3. טוב מאוד.  
בתגובה להודעה מספר 0

גולני שלי
חבר מתאריך 7.6.12
30 הודעות
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    10:18   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  4. הוא לא חיכה הפעם למבצעי ההריסה עם השרשרת שלו? פרזיט  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
archive