ראה וקבל אפליקציית אייפון לפורום סקופים
קבל אפליקציית אנדרויד לפורום סקופים
קבל אפליקציית מחשב לפורום סקופים

גירסת הדפסה   שלח לחבר          
קבוצות דיון סקופים נושא #16205 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 16205      
סקופיונר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 20.1.13
1682 הודעות, 23 מדרגים, 46 נקודות.  ראה משוב
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    12:47   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  הפועל ירושלים - פלס צעק על דרוקר: ''עוף לי מהפנים''  
 
   עבר עריכה לאחרונה בתאריך 01.05.13 בשעה 12:48 על-ידי זקי ושות (מפקח)
 
רכבת ההרים של הפועל ירושלים ממשיכה לדהור והבעיות במועדון לא נרגעות, הן בפן המקצועי והן בפן ההתנהגותי-חברתי. לאתר ערוץ הספורט נודע כי יום לפני המשחק מול נתניה (בו הפסידה הקבוצה מעיר הבירה) נרשם עימות חריף בין המאמן שרון דרוקר לקורטני פלס.
הפורוורד סרב להכנס לאחד המשחקונים בהוראת המאמן, והעניינים גלשו אל מעבר לגבול הטעם הטוב. מיד לאחר מכן ערך דרוקר שיחה עם האמריקני, אך היא לא הרגיעה את הרוחות, אלא רק החמירה את המצב כשעלתה לטונים גבוהים ולצעקות. פלס עזב את השיחה באמצע, ועל פי אנשים שהיו במקום הוסיף ואמר לדרוקר באנגלית: "עוף לי מהפנים".

דרוקר, שהיה נסער מאוד, השיב: "אני אחתוך אותך מהקבוצה". למנכ"ל דני כהן אמר המאמן: "אם הוא לא יתנצל אני שולח אותו הביתה". בסופו של דבר, השחקן ביקש את סליחתו של דרוקר ושותף בהפסד לנתניה. "דברים שקורים בתוך המועדון יישארו בתוך המועדון", הגיב המאמן בקצרה לכשנשאל על פרטי האירוע האחרון. פלס, מנגד, סרב להגיב ואמר: "הכל בסדר".

גורם שהיה עד לדברים שפך אור על הפרשה וסיפר לאתר ערוץ הספורט: "הרקע לעימות בין השניים היא העובדה שפלס אמר שהוא לא רוצה לשחק עם מאיר טפירו. במשך 3 ימים, בכל פעם שהוא שובץ למשחקון בקבוצה של מאיר, הוא פשוט יצא החוצה".
"דרוקר לקח אותו לשיחה ואמר לו כי הוא לא יחליט עם מי הוא משחק ועם מי לא", המשיך אותו גורם. "כאן בעצם התרחש הפיצוץ בין השניים, על רקע הגיבוי של דרוקר לטפירו וחוסר שביעות הרצון מההתנהגות של פלס". טפירו עצמו התייחס לדברים: "ביני לבין קורטני אין שום בעיה, אנחנו שחקנים מקצוענים שמחוייבים להצלחת הקבוצה".

העימות הזה מתווסף לשורה ארוכה של אירועי משמעת, שמעלים את השאלה על דרך ההתנהלות של הקבוצה השנה. כזכור, לפני כמה חודשים נרשם עימות בין דרוקר לטפירו, כאשר גם קרייג סמית' הודח מהקבוצה על רקע ראיון שנתן ל'מעריב' ובו תקף בחריפות את דרוקר. ג'ייקוב פולן הוחלף לאחרונה ברון סטיל על רקע מקצועי.

אם לא די בכך, מוקדם יותר פורסם בגלי צה"ל כי המנכ"ל דני כהן מנסה להביא לפיטוריו של המאמן, אך מהלך שכזה לא צפוי לקרות. דרוקר אמר לאתר ערוץ הספורט בתגובה לכך: "יו"ר הדירקטוריון יעקב לירז התקשר אליי ואמר לי שאין דברים בגו. אנחנו מתכוננים לפלייאוף כרגיל". בתוך כך, מאוחר יותר היום תתקיים ישיבת דירקטוריון בהפועל ירושלים, כשעל סדר היום ההערכות לקראת העונה הבאה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.141854.html

"מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות; מי שלא שואל, נשאר טיפש לנצח."


              תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה           (ניהול: למבזק)           שתף       
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד


  האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  צריך לקרוא לסובייטי כדי שייעשה סדר בשיטות הישנות והטובות אניאנונימיאני 01.05.13 13:43 1
  דרוקר הוא אדם גס רוח. ברוש 01.05.13 13:49 2

       
אניאנונימיאני לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.4.12
5523 הודעות, 47 מדרגים, 82 נקודות.  ראה משוב
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    13:43   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. צריך לקרוא לסובייטי כדי שייעשה סדר בשיטות הישנות והטובות  
בתגובה להודעה מספר 0
 


            תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
ברוש לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 6.5.04
15690 הודעות, 108 מדרגים, 175 נקודות.  ראה משוב
יום רביעי כ''א באייר תשע''ג    13:49   01.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. דרוקר הוא אדם גס רוח.  
בתגובה להודעה מספר 0
 


            תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

תגובה מהירה  למכתב מספר: 
 
      
__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________
למנהלים:  נעל | נעל אשכול עם סיבה | מחק | העבר לפורום אחר | מזג לאשכול אחר | מחק תגובות | גיבוי אשכול | עגן אשכול
       


© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
archive