ערכתי לאחרונה בתאריך 27.03.08 בשעה 14:21 בברכה, hvc
מבקר המדינה - לטיפולךדבריו של הסנאטור מצוטטים ע"י חה"כ אדלשטיין במאמר שהוא מפרסם היום בעיתון מקור ראשון.
---
ייתכן ואולמרט צריך לחשוש מכך שבבדיקה מקפת על פרשת פולארד על ספיחיה השונים, יתגלה כי בניגוד למה שנמסר - כאילו אולמרט פעל בכל פגישותיו עם הנשיא וגורמים אמריקאיים אחרים למען פולארד - הוא לא עשה שום מאמצים בכיוון שחרורו.
כחבר בשדולה למען שחרור פולארד, כמי שהיה בעברו 'אסיר ציון' ואף זכה להיות השר הישראלי הראשון שנפגש עם פולארד בשנת 1998, איני יכול להחריש. זאת ועוד. גם כיום, עשר שנים אחרי אותה פגישה מרגשת עם פולארד, בחלק מהפגישות שאני מקיים עם גורמים אמריקאים נאמר לי על ידי בני שיחי, כי 'חבל שישראל לא פעלה בנדון'.
אני זוכר במיוחד פגישה מתוחה ולא קלה, שקיימתי בשנת 1998 עם הסנטור אורין האץ', ששימש באותם ימים כיו"ר תת הוועדה לנושאי מודיעין. האץ' שאל אותי מדוע ישראל לא פעלה בדרכים, שאני מעלה בשיחתי עמו. לדבריו, ייתכן מאוד ואם הדברים היו נעשים, השחרור היה מתבצע כבר מזמן. מסיבה זו, אני מתנגד נחרצות לגישה של הרשויות הממלכתיות כאילו עדיף לשמור על חשאיות בנושא שחרורו של פולארד.
דעתי היא כי רק מודעות של הציבור יכולה לשנות את האווירה הציבורית בארה"ב, ולהביא את הנשיא בוש להחליט על חנינה לקראת סיום כהונתו. על ראש הממשלה להעלות את נושא פולארד מול האמריקאים, אף שזה בהחלט לא נעים בגלל חילוקי הדעות בעניין. הגיע הזמן לעשות מעשה.
- עכשיו הזמן! לפני שיהיה מאוחר! www.FreePollard.org