Google

"המדובב של זדורוב: הוא סיפר לי שחתך אותה"
גירסת הדפסה   שלח לחבר       אשכול קודם  אשכול הבא
קבוצות דיון סקופים, חדשות ופרשנות נושא #16307 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 16307
עקרב שחור
חבר מתאריך 24.6.02
11976 הודעות
יום חמישי כ' באדר ב' תשס''ח    15:39   27.03.08   
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך עבור לצ'אט  
  המדובב של זדורוב: הוא סיפר לי שחתך אותה  

ערכתי לאחרונה בתאריך 27.03.08 בשעה 15:43 בברכה, עקרב שחור

החשוד ברצח הנערה תאיר ראדה שהה באותו תא מעצר עם ארתור המדובב, שהעיד היום כשהוא מוסווה. לשאלות התביעה הוא השיב באופן משכנע, אך ההגנה הצליחה לערער את אמינות ההודאה

שרון רופא-אופיר פורסם: 27.03.08, 15:01
"הוא אמר לי 'לך לכיוון השירותים', הרים את היד והראה לי שחתך אותה ככה, כדי שהדם לא ייזל לו על הבגדים" - כך, כשהוא לבוש בבגדי הסוואה מחשש לזיהויו, העיד היום (ה') המדובב ארתור, שחלק תא מעצר עם רומן זדורוב, את הדרך בה שיחזר בפניו הנאשם ברצח הנערה תאיר ראדה את המעשה. עם זאת, בחקירה מטעם ההגנה הוצגה עדותו באור בעייתי.

המדובב המסווה ארתור, היום בדיון בנצרת (צילום: חגי אהרון)

בעדותו הראשונית בבית המשפט המחוזי בנצרת, כשהשיב לשאלות התביעה, נשמע המדובב משכנע במיוחד. הוא אמר גם כי זדורוב סיפר לו על כך שהתלמידים בבית הספר "נופי גולן" בקצרין, בו אירע הרצח, נהגו להתעלל בו.

"ישבתי לידו במיטה, הוא שכב ואמר לי 'כל הקטע הזה בבית הספר, הם עיצבנו אותי חזק", סיפר, "הוא היה מפריע להם עם מכונות, והיו מכבים לו את החשמל. הוא הרגיש את המבטים לעברו, כל זה התאסף אצלו והוא היה על סף שבירה".

בשלב זה, שישה ימים לאחר שחלקו יחד את אותו התא, טוען ארתור כי זדורוב נשבר והודה בפניו כי ביצע את הרצח: "כשהוא דיבר אמרתי לו 'יותר טוב אני אקום ואתה תראה לי. הוא אמר 'קום, לך לכיוון השירותים' ואז הציג את הצורה בה עשה זאת".

בחקירה הנגדית, ביקש סניגורו של זדורוב, עו"ד דוד שפיגל, להראות איך המדובב, שנהנה לשם כך מגמול כספי, הפעיל על זדורוב לחץ מחשש שלא יצליח להשיג את ההודאה המצופה. "אני לא הרגתי את הילדה, לא הרגתי אותה. אם הייתי יודע לפחות איך זה קרה הייתי אומר לך", אמר רומן למדובב בהזדמנות אחרת לפי התמלול, וארתור ענה: "אם תספר איך הכול קרה יורידו לך מהתקופה". בתשובה לטענה של עורך הדין, השיב המדובב: "לא זוכר אם אמרתי דבר כזה".

המדובב הודה: "כן, העלתי השערות"
בתמליל אחר מבקש רומן מארתור שיסייע לו למצוא את הרוצח האמיתי: "יכול להיות שדרך החבר'ה שלך בעולם הפשע יהיה אפשר למצוא את הנבלה הזו יותר מהר... מי שהרג את הילדה". שפיגל שאל אם הוא זוכר את הדברים, וארתור, שבעדות הקודמת זכר כל פרט - שוב השיב בשלילה.

עורך הדין של זדורוב המשיך בשלו והציג עוד קטעים המלמדים על הלחץ שהפעיל ארתור, בהם הציג עצמו כבכיר בעולם הפשע שרבים מגיעים להתייעץ עימו, על מנת להטיל אימה. המדובב התייחס לכך ואמר מעל דוכן העדים: "אני יכול להגיד הרבה דברים, אני יכול גם להגיד שאני אלוהים בתוך התא".

שפיגל הקשה והקריא תמליל בו נשמע ארתור אומר: "אתה יש לך אמזיה (הטעות במקור - ש.ר.א) ובעיות זיכרון. אתה היית עצבני, הייתה לך התמוטטות עצבים ואז זה קרה".

שפיגל שאל: "מי העלה לראשונה את הרעיון של רצח על רקע בעיות זיכרון?", וארתור הסביר באופן שנשמע בעייתי: "אני דיברתי על אפקט של עצבים ורומן דיבר על אפקט של שיכחה, וכן, זה השערות".

בתום הדיון אמר שמואל, אביה של תאיר ז"ל: "המדובב אמור למשוך אותו כמו מגנט במילים ולהביא אותו לנקודה בה הוא מודה, וזה לא פשוט. מההתחלה אני אומר חד וחלק - זדורוב הוא הרוצח. הוא לקח עולם שלם וגם את העולמות שלנו. אני מקווה שהוא יימק בכלא". האם אילנה, שעדיין אינה משוכנעת כי זדורוב רצח את בתה, אמרה: "אני עדיין מבולבלת. אני מחכה לסוף ואני לא נמהרת".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524360,00.html

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                    (ניהול: למבזק)  

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  זדורוב הרוצח ב 100 % Ambuch 27.03.08 15:51 1
     המשטרה עשתה יותר מידי פשלות בתיק, לפחות לפי מה שפורסם שבכני''ק 27.03.08 15:56 2
         יש לך הוכחות לפשלות, או שאתה מקבל את דברי זדורוב קרקשתא 27.03.08 17:41 4
             מה הופרך ואיך ? בעקבות העכבר3 27.03.08 17:42 5
                 כל תיאוריות הקונספריקציה בהקשר הזה - הופרכו קרקשתא 27.03.08 17:51 6
                     ''תאוריות קונספירציה'' ?! לא הגזמת ? בעקבות העכבר3 28.03.08 19:07 14
                         אם אכן המשטרה מחפה על בן של קצין בינוני עד בכיר שלה אהוד בנאי 28.03.08 19:41 15
                             זה שמישהו ברוטר זרק איזו שטות על בן של ק. משטרה בעקבות העכבר3 28.03.08 19:42 16
                                 סלח לי בעקבות, זה ממש לא פה ברוטר אהוד בנאי 28.03.08 19:46 17
                                     אז עכשיו הדיון צריך להתבסס על טוקבקים ? בעקבות העכבר3 28.03.08 19:48 18
                                         YY. הבאת לי את מלכת הראיות. פששש! קרקשתא 29.03.08 11:17 19
                                             אמרתי לך כבר יותר מפעם...דיון ענייני אתך הוא חסר טעם בעקבות העכבר3 29.03.08 13:15 20
             אין לי הוכחות אני מסתמך על העיתונות שבכני''ק 27.03.08 22:56 9
  שטויות , הכל בגלל עורכי הדין שיש כאן , הוא כבר הודה , י... Ambuch 27.03.08 16:47 3
     אמת. ואני תמיד חשדתי שזה מאבק עדתי - והנה מתברר קרקשתא 27.03.08 22:34 7
         אתה כבר הרשעת אותו ...חבל''ז. בעקבות העכבר3 27.03.08 22:48 8
             כל אסיר יסביר לך בפרטי פרטים שהמשטרה תפרה לו תיק עקרב שחור 27.03.08 23:41 10
                 יודע מה , אתה צודק ... רוב רובם יעשו זאת בעקבות העכבר3 27.03.08 23:47 11
                     בסך הכל ציינתי עובדה. תיקון קטן עקרב שחור 28.03.08 00:10 12
  ): hvc 28.03.08 01:03 13

לובי  לפורומים  אשכול קודם  אשכול הבא
Ambuch
חבר מתאריך 20.9.07
455 הודעות
יום חמישי כ' באדר ב' תשס''ח    15:51   27.03.08   
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך עבור לצ'אט  
  1. זדורוב הרוצח ב 100 %  
בתגובה להודעה מספר 0

הם מפחדים !!

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
שבכני''ק
חבר מתאריך 4.6.02
1525 הודעות
יום חמישי כ' באדר ב' תשס''ח    15:56   27.03.08   
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך עבור לצ'אט  
  2. המשטרה עשתה יותר מידי פשלות בתיק, לפחות לפי מה שפורסם  
בתגובה להודעה מספר 1

לכן גם אם הוא יורשע רוב הציבור לא באמת יאמין לזה.

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
קרקשתא
חבר מתאריך 28.9.07
960 הודעות
יום חמישי כ' באדר ב' תשס''ח    17:41   27.03.08   
  4. יש לך הוכחות לפשלות, או שאתה מקבל את דברי זדורוב  
בתגובה להודעה מספר 2

בעיניים עצומות?

ריבונו של עולם! אנשים מדברים - בלי לדעת על מה.
איזו פאשלות? זה הכל תיאוריות קונספירציה בגרוש שהופרכו.

ואת גלי צה"ל יש לסגור

בעקבות העכבר3
חבר מתאריך 27.9.07
4026 הודעות
יום חמישי כ' באדר ב' תשס''ח    17:42   27.03.08   
  5. מה הופרך ואיך ?  
בתגובה להודעה מספר 4

"הלא דבר" .... מאושיות השפה העברית

קרקשתא
חבר מתאריך 28.9.07
960 הודעות
יום חמישי כ' באדר ב' תשס''ח    17:51   27.03.08   
  6. כל תיאוריות הקונספריקציה בהקשר הזה - הופרכו  
בתגובה להודעה מספר 5

1. שהרוצחים הם ילדים מבי"ס - מיהם? איפה הם ? נעלמו?
2. שיש קשר שתיקה - הופרך. יש מאות עדים שעולים להעיד.
3. שלושה נערים שעלו על מונית אחרי הרצח ואחד מהם תפס הראש ואמר "מה עשיתי..." - הופרך. הנהג נחקר. לא ידע להצביע על מי ומתי. סתם אגדה אורבנית.
4. בן של שוטר / קצין בכיר הוא הרוצח - עד היום לא הצליחו להצביע על חשוד.
5. כת השטן מעורבת...אגדה אורבנית. נבדק והופרך.
6. שנמצאו מילים ומספרים מסתוריים כתובים על ידיה שמרמזים על זהות הרוצח - אלו היו בסה"כ מספרי תרגילי שיעורי בית.
7. שהמילה hurt נמצאה כתובה על ידה - זה שם שיר של כריטסינה אגילר, הזרמת האהובה על תאיר ז"ל הי"ד.

ואת גלי צה"ל יש לסגור

בעקבות העכבר3
חבר מתאריך 27.9.07
4026 הודעות
אור ליום שבת כ''ב באדר ב' תשס''ח    19:07   28.03.08   
  14. ''תאוריות קונספירציה'' ?! לא הגזמת ?  
בתגובה להודעה מספר 6

אהוד בנאי
חבר מתאריך 8.3.08
378 הודעות
אור ליום שבת כ''ב באדר ב' תשס''ח    19:41   28.03.08   
  15. אם אכן המשטרה מחפה על בן של קצין בינוני עד בכיר שלה  
בתגובה להודעה מספר 14

הרי שיש פה תיאורית קשר (ובלעז קונספירציה).
לא הרצח בוצע כקונספירציה, אלא החיפוי לאחר הרצח.

שוב, הכוונה בהנחה שהסיפור אודות בנו של קצין משטרה נכון.

לי אישית נראה שאכן זדורוב הוא הרוצח. אבל אינני חוקר, אינני חד משמעי
(כמו בולש/קרקשתא) וכמובן שאינני השופט בפרשה.

בעקבות העכבר3
חבר מתאריך 27.9.07
4026 הודעות
אור ליום שבת כ''ב באדר ב' תשס''ח    19:42   28.03.08   
  16. זה שמישהו ברוטר זרק איזו שטות על בן של ק. משטרה  
בתגובה להודעה מספר 15

עדיין לא הופך את זה ל"תאורייה"

אהוד בנאי
חבר מתאריך 8.3.08
378 הודעות
אור ליום שבת כ''ב באדר ב' תשס''ח    19:46   28.03.08   
  17. סלח לי בעקבות, זה ממש לא פה ברוטר  
בתגובה להודעה מספר 16

ערכתי לאחרונה בתאריך 28.03.08 בשעה 19:47 בברכה, אהוד בנאי

כקורא אובססיבי של תגוביות (הנני שונא את המונח הלועזי שלהן, טוקבק)
קראתי ב-ynet,nrg ובהארץ את מרביתן.
היו שם הרבה יותר מתגובה אחת שהוזכר בה הנושא הזה של חיפוי על בן
של שוטר בכיר.

כאמור, אני אישית לא "קונה" את זה, אבל זה לא רק פה ברוטר.

ואם אינני טועה, אבל לא בטוח לגמרי, שהשמועה הזאת הוזכרה גם בכתבות
בטלויזיה.

בעקבות העכבר3
חבר מתאריך 27.9.07
4026 הודעות
אור ליום שבת כ''ב באדר ב' תשס''ח    19:48   28.03.08   
  18. אז עכשיו הדיון צריך להתבסס על טוקבקים ?  
בתגובה להודעה מספר 17

ערכתי לאחרונה בתאריך 28.03.08 בשעה 19:50 בברכה, בעקבות העכבר3

חקירה קלוקלת כעולה מכלי התקשורת ומידת הבטחון שנותן הבולש המקרקש במלכת הראיות הן הנושא המקורי לדיון.

אתה חושב שלחינם הוא השאיר יתום את האשכול הכפול שהוא עצמו פתח בנושא ?!

קרקשתא
חבר מתאריך 28.9.07
960 הודעות
יום שבת כ''ב באדר ב' תשס''ח    11:17   29.03.08   
  19. YY. הבאת לי את מלכת הראיות. פששש!  
בתגובה להודעה מספר 18

במציאות, במשפט עצמו, הראיות השקדניות שנאספו סוגרות על זדורובו ופרקליטיו אט אט. לא יעזרו לו אוליגרכים ועוד ועוד עורכי דין. למר זדורוב יש הרבה מאד מה להסביר ולתרץ.
הנה, עלה להעיד המדובב. ומה טוענים פרקליטי זדורוב? שהוא איים עליו כי הציג את עצמו בפני זדורוב כבכיר בעולם הפשע..פח. וכי מה רצה ? שהמדובב יציג עצמו כעבריין תנועה? הוא חייב להציג את עצמו כתותח פשע- אחרת האובייקט לא יאמין שהוא יכול להועיל לו בעצות טובות "מנסיונו".
עם עוצמת טיעונים כאלו - זדונוב עמוק בצרות.
הפואנטה היא שכל העסק הוקלט וצולם. כך שמי שמנסה לטעון שהמדובב איים על זדורוב - יש בפניו אתגר קשה מאד להוכיח את זה...הכל מצולם. בשביל להוכיח איום, לא די בלטעון את זה: צריך להראות מי איים, מתי, ומה עשית עם זה. למשל - מדוע זדורוב לא פנה לסוהרים וטען כי הברנש הזה ארתור מאיים עליו? הה? בזמן אמת.

יש לך עוד הרבה מה ללמוד על עולם הפשע הישראלי ועל איך שופטים שוקלים את הראיותף לפני שאתה פוסל את "מלכת הראיות".

ואת גלי צה"ל יש לסגור

בעקבות העכבר3
חבר מתאריך 27.9.07
4026 הודעות
יום שבת כ''ב באדר ב' תשס''ח    13:15   29.03.08   
  20. אמרתי לך כבר יותר מפעם...דיון ענייני אתך הוא חסר טעם  
בתגובה להודעה מספר 19

ערכתי לאחרונה בתאריך 29.03.08 בשעה 13:16 בברכה, בעקבות העכבר3

שכן אתה הרשעת אותו כבר מזמן....אני עוד זוכר דיונים מוזרים אתך עוד משלב המעצר שלו שגם אז היית מקובע, מעניין למה .

ואני שמח שאתה יודע מי אני ומה אני וקובע שיש לי עוד הרבה מה ללמוד לגבי מע' המשפט הישראלית

שבכני''ק
חבר מתאריך 4.6.02
1525 הודעות
אור ליום ששי כ''א באדר ב' תשס''ח    22:56   27.03.08   
  9. אין לי הוכחות אני מסתמך על העיתונות  
בתגובה להודעה מספר 4

ועד כמה שאני לא מאמין לעיתונות אני במקרה הזה מעדיף להאמין לעיתונות מלמשטרה.

Ambuch
חבר מתאריך 20.9.07
455 הודעות
יום חמישי כ' באדר ב' תשס''ח    16:47   27.03.08   
  3. שטויות , הכל בגלל עורכי הדין שיש כאן , הוא כבר הודה , יעצו לו לחזור בו  
בתגובה להודעה מספר 0

הם מפחדים !!

קרקשתא
חבר מתאריך 28.9.07
960 הודעות
אור ליום ששי כ''א באדר ב' תשס''ח    22:34   27.03.08   
  7. אמת. ואני תמיד חשדתי שזה מאבק עדתי - והנה מתברר  
בתגובה להודעה מספר 3

שמיליונר רוסי מממן את עורכי הדין של זדורוב.

אתם מבינים? לא חשוב אם הנ"ל רצח או לא - למיליונר הזה זה לא משנה. העיקרא שהוא רוסי - הוא מבחינתו חף מפשע. גם אם רצח ילדה קטנה ותמימה.

למשפחת ראדה ובמיוחד לאמר אומר רק זאת: תפסיקו את מחול השדים. אתם משחקים לידי הרוצח. אין חשוד אחר. ולא יהיה. זדורוב הוא הרוצח - ויש מאחריו גופים רבי עוצמה, מהמגזר והעדה שלו, שיעשו הכל לבלבל אתכם וליטוע בכם ספקות.
אם האמא של תאיר ז"ל הי"ד תמשיך לטעון שזדורוב לא פעל לבד, שהוא לא הרוצח וכו' מבלי לחכות להכרעת הדין - היא משחקת לידיו של אותו מיליונר רוסי מסתורי. אם היא חושבת שהמיליונר הזה רוצה צדק, היא טועה: הוא רוצה זיכוי בכל מחיר. למען התדמית של העדה שלו שהוא החליט לשפץ בכסף.
האמא המסכנה הזאת עלולה במו ידיה לגרום לכך שהרוצח של בתה -לטענת המשטרה ואנשי מקצוע מן המעלה הראשונה שחקרו את התיק - יסתובב חופשי בעוד היא לא יודעת את נפשה.

ואת גלי צה"ל יש לסגור

בעקבות העכבר3
חבר מתאריך 27.9.07
4026 הודעות
אור ליום ששי כ''א באדר ב' תשס''ח    22:48   27.03.08   
  8. אתה כבר הרשעת אותו ...חבל''ז.  
בתגובה להודעה מספר 7

עקרב שחור
חבר מתאריך 24.6.02
11976 הודעות
יום ששי כ''א באדר ב' תשס''ח    23:41   27.03.08   
  10. כל אסיר יסביר לך בפרטי פרטים שהמשטרה תפרה לו תיק  
בתגובה להודעה מספר 8

בעקבות העכבר3
חבר מתאריך 27.9.07
4026 הודעות
יום ששי כ''א באדר ב' תשס''ח    23:47   27.03.08   
  11. יודע מה , אתה צודק ... רוב רובם יעשו זאת  
בתגובה להודעה מספר 10

ואתה יודע עוד משהו ...כמה מהם צודקים.

עקרב שחור
חבר מתאריך 24.6.02
11976 הודעות
יום ששי כ''א באדר ב' תשס''ח    00:10   28.03.08   
  12. בסך הכל ציינתי עובדה. תיקון קטן  
בתגובה להודעה מספר 11

לא מדובר על כל האסירים, אסור להכליל את כולם.
לגבי האם הוא הרוצח? אני לא יודע
לגבי המשטרה שיש בישראל, עדיף שנשתוק למען הבריאות שלנו.
חבל להתרגז על שוטרים שהמדים בשבילם עוד מפורים.