מאמן מכבי ת"א לשעבר עשוי לחזור לקדנציה נוספת בנגב בעקבות האכזבה מהעונה האחרונה. סבן וברוכיאן לא ימשיכו, מאמצים להשאיר את אג'ידה
חיים זלקאי | 5/5/2013 7:30 בהפועל ב"ש חגגו את ההישארות בליגה זו השנה השנייה ברציפות במחזור האחרון. בסיום חגגו השחקנים עם 1,500 האוהדים, כשגם הבעלים אלונה ברקת מצטרפת למקהלה.
בסיום סירבה ברקת לקבוע בוודאות את זהות המאמן בעונה הבאה: "בחודש וחצי האחרונים אלישע לוי ואני שמנו הכל בצד כדי להתמקד בהשארת הקבוצה בליגה. אין לי שום תוכניות ליומיים הקרובים, רק להירגע ולנוח.
"בהזדמנות הראשונה אשב עם אלישע, ננתח את מה שקרה ונסיק מסקנות. אני רוצה להבין מה עושים כדי שלא נחזור בכל שנה על הסיוט הזה. אין לי כוחות למאבקי תחתית. חבל ששיחקנו את הכדורגל הכי טוב שלנו רק במחזור האחרון."
אלישע לוי: "את השאלה אם אני ממשיך או לא צריך לשאול את אלונה. אשב איתה ונראה איך אנחנו עושים הכי טוב לטובת הקבוצה. לא שמעתי על זה שאני סגור באשדוד." המאמן מועמד לאשדוד, ובמידה ולא ימשיך, תיבחן מועמדותם של מוטי איוניר ורוני לוי. הקפטן אביתר אילוז: "אני מקווה שאלישע ימשיך."
אלישע התייחס למשחק הסיום ולקמפיין שלו: "באנו מוכנים וגילינו בגרות. אני לא חושב שהעונה היא כישלון. לא אגיד שזו הצלחה, אבל גם בעונה שעברה ב"ש נשארה במחזור האחרון. הקבוצה נמצאת איפה שהיא צריכה להיות, באמצע."
דובב גבאי, שגם בסיום העונה שעברה כבש צמד, נגד בית"ר, שהשאיר את ב"ש בליגה, סיכם: "אני שמח שעזרתי לקבוצה להישאר. אשמח אם נתקדם בעונה הבאה ונציב את הקבוצה בעמדת זינוק לאירופה. נמאס לנו מהתחתית." קלמי סבן, אבירם ברוכיאן, אקסברד ורוב הזרים לא ימשיכו; מאמצים להשאיר את אג'ידה
מקור: http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/466/765.html