18. הייתה לי הרגשה שכמה טמבלים יכניסו את רגשי הנחיתות שלהם לסיפור בתגובה להודעה מספר 11
1. ההינדים אינם מוסלמים. 2. דת האיסלאם אהובה עלי בדיוק כמו שהדת היהודית אהובה עלי- שתיהן מקור לצרות לא מעטות. 3.המוסלמים אהובים עלי עוד פחות מדתם. 4. כמובן שהשמאל אשם גם בזה. הרי ידוע שכל מגדלי החצילים הם שמאלנים/קומוניסטים/בולשביקים. (אני אגב, מגדל תרנגולות, לא חצילים, אבל מה זה משנה).
אני חילוני אתיאיסט אבל בלי צל צלו של ספק, לא בלי ספק ולא בלי צל של ספק אלא אפילו בלי צל צלו של ספק אם היו מאלצים אותי להיות דתי יהודי או דתי מוסלמי הייתי בוחר ביהודי. למרות איסור פירות הים...
מוסלמי דתי אסור לו אלכוהול, זה קודם כל. שנית, אם חלילה אפצע מישהו אפילו בלי כוונה יפצעו אותי כי הם מקיימים כלשונו את הפסוק עין תחת עין.
אין לי כח לחודש שלם של צום שמותר לאכול רק אחרי השקיעה (רמאדן) ולא בא לי להתפלל כל יום 5 פעמים (אצל יהודים ימי חול 3 תפילות, שבת 4 ויוה"כ 5 תפילות). כמו כן ממש לא בא לי להוריד נעלים לפני שאני נכנס לבית התפילה.
ערכתי לאחרונה בתאריך 06.05.13 בשעה 00:03 בברכה, kalatch
או שאולי היא תשב על מחצלת ותמרר בבכי עד סוף יומה. ואז יחלצו אותה מהיגון. ואז ישיר לה מישהו "בלעדייך אני חציל בן אדם". אני רק מקווה שלא לוחצים עליה להתחתן אם היא לא החליטה.