NZIV
חבר מתאריך 18.3.03
26468 הודעות, 213 מדרגים, 415 נקודות. ראה משוב
אור ליום שלישי כ''ז באייר תשע''ג
21:03 06.05.13
כיצד קבל מלך ירדן-עבאללה את הידיעה על תקיפת ישראל.
ערכתי לאחרונה בתאריך 06.05.13 בשעה 21:59 בברכה, NZIV
*-כיצד קבל מלך ירדן-עבאללה את הידיעה על תקיפת ישראל. אתר האינטרנט "עמאן-1" מגלה היום כיצד קבל המלך עבדאללה את הידיעות הראשונות על תקיפות ישראל בדמשק. לדברי האתר סמוך לשעה 0200 לפנות בוקר צלצל מפקד בכיר מאוד בצבא ירדן לארמון המלך שם שהה עבדאללה ובני משפחתו באותה עת. המפקד הבכיר ביקש להעיר את המלך. לאחר ברור קצר העירו את המלך משנתו והוא התיישב לקבל את השיחה. בשיחה נאמר לו כי על פי מידע מודיעיני שיש בידי הירדנים ישראל עורכת מתקפת טילים ומתקפה אווירית על מטרות שונות בדמשק. הקצין הבכיר לא ידע להגיד מה בדיוק קורה אך גם המלך וגם הוא העריכו כי פרצה מלחמה בין ישראל וסוריה. המלך בקש מהקצין הבכיר לכנס בתוך שעתיים ישיבה בטחונית של צמרת המימשל הירדני כדי לדון בהתפתחויות.
عمان 1
הידיעה במקור: نقلا عن موقع عمان 1 علم من مصادر أردنية خاصة جدا أن مسؤولا أمنيا أردنيا كبيرا طلب من كبار الموظفين في قصر "بيت الأردن" حيث يسكن الملك عبد الله وعائلته في العاصمة الأردنية عمّان، إيقاظ الملك لأمر مهم جدا، وإبلاغه برغبة المسؤول الأمني محادثته عبر الهاتف، إذ أجرى الملك إتصالا بالمسؤول الأمني في حدود الساعة الثانية والنصف فجرا، إذ أبلغ الملك بمحتويات معلومات إستخبارية كشفت بأن مواقع عسكرية سورية أصبحت تحت نيران مقاتلات إسرائيلية وقصف صاروخي، إذ ساد الإعتقاد أردنيا لنحو ساعتين بأن حربا قد بدأت في المنطقة، إذ تقول المصادر الأردنية أنه تم الإتفاق خلال الإتصال الهاتفي بين الملك والمسؤول الأمني على عقد إجتماع عاجل لكبار المستويات العسكرية والأمنية لتقييم الموقف السياسي والعسكري في المنطقة.
14. עוד הוסיף הקצין הבכיר שמטוס ישראלי הופל, שני טייסים נשבו בתגובה להודעה מספר 0
שסוריה מכריזה מלחמה בשעה חמש וכל זה מאושר ע"פ חדשות ערוץ 10. בבוקר התנצל הקצין הבכיר בפני הנשיא ואמר שלערבים יש דמיון מפותח ושהוא מצטער שהיה אובר-דרמטי
1. nziv, adamd9 ועוד כמה חברים כאן בפורום, הם תותחים אמיתיים וכיף לי לקרוא ידיעות שלהם 2. ערבי + טוויטר = מד"ב. יום אחד תירגמתי בגוגל טרנסלייט ציוץ כזה, גוגל התמהמה שניה והשיב "עזוב אותך אחי, גדול עלי השטויות שלהם..."
יחד עם זאת, יש לי כבוד גדול אל האיש ומידי פעם הוא מופיע אצלי בפלייליסט שבמדיה-פלייר (עניין של מצב רוח). תרשה לי לנצל"ש ולומר תודה באופן אישי על הידיעות והעבודה המרובה שעשית בליל שבת.
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
גנסין
חבר מתאריך 26.1.08
4113 הודעות, 24 מדרגים, 32 נקודות. ראה משוב
אור ליום שלישי כ''ז באייר תשע''ג
23:14 06.05.13
26. מה שבאמת היה.המלך באחד מהרמונות פילגשיו בעיצומו שלמשחק אממת חובה חובה בתגובה להודעה מספר 0
בלהט המישחק והשעשועים נכנס סריס שדוף גבוה גרום סמוק פנים גאה בהכנעה מלא רגשי אשמ והוד עם טל המלך להוט תפס תטל נו מה עכשיו..ישראל תקפה.. חזק..נו.וו..כאילו בשביל זה אתה ניכנס לי באמצע..נדיה..אני רואה.. אותך..נדיה ביבי..מה ביבי..נדיה..חביבתי בואי ביבי..