קבוצות דיון
סקופים
נושא #17800
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי
צל"ש
|
עמוסכ

חבר מתאריך 11.4.04
53983 הודעות, 138 מדרגים, 230 נקודות. ראה משוב | יום שלישי כ''ז באייר תשע''ג
09:21 07.05.13 |

|
הריבית הבנקאית בעולם שואפת ל 0%
| |
איש לא יודע איך זה בדיוק קרה--אבל זו עובדה. מדינה אחרי מדינה מורידה את ריבית הפריים שלה לכוון אפס. יש כבר כאלה שמדברים על ריבית שלילית (כלומר נצטרך לשלם לבנק עבור הזכות להפקיד את כפסנו בגנזכיו. הבנקאים גילו שריבית נמוכה היא מקור עצום לרווחי ענק משום שהם משלמים 0% ריבית עבור הפקדה וגובים מעל 4% על הלוואות. זהו פער של 4% על הון הבנק--שבהחלט חורג מהנורמהאלא שהיום כבר אין נורמה. מה באמת קורה? העולם (והבנקאים עצמם--ראה פאני מיי, פרדי מאק, דנקנר, בן דוב, תשובה......) משקיעים בכל מה שנראה זה באותה תקופה. היום זה מניות. לפני שנתיים זה היה זהב ונפט. לפני כן היה נדל"ן.... מעט מאד כסף הולך באמת להשקעה עבור העתיד, עבור ההשכלה, עבור היצירתיות. Sydney ACC 04:45 GMT May 7, 2013 RBA Cuts Cash Rate by 0.25%: Reply RBA cuts the cash rate by 0.25% to 2.75% the lowest since the bank was established in 1958. Notwithstanding the reduction it only takes us back to the interest differential against the EUR that prevailed a week ago and retains over 200 basis points versus USD and GBP. hk ab 04:48 GMT May 7, 2013 rates: Reply If all countries adjust their rates to 0,
1. We don't have carry anymore. 2. People will push to loan and make the debt to unimagined levels. 0 inflation as a result of fake/manipulated govt #. Interesting. perth wtr 04:58 GMT May 7, 2013 rates: Reply ab, soon the new norm is global stagflation, new gigantic global credit crisis in the making השקעה בשוק ההון רק כדי להשיג תשואה--אינה מייצרת מקומות עבודה. אינה ממריצה יזמות. זוהי תרבות של רמיה. לא סתם הדסה על סף פשיטת רגל. |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק)
שתף
(ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
שמיים

חבר מתאריך 1.4.12
927 הודעות, 14 מדרגים, 28 נקודות. ראה משוב | יום שלישי כ''ז באייר תשע''ג
10:15 07.05.13 |
|
4. אני בור ועם הארץ בכלכלה ויש לי שאלה, הריבית הנמוכה של הבנקים על
בתגובה להודעה מספר 1
| |
הפקדות והריבית הגבוה (4%) על הלוואות, זה לא נורמה שהייתה שנים?? הרי מערכת בנקאית נוצרה בשביל המשוואה הזאת לא??? תן לי כסף ואשמור לך עליו בעבור ריבית קטנה, אך ברגע שתרצה כסף אתן לך, אבל בעבור ריבית יותר גבוהה. מזה הבנק מתקיים לא?? דבר שני, אם יש גופים בעלי אינטרסים למדד נמוך כמו הממשלה המעסיקים וביטוח לאומי, הרי גם אנחנו האזרחים בעלי אינטרס למדד נמוך לא?? הרי המשכורת שאני מרוויח, ממילא לא נמצאת בקו הגיוני אחד למחירים בשוק, אז מה העניין לעלות אותם???שוב פעם סליחה על הבורות אמריקה שחררי את פולארד... http://www.atzuma.co.il/presidentobama |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
|