קבוצות דיון
סקופים
נושא #17964
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי
צל"ש
|
סקופיונר
חבר מתאריך 20.1.13
2019 הודעות | יום שלישי כ''ז באייר תשע''ג
17:03 07.05.13 |
|
מוריניו: ''כל עוד אני מאמן ריאל, קסיאס לא יהיה בהרכב''
| |
ז'וזה מוריניו קיים היום (שלישי) מסיבת עיתונאים לקראת משחקה של ריאל מדריד מול מלאגה מחר (22:30, ערוץ 5), ובה המשיך להטריף את התקשורת הספרדית. המאמן הכחיש את השמועות על כך שיקבל פיצוי גדול אם יעזוב את ריאל מדריד כשאמר שלא ידרוש "יורו אחד", אך בו בזמן, כשנשאל האם הוא מתכנן להתפטר בקיץ, ירה: "אני מתכנן להמשיך". על יחסיו הרעועים עם איקר קסיאס אמר מוריניו: "אין לי בעיה איתו, אני פשוט מעדיף את דייגו לופס. כל עוד אני מאמן ריאל מדריד, דייגו לופס הוא זה שישחק". על הביקורות שהפנה פפה אל עבר מאמנו, אמר מוריניו: "מדובר בתסכול. לבעיה של פפה יש שם: רפאל וראן. זה לא קל לשחקן בן 31, עם המעמד וההיסטוריה שלו, להידרס על ידי ילד בן 19. אבל זה חוק החיים. אין לי בעיה איתו, אבל יש מעט מאוד אנשים בריאל מדריד שלא חושבים שההגנה של ריאל מדריד לא כוללת את סרחיו ראמוס ו-וראן". למרות דבריו של המאמן הפורטוגלי, בבריטניה בטוחים שהג'וב הבא של מוריניו יהיה זה אותו סיים ב-2007: צ'לסי. רפא בניטס קיים בעצמו מסיבת עיתונאים היום, ובה שלח רמז עבה: "אתם יודעים שבעונה הבאה יהיה כאן מנג'ר אחר, ולדעתי כולם גם יודעים מי זה הולך להיות". אגב, בתקשורת האנגלית מדווחים היום כי ג'ון טרי כבר שוחח עם רומן אברמוביץ', והביע בפני הבעלים את רצונו להחזיר למועדון את מאמן ריאל מדריד. "מאמן טוב כמוהו יכול ללכת לכל מועדון שהוא רוצה", אמר הבלם הוותיק. "אנחנו שמרנו על קשר בשנים האחרונות. קשה לי להיכנס לנושא הזה, אבל למוריניו ולאוהדים היו יחסים מצוינים כי הוא זכה באליפות. הוא אהוב ביציעים, והוא עדיין המיוחד". הבלאנקוס ינסו מחר לדחות את חגיגות האליפות של ברצלונה במספר ימים נוספים, כאשר כל תוצאה זולת ניצחון על מלאגה תבטיח באופן מעשי את התואר של הקטלאנים. מוריניו צפוי להשיב להרכב את מייקל אסיין וגונסאלו היגואין, כאשר מיותר לציין כי לופס שוב יפתח בשער. מנגד, חאבייר סאביולה ורוקה סנטה קרוס שנחו בהפסד מלאגה 1:0 לגרנאדה ישובו להרכב של מנואל פלגריני, שינסה לעלות על חשבון ולנסיה למקום החמישי ולצמק את הפער מריאל סוסיאדד שבמקום הרביעי לשתי נקודות. http://sports.walla.co.il/?w=//2640185
"מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות; מי שלא שואל, נשאר טיפש לנצח." |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק)
שתף
(ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
Eliahu73
חבר מתאריך 2.4.12
2402 הודעות | יום שלישי כ''ז באייר תשע''ג
18:45 07.05.13 |

|
11. קודם כל, צעיר הוא לא
בתגובה להודעה מספר 9
| |
דבר שני, צריך לחשוב קצת מחוץ לקופסא אני לא אומר שאין מצב שזו שלא החלטה מקצועית נטו, אבל יש צידוק מקצועי להשאיר את בהרכב הפותח שוער שהבאת במקום קסיאס, שעמד בגבורה ובכבוד ברצף המשחקים הכי קשה שהיה לריאל העונה, הראה הופעות מצויינות והצלות גדולות. קסיאס חזר אחרי פציעה, אם היה נותן לו לפתוח ישר לאחר מכן ונניח שקסיאס לא היה מייצר הופעות טובות, ריאל הייתה מפסידה שני שוערים. כי הבטחון של לופז היה יורד לרצפה. בינתיים לופז השתפר ממשחק למשחק, וזה מנחוס גדול להוריד שוער כזה לספספל.קסיאס הוא סמל גדול מאוד של ריאל מדריד בשנים האחרונות, הוא אהוב ע"י כל האוהדים, אבל המצב שנוצר הוא מצב לא קל. אגב, כולם צפו את המצב הזה מראש, ברגע שקסיאס נפצע היה ברור שאי אפשר להסתמך על אדאן, והיה ברור שהיו מביאים שוער טוב שנותן פייט רציני לקסיאס על ההרכב הפותח. בקשר למוריניו עצמו - המאמן הזה הוא גאון בתור מאמן, אבל הוא תככן, סכסכן ואגוצנטרי, לכן אם תשאל אותי - אני מעדיף לראות אותו עוזב בקיץ, אבל הסיכויים לא גבוהים במיוחד |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
|