izz
חבר מתאריך 2.4.12
698 הודעות, 4 מדרגים, 8 נקודות. ראה משוב
יום רביעי כ''ח באייר תשע''ג
11:54 08.05.13
רשמית: אלכס פרגוסון פורש ממנצ'סטר יונייטד
ynet: סופה של קריירה מפוארת: המנג'ר האגדי בן ה-71, אשר הוליך את הקבוצה לאליפות מספר 20 בתולדותיה, ייפרד ממנה בסיום העונה אחרי 26 שנים מוצלחות. הסקוטי אמר: "זו לא היתה החלטה קלה". ז'וזה מוריניו ודייויד מויס מועמדים להחליפו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4377519,00.html
one : זעזוע: אלכס פרגוסון פרש מאימון לאחר 27 שנה זה רשמי: המנג'ר הסקוטי יפרוש בתום העונה כשהוא בן 71 ולאחר 27 שנים בשורות מנצ'סטר יונייטד. פרגי הוביל את השדים האדומים ל-13 אליפויות http://one.co.il/Article/216693.html
להזכירך, אתם נמצאים במקום 7 בטבלה ולא מקום 2. ככה שהיריבה שלכם היא מזמן לא יונייטד. עם 55 נקודות בסוף העונה, יש לכם עוד הרבה יריבות אחרות לעבור בדרך, לפני שאתם מגיעים למנצ'סטר.
כמה שמוריניו מתאים, אני שונאת אותו מקווה שלא יגיע. אולי קלופ... איזה הזוי זה בכלל לדבר על זה. בקבוצות אחרות זה דבר שבשיגרה, אבל אני אפילו לא מכירה את מנצ'סטר בלי אלכס..
30. אתה לא צריך להוציא עלי את התסכול שיש בך בגלל הקבוצה אותה אתה אוהד. בתגובה להודעה מספר 28
ואת העקיצות הזולות אתה יכול לשמור לעצמך :-). אנחנו נפגש בסוף העונה הבאה ונראה היכן אנחנו נעמוד והיכן אתם תעמדו, ואני מקווה שאחרי 10 שנים באמת תצליחו להשיג לפחות משהו קטן.
ערכתי לאחרונה בתאריך 08.05.13 בשעה 13:02 בברכה, Kaycee
אני אוהדת את יונייטד מגיל 7, היום אני כבר 25. ואני מכירה את התסכול ואת הקנאה של אנשים כמוך שמכניסים לעצמם דברים לראש רק כדי להסביר לעצמם למה הקבוצה שלהם ככה, ושלנו לא ככה. וזה בסדר, כל אחד מחפש נחמות בכדי לתרץ כשלונות, במיוחד כשלונות רצופים של עשור. אחזור ואומר, נפגש סוף עונה הבאה, ונראה איפה נעמוד. שיהיה להם בהצלחה!
ולעניין המסטיק אפילו לא אתייחס, מצידי שילעס גם קקי כל יום, אני מתייחסת רק לצד המקצועי ולא ל"צהוב". לא אכפת לי מה הוא עושה עם עצמו ומה הוא לועס.
ציינתי שמצבה של ליברפול לא קשורה אליכם. הבעיות שלנו סבוכות הרבה יותר מאיזו קבוצה מושחתת כמו שלכם.
אבל עזרת השיפוט של יונייטד ידועה. הקשרים של פרגסון והבכיינות שלו גם כן ידועה ושוב הוא מאמן ענק בכל קנה מידה (רק הוא יכול להעיף את ואן ניסטלרוי כדי לתת את "הטיפוח" לרונאלדו)
אני גם מודה שכיום אתם קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו.
אני לא מכירה את הקבוצה בלעדיך, וזה זעזוע עמוק בשביל כולנו, האוהדים. אני אתגעגע אליך מאוד ולא תהיה עוד אגדה כמוך בעולם הכדורגל! אני מקווה שהמחליף שלך יהיה ראוי ושמחה שאתה נשאר כמנג'ר, כשלפחות זה מקל על הכאב. תודה רבה לך על התקופה הכי מדהימה של הקבוצה הזו, תודה על כל מה שעשית.