ננעל בתאריך 08.05.13 בשעה 14:25 על-ידי מנהל. סיבה: דעה
הביטו באיש הזה. הוא שיקר לנו; מבטיח שעוד שנתיים יהיה נפלא - ועד אז כולנו מוזמנים להיחנק בהווה

עוד מס הכנסה, עוד מע"מ, זינוק בתעריפי החשמל, קיצוץ בקצבאות ילדים, עוד מס על אלכוהול וסיגריות, מיסוי פנסיה מטורף, מיסוי הזוי למשפרי הדיור ועוד ועוד ■ לא הצבעתי לו, אבל לא חלמתי שיתנקנק כך. לא האמנתי ■ דעה / דורון אביגדהביטו באיש הזה. הוא שיקר לנו; דיבר וקשקש וליהג על "האדם העובד", הבטיח לפעול למען מעמד הביניים – ומה קיבלנו?
עוד מס הכנסה, עוד מע"מ, זינוק בתעריפי החשמל, קיצוץ בקצבאות ילדים, עוד מס על אלכוהול וסיגריות, מיסוי פנסיה מטורף, מיסוי הזוי למשפרי הדיור ועוד ועוד.
מה לא קיבלנו? נגיעה בחברות השמנות, המסריחות מתנאי יתר, כגון חברת החשמל, מקורות, רשות שדות התעופה והנמלים. החברים של עופר עיני. גם בסקטור הציבורי המנופח והמאובן לפיד הפחדן לא נגע. גם לא בכיל. בקושי, באלפיון העליון. התנחלויות? בדיחה טובה. כגודל ההבטחה גודל האכזבה. לא הצבעתי לו, אבל לא חלמתי שיתנקנק כך - ומיד. לא האמנתי.
כל כיפות הברזל שלי הפעילו אזעקות כבר ברגע ההוא, ב-24 במרץ, בו יצא לפיד מפגישה ראשונה עם אנשי האוצר ורץ לספר לחבר'ה בפייסבוק, סליחה בניוזלטר לתומכי "יש עתיד": "התמונה הנפרשת אט-אט בפניי גרועה הרבה יותר ממה ששיערתי. עזבו אתכם ממילים כמו 'גירעון' או 'משבר פיסקלי', אני אסביר את זה הרבה יותר פשוט: באתי לשפץ את הבית, אבל אז גיליתי שבחשבון שלנו יש אוברדראפט. איזה אוברדראפט? מפלצתי, מבשר רע, הולך וגדל".
מה אתה, תוכי???
14:11 08/05/2013 דורון אביגד 13
לכל הדעה/ להמשך:
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000842666
