This IP is being shared among many domains. To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
העדפת לרדת על המדיניות הכלכלית המאוזנת והעדינה של ביבי עם הבטחות פופולאריות כאילו אתה יכול לחלק לכולם כסף בחינם, היום הקב"ה שם אותך בדיוק במקום ההפוך שבו אתה צריך לקחת אחריות, אני מחזק אותך בלקיחת האחריות מחדש, וספיגת העלבונות היא נדרשת לחזרה בתשובה שלך ממדיניות הפופוליזם, עמוד בעוז מול המחרפים והמגדפים ותמשיך במדיניות האחראית והשקולה, אך קבל אותם בהבנה כי הם מדברים מעוני ומהבנה כלכלית שיטחית שהיתה לך אך לפני מספר חודשים.
18. אני לא בטוח בזה.. אבל בכל מקרה גם אם שונאים את החרדים צא ולמד בתגובה להודעה מספר 14
מרבי מנחם מנדל מקוצק זצ"ל שאמר:
אנשי העיר מוצאים חן בעיני, הם מגלים מסירות נפש למען דבר הנראה בעיניהם אמת. עיר שזורקים בה אבנים - עיר היא. כאן נשב! (כשהגיע לקוצק כדי לקבוע את מקום מושבו וזכה למטר אבנים מהמתנגדים לחסידות).
ומה הקשר לסיפור שהבאת לי אחי.. ואני לא מאשים את התמימים בשנאה..התקשורת עשו להם שטיפת מוח שהחרדים אשמים בהכול בדיוק כמו הגויים שמאשימים את יהודים בכל תחלואי העולם.
28. מה הקשר? בוא נגיד כך - ללא בעיות , ללא קשיים, ללא התנגדויות , ללא יצר הרע בתגובה להודעה מספר 20
ללא "פרעה" , ללא "מצריים", ללא אפיקורסים, ללא שונאים, ללא קו שמאל, ללא קליפות וכו' וכו' וכו' ובקיצור ללא גלות לא תהיה גאולה וד"ל ומזה תקיש שאם החרדים היו בתאוריה חיים באיזה גן עדן גשמי ללא כל הפרעות הם היו נשארים בדרגת דומם דקדושה במקסימום - ללא כל יכולת להתקדם ולו צעד אחד ברוחניות לקראת גמר התיקון
This IP is being shared among many domains. To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
סתם אל תיקח את זה אישית חלילה, אני מדבר באופן עקרוני(וזה נכון תמיד) ולדעתי האישית. אם לטעמך זה מצדיק העלאת ידיעה, קטונתי מלקחת על עצמי את התפקיד של מנהל הפורום.