|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
pattern
חבר מתאריך 1.4.12
1610 הודעות | יום חמישי כ''ט באייר תשע''ג
15:49 09.05.13 |

|
5. העיקר שפוטין ביקר בארץ בשנה שעברה ניסו למכור לנו שבעקבות הביקור רוסיה
בתגובה להודעה מספר 0
| |
לא תמכור S300 לסוריה . למי ששכח : 27.6.12 דיווח:רוסיה לא תספק טילים לסוריה כלי התקשורת ברוסיה מדווחים על ביטול עסקת הענק לאספקת טילי הקרקע-אוויר S 300 לסוריה. בדיווח הרוסי נטען עוד כי הסיבה לביטול העסקה ששוויה מוערך ביותר מ-100 מיליון דולר הוא ביקור הנשיא פוטין בישראל השבוע האם ביקור פוטין בישראל מניב פירות ראשונים? רוסיה הודיעה הבוקר שהיא משהה את חוזה אספקת טילי ה-S300 לסוריה, כך על פי דיווח של רשת הטלוויזיה הרוסית RT, שמצטטת מקור בכיר בתעשייה הצבאית הרוסית. הבכיר ציין שהטילים היו אמורים להגיע לסוריה במהלך השנה הנוכחית ובשנה הבאה, אבל, בתעשייה הצבאית הרוסית מודים כי "העסקה הוקפאה על ידי גורמים מלמעלה".
על פי פרסומים בעבר, רוסיה התחייבה לספק את הטילים לטווח ארוך בתמורה ל-105 מיליון דולרים. בקרמלין סירבו אמנם לאשר את המידע הזה, אבל בתקשורת הרוסית טוענים שביטול החוזה הוא תוצאה ישירה של הביקור הנשיאותי של פוטין בישראל במהלך השבוע האחרון. http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,100585.aspx In the land of the blind, the one-eyed man is king | If you want peace, prepare for war. |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
imyoni

חבר מתאריך 7.6.12
1666 הודעות, 30 מדרגים, 60 נקודות. ראה משוב | יום חמישי כ''ט באייר תשע''ג
16:16 09.05.13 |
|
13. הרוסים הם עם של קוקסינלים (-:
בתגובה להודעה מספר 11
| |
ואוו,,,זה בהחלט משפט חזק. ואפגניסטן זה לא אינדיקציה לכלום,,,קח לדוגמא את גרוזי. עזוב התלהמות,,, |
|
| |
|
|
 |
imyoni
חבר מתאריך 7.6.12
1666 הודעות | אור ליום ששי א' בסיון תשע''ג
19:49 09.05.13 |
|
25. תראה
בתגובה להודעה מספר 23
| |
אני לא מומחה למערכות אלקטרוניות או ל"א,,,אבל אני חושב שלכל מערכת יש עדכונים ומערכת זע"ט אשר יודעת להתגבר על מכשולים כאלו. אם המערכת הזאת לא הייתה כל כך מסוכנת אז לא היינו שומעים את כל הרעש מסביב. אני גם לא מזלזל ביכולות שלנו,,,אנחנו מדהימים,,,וכל העולם לומד מאיתנו. אבל בכל מה שקשור ללוחמת טילים,הרוסים מאוד מתקדמים,,, |
|
| |
|
|
|