ראה וקבל אפליקציית אייפון לפורום סקופים
קבל אפליקציית אנדרויד לפורום סקופים
קבל אפליקציית מחשב לפורום סקופים

גירסת הדפסה   שלח לחבר          
קבוצות דיון סקופים נושא #18674 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 18674      
זהב
חבר מתאריך 2.9.07
9880 הודעות
אור ליום ששי א' בסיון תשע''ג    19:45   09.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  סגן שר הביטחון: שידרשו שוויון מהערבים ולא יחנכו לפני את החרדים  
 

סגן שר הביטחון תוקף את שר האוצר יאיר לפיד, ואומר כי "עד שלפיד וחבריו לא ידרשו שוויון בנטל גם מהמגזר הערבי שלא ינסו לחנך את הציבור החרדי". דנון הוסיף: "הליכוד לא חלק מההסתה נגד חרדים"

לוי אשכנזי
כ"ט אייר תשע"ג 17:45



סגן שר הביטחון ח"כ דני דנון, הבהיר כי מפלגתו איננה חלק מההסתה נגד החרדים. את הדברים אמר במהלך 'ועידת המנהלים' של חב"ד, שנערכה מטעם אגודת חסידי חב"ד, בראשות הרב יוסף יצחק אהרונוב. ח"כ דנון אף הוסיף כי חייבים ללמוד מחב"ד איך לפעול באופן של קירוב וחיבוק.

"מנהלי מוסדות חב"ד הם שליחים של ציבור גדול. על כולנו להמשיך במורשתו של הרבי, וזה הדבר החשוב ביותר בכל ממשלה. אני יכול להצהיר כי הליכוד לא חלק ולא יהיה חלק מהמהלכים החד צדדיים של לפיד להטלת שוויון בנטל. "עד שלפיד וחבריו לא ידרשו שוויון בנטל גם מהמגזר הערבי שלא ינסו לחנך את הציבור החרדי". אני בעד שיוון בנטל מתוך הידברות ולא אתן ללפיד וחבריו להמשיך את ההסתה. אתם הרי ה"אלופים" בלחבק ולקרב. וזו הדרך היחידה. מרבים לדבר איתי על ענייני בטחון, כמו התקיפה שהייתה או לא הייתה בסוריה, אבל כיפת ברזל האמיתית שלנו היא ההתיישבות ביהודה ושומרון והאמונה שיש בלבבות", אמר סגן שר הביטחון דני דנון.

אורח הכבוד היה ח"כ הרב מאיר פורוש, שקיבל אות הערכה על תרומתו רבת השנים לחב"ד מסנכ"ל אגודת חסידי חב"ד, הרב שי צ'רבינסקי, והתייחס בצורה נרגשת לגזירה המרחפת מעל לומדי התורה בארץ ישראל: "כעת קיצצו לכל אברך כולל עשרים אחוז מהסכום שהיה רגיל לקבל, והיו לא תהיה רוצים לקצת עוד ועוד. נשמעים קולות של הרוצים לדחוף ידיים לתוך ספרי הלימוד שלנו ולהכניס לתוכם תכנים לא ראויים, ואני אומר להם בצורה ברורה: אם יתערבו לציבור החרדי בתכני הלימוד, לא נהסס למסור אפילו את הנפש על כך!"

בועידה שנערכה בקמפוס 'בית רבקה' שבכפר חב"ד, לקחו חלק מאות מנהלי מוסדות חב"ד. הרב יצחק יהודה ירוסלבסקי, מזכיר בי"ד רבני חב"ד העלה על נס את חשיבות ההצמדות להוראותיו של כ"ק אדמו"ר זי"ע בדרכי ניהול המוסדות: " גם במצב של 'חושך יכסה ארץ', צריכים להביט קדימה ולראות מה הרבי רוצה מאיתנו, ולא להתפתות לימין או לשמאל. "מי שצועד בדרך המלך, הדרך שהמלך בעצמו סלל, יגיע ליעד. אך מי שנוטה לדרכים עקלקלות רק מתרחק מהיעד ומהמטרה האמיתית. כך גם אנו צריכים לנהל מוסדות אך ורק על פי דרך המלך שהנחה לנו הרבי, ובטוחים נו כי ברכתו של הרבי תוביל אותנו להצלחה".

בין היתר השיקה אגודת חסידי חב"ד מיזם חדש "ליווי אישי" שמו, ובמסגרתו מיטב המשרדים המובילים בישראל בתחומם יעניקו למוסדות מעטפת גג של שירותי עריכת דין, ייעוץ ניהולי וכלכלי, וראיית חשבון של הפירמות והחברות המובילות בתחומם. הדבר מהווה בשורה של ממש, ויחסוך למנהלים המסורים את ההתרוצצות שבין חברות בהם אינו מכיר אדם, ומתן הסברים שחוזרים על עצמם כדי לבטא את צרכיו הייחודיים של מוסד חרדי.

"מוסדות חב"ד מתפתחים ב"ה בקצב מואץ וזקוקים למערך נרחב וכלים לניהול מקצועי", סיכם הרב אהרונוב. "לכן אגודת חסידי חב"ד מקיימת את הוועידה ומזמינה את מאות מנהלי המוסדות למגוון דיונים וסדנאות, כדי להתייעל ולהתעדכן בכלים הטובים ביותר העומדים כיום לרשות המנהלים".

http://www.ladaat.info/article.aspx?artid=5898


              תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה           (ניהול: למבזק)           שתף                                           (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד


  האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  שיוויון מערבים ידרש רק במדינת כל אזרחיה שהשמאל מכין לעדר החילוני.. CheshireCat69 09.05.13 19:48 1
  אמת וטוב שכך אבל אם יצביעו יחד עם המסית הם יהיו חלק בלתי נפרד ממנו uz7 09.05.13 21:02 2

       
CheshireCat69
חבר מתאריך 6.9.11
17372 הודעות
אור ליום ששי א' בסיון תשע''ג    19:48   09.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. שיוויון מערבים ידרש רק במדינת כל אזרחיה שהשמאל מכין לעדר החילוני..  
בתגובה להודעה מספר 0
 
ואז הם יתקוממו ויהפכו אותה למדינה מוסלמית.

ושוב היום ואנו נפגשנו פתאום תכול המטפחת, קורטוב של נחת ונתגשם החלום...


            תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
uz7
חבר מתאריך 13.12.09
32083 הודעות
אור ליום ששי א' בסיון תשע''ג    21:02   09.05.13   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. אמת וטוב שכך אבל אם יצביעו יחד עם המסית הם יהיו חלק בלתי נפרד ממנו  
בתגובה להודעה מספר 0
 
ערכתי לאחרונה בתאריך 09.05.13 בשעה 21:08 בברכה, uz7
 

כג בסיוון ה'תשע"ב (12.6.2012) היום העצוב ביותר שידע רוטר.נט.עזיבתו בטרם עת של הרב ישעיהו רוטר זצ"ל


            תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

תגובה מהירה  למכתב מספר: 
 
      
__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________
למנהלים:  נעל | נעל אשכול עם סיבה | מחק | העבר לפורום אחר | מזג לאשכול אחר | מחק תגובות | גיבוי אשכול | עגן אשכול
       


© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
archive