כחובב טניס מושבע , ישבתי וראיתי את המשחק השני של רוג'ר פדרר. התוצאה: 6-2 , 5-3 לפדרר משחקון אחרון ו..."אנו נאלצים לסיים את השידורים, את המשך המשחק תוכלו לראות בסיכום היום"
ערכתי לאחרונה בתאריך 12.08.08 בשעה 17:06 בברכה, andav
(אם איני טועה, זהו שמו) ששידר את הטניס ונשארו בג'ודו כשאין שם ישראלי בכלל. אני מדבר על המשחק המוקדם יותר של נדאל נגד יואיט. אפשר גם לוותר קצת על ג'ודו.
שידורי השחייה עם משה גרטל פשוט מבחילים. רמת השידור של האיש כל כך נמוכה שאתה פתאום מעריך מחדש את אורי לוי (השדר שלא ידע לבטא את שמותיהן של מחצית המדינות בטקס הפתיחה...).
מצפייה בשידורים מבייג'ינג בימים האחרונים, התחלתי להבין שכל מה שאומרים על ההתנהלות הפנימית ברוממה נכון: אין קשר לכישרון - רק לוותק, השיטות מיושנות ולא אכפת מהצופה. זה ההסבר היחיד לשאלה מדוע שודר משחק ג'ודו אחד, בעוד שהשידור של לוי ויעל ארד עסק במשחק אחר, ולמה חותכים שידורים חשובים בשביל חסויות ותוכניות כמו "ערב חדש".
מישהו באמת חשב שבאולימפיאדה הזאת נראה איזה זינוק מטאורי ברמת השידור של הערוץ הראשון? משה גרטל לא היה רלוונטי באולימפיאדת סיאול 88 והוא לא רלוונטי בביג'ינג 2008, והוא לא יהיה רלוונטי גם בלונדון 2012 - אבל הוא יהיה שם. כנ"ל אורי לוי, דני לוונשטיין וכדומה.
מי שבאמת רוצה ליהנות מהאולימפיאדה מוזמן לשים את פעמיו ליורוספורט.
ערכתי לאחרונה בתאריך 12.08.08 בשעה 18:34 בברכה, marko
סגרו ת'שלטר והחתימו כרטיס ..
על משה גרטל אין מה להוסיף,הוא הרבה פעמים טועה בזהות המנצח ובתוצאה (מעניין גם שגרטל ויואב ברוק מתערבים על כל משחה..)
הבעיה הכי גדולה שלי בשידורים הללו היא ברמת הווליום, אני שם נמוך אני בקושי שומע,וכשאני מרים קצת את הקול, פתאום יש התפרצות של צרחות וצווחות מצידו של גרטל שמעיר לי את כל הבית