ערכתי לאחרונה בתאריך 12.05.13 בשעה 20:32 בברכה, סוס-עץ
נעצר הבוקר על ידי יחידת ההונאה המחוז המרכז .. יש תלונות נוספות נגדו
יובא מחר להארכת מעצר .מדובר על המקרה הזה (כנראה.)מצורף לינק בווידאו
פרסום ראשון: עורך דין בכיר בחיפה חשוד באונס וניצול מיני של עובדות
צעירה בת 23 שעבדה כמתמחה במשרדו של עורך דין פלילי מוכר, העידה בפני מצלמות חדשות 10 על מעשי אונס שלכאורה בוצעו בה. אחרי שהתוודעה לעורכת דין אחרת במשרד, הטוענת כי נוצלה מינית על ידי עורך הדין, הן החליטו להתפטר ולהגיש נגדו תלונה במשטרה. "הוא הוריד את החצאית בכוח, אני התחננתי על נפשי", שחזרה המתמחה. עורך הדין: "היה בינינו סכסוך עבודה והן מנסות להתנקם בי". המתמחה יצאה דוברת אמת בבדיקת פוליגרף
בעדות קשה בפני מצלמות חדשות 10, שפורסמה הערב (שני) במהדורה המרכזית, טענו מתמחה ועורכת דין במשרד של עורך דין פלילי מוכר בחיפה כי נאנסו ונוצלו על ידו מינית. המתמחה, בת 23, שחזרה כמה מקרי אונס על ידי עורך הדין שהעסיק אותה, כשבחלק מהם, לדבריה, הוא כופה את עצמו עליה באלימות ולמרות התנגדות פיזית שלה למעשים.
"זה התחיל בזה שהוא זרק לי הערות במשרד, אמר לי שאם אני רוצה להגיע מחר לדיון בבית המשפט אז שאבוא עם חצאית", סיפרה כ' בת ה-23. "יום אחד הוא אמר לי להכין קפה, וכשחזרתי הוא חיכה לי עם המכנסיים מופשלים, לקח לי את היד והניח אותה על איבר המין שלו". לדבריה, מאז אותו המקרה העבודה במשרד הפכה לסיוט.
בהמשך שחזרה המתמחה כ' שישה מקרים שונים בהם היא חזרה ביחד עם עורך הדין מבית המשפט בעכו, כשבדרך הוא עוצר בבית מלון, מחייב אותה לעלות עימו לחדר ואז מושך אותה למיטה כדי לבצע את זממו. בעוד שבמקרים הראשונים ההתנגדות שלה הייתה מילולית בלבד, כעבור 3 חודשים היא מתארת מקרה חמור בהרבה, בו ניסתה להתנגד פיזית ונאנסה על ידי עורך הדין כשהוא מחזיק את ידיה בעוצמה. "התחננתי על נפשי", היא נזכרת.
בשלב זה המתמחה החליטה לשתף אדם נוסף במשרד, והגיעה במקרה ל-ל', עורכת דין צעירה שעבדה עימם. עורכת הדין הציעה לה את עזרתה וליוותה אותה למרכז לנפגעות תקיפה מינית, כשבתום אחת הפגישות היא חושפת בפניה שגם היא נפלה קורבן למעשיו של עורך הדין, ומתארת מסכת של ניצול מיני. "הייתי זקוקה לעבודה", הסבירה ל'. "אני עורכת דין מתחילה, ורציתי לעבוד בתחום. לא הייתה ברירה".
רק אחרי שהתוודעו אחת לשנייה, השתיים הודיעו למעסיק כי הן מתפטרות מהמשרד והגישו נגדו תלונה במשטרה. בשיחה עם חדשות 10 טען הפרקליט בתגובה כי מדובר בניסיון להתנקם בו על רקע סכסוך העבודה, והבהיר כי הוא איננו מכחיש שניהל רומן עם השתיים
יש לציין כי המתמחה נשלחה באופן עצמאי לבצע בדיקת פוליגרף בה יצאה דוברת אמת בעדותה על מקרי האונס. במשטרה הוחלט להעביר את תיק החקירה למחוז מרכז, וכבר מחר צפויות השתיים להגיע ולמסור מחדש את עדותן בנוגע למעשיו.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=975645
חדשות היום ברוטר הם חדשות המחר אצל כולם