*- כשאנחנו שומעים על תקיפת מחסומי דרכים של צבא סוריה על ידי המורדים אנחנו מציירים בדמיונינו משהו ..... היום העלו המורדים סרטון המראה תקיפת מאחז צבאי קטן . המורדים מוכיחים נכונות טובה להלחם. צבא סוריה יושן ושם קצוץ על מה שקורה בלילות מה שעולה ל-18 מאנשי המאחז בחייהם. תסתכלו גם איך המורדים מבצעים וידוא הריגה. המשחק בסוריה הפך למשחק של "לא לוקחים שבויים". http://youtu.be/Res8y6Unhq4
*- סוכנות הידיעות הסורית אמווי:בקרבות היום באלקוצייר נהרגו 14 אנשי חיזבאללה.וכן הושמד טנק טי-72 וכן מספר רכבים של החיזבאללה.
أموي سوريا • حصيلة خسائر الاسد وحزب الله في القصير اليوم احراق دبابة t72 العديد من الجرحى و ايضا مقتل 14 عنصر من عناصر حزب اللات الشيعي اللبناني بالاضافة لتدمير ثلاث سيارة اثنـْـْتان بيك اب و اخرى سيارة جيب والعديد من الجرحى في محاولاتهم لاقتحام البساتين وقرية الحميدية.. دعائكم لابطالنا في القصير المرابطون على جميع جبهات المدينة والتي لا تنام عيونهم لرد هذا العدوان عن المدينة
*- סרטון מהיום - 200 מחיילי צבא סוריה ערקו היום לצד המורדים. אם לא הייתם יודעים או שומעים את ההכרזה לרגע היה נדמה בכלל שמדובר בארוע בלוב.
מדובר רק על יום אחד ורק על חזית לחימה אחת. החיזבאללה נלחמים גם בפרברי דמשק ובאזור דרעא ובאזור חלב. אין לי כרגע מי שיספור במדוייק -אז אני מסתפק במידע מקומי!!!
ואז תתחיל החגיגה טורקיה vs סוריה רוסיה vs טורקיה נאטו vs רוסיה וחיזבאללה לפי הקצב של נציב לא נשארו להם עוד הרבה למסיבת סיום. דבר אחד אני יודע לטורקים לא ישארו מטוסים לסוריה לא ישארו קצינים בכירים, ולארה״ב לא יחסר כלום כי היא לא תתערב.