שני החילות עורכים מבצעים משותפים במטרה למנוע את הטרור שיוצא מרצועת עזה דרך הים. "העבודה המשותפת מאז 'עמוד ענן' מגדילה את המוכנות ואנחנו מצליחים למנוע טרור", הם מסבירים ומרוצים גם מהחברויות החדשות: "למדנו את שפת החי"רניקם שאנחנו לא הכרנו עד היום"
בשנים האחרונות מחפשים בצה"ל דרך להגביר תחושת הביטחון ביישובי הדרום ולמנוע את האיום מרצועת עזה, אחת הדרכים להדק את הטבעת באזור היא לשלב בין יחידת צנחנים לחיל הים הפועל באזור הדרום. כתב חדשות 10 אלמוג בוקר הצטרף לתרגיל משותף של הכוחות.בשנים האחרונות מחפשים בצה"ל דרך להגביר תחושת הביטחון ביישובי הדרום ולמנוע את האיום מרצועת עזה, אחת הדרכים להדק את הטבעת באזור היא לשלב בין יחידת צנחנים לחיל הים הפועל באזור הדרום. כתב חדשות 10 אלמוג בוקר הצטרף לתרגיל משותף של הכוחות.
שיתוף הפעולה הוא תולדה של המציאות הביטחונית ברצועת עזה. פעילי טרור הוכיחו לא פעם כי יכולים להגיע לשטח ישראל דרך הים. חיילים של צנחנים הפועלים על הספינות יכולים לבצע ירי לעומק רצועת עזה.
"העבודה המשותפת מאז 'עמוד ענן' מגדילה את המוכנות ואנחנו מצליחים למנוע טרור", מסביר סא"ל א' מחיל הים. "אין ספק שזה מוצלח", טוען חייל בצנחנים.
השיתוף הפעולה המעניין שובר את המוסכמות צבאיות ויוצר חברויות חדשות מעניינות. "אנחנו רגילים לרוץ אבל הים מעניין ומאתגר", אומרים חיילי הצנחנים. "למדנו את שפת החי"רניקם שאנחנו לא הכרנו עד היום", מודים חיילי חיל הים.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=977526
חדשות היום ברוטר הם חדשות המחר אצל כולם