| |
ננעל בתאריך 16.05.13 בשעה 07:19 על-ידי Maya. סיבה: אשכול כפול החורה בשם דוברת מלול עצרה ליד השעון ביפו והשמיעה לבוגדים מהשמאל את השיר של אייל גולן "ישראל" לדעתי רק על זה מגיע לה צל"ש... מדף הפייסבוק של הגבורה.
לחץ כאן לצפיה דרך Facebook15 מאי 2013 20:14 היום יום הנכבה, נסעתי ברחובות יפו וחלפצי על פני כיכר השעון. נתקלתי בחבורת אנשים חלקם ערבים וחלק יהודים שמפגינים לטובת ארץ ישראל פלסטינית. כולם עטופים בדגלי פלסטין, מחלקים פליירים. בתוך המדינה שלי, במקום שלי, בארץ שלי, באדמה שלי. הלב נצבט למראה ישראלים דם מהדם שלי יושבים יחד איתם ונותנים להם יד ולגיטימציה. עצרתי את האוטו, שמתי את השיר ״ישראל״ של אייל גולן, פתחתי חלונות עם פול ווליום, יצאתי מהרכב רקדתי וצעקתי את השיר. ״מוכנה למות למענך ישראל!!!!״ כל שאר היהודים שהיו באזור הצטרפו עליי, חיבקו אותי, אמרו לי כל הכבוד לך!!!. בין כל ההמון הזה מגיע ליידי ניצול שואה שירק לכיווני ואומר לי שזו לא המדינה שלנו, מפגין לטובתם. עצוב וכואב הלב. אישה אחרת יהודייה מנסה לפוצץ לי את הגלגלים. אחת אחרת פלסטינית מנסה להרים עליי יד. אבל זה לא עזר כי מאחורי עומד עם שלם חזק ואיתן, אף אחד לא יזיז אותנו מכאן. ובלב שלם אני אומרת. ישראל? בשבילך אני מוכנה למות!!! אתם הכל למענך!!! ואחרי היום הזה... שהזמינו לי שוטר שצעק לי שאני משבשת את התנועה, ואחרי היום הזה שעמדתי שם לבד לכמה דקות עד שכולם הבינו את המתרחש אני גאה להגיד שאני יהודייה בארץ ישראל השלמה!!! עם ישראל חי וקיים!!! זאת גיבורת היום.

https://www.facebook.com/dovrat.malul.9
|