צעיר שהגיע למועדון ה"סימפל בר" בפארק המדע בנס ציונה, כשהוא חובש כיפה שחורה וחולצה גדולה, לא הורשה להיכנס בטענה שהוא אינו עומד בתנאי הלבוש של המקום. המועדון: "יש לנו קוד לבוש אבל אין שום הנחיה לגבי כיפה" גיל סימה פורסם: 16.05.13, 08:03
זה היה אמור להיות יום הולדת שמח במיוחד, עם הרבה חברים, מוזיקה טובה וריקודים, אך נדמה שכל מה שיזכור בן צוף בן ה־21 מרחובות מהמסיבה שתכנן לעשות לחברתו הוא עוגמת נפש גדולה כשלאחר המתנה של שעה מחוץ למועדון, נאלצו השניים לוותר על החגיגה ולחזור הביתה.
המקרה אירע לפני קצת יותר מחודש, כשצוף הגיע עם חברתו למועדון הדאנס בר בפארק המדע בנס ציונה, זאת כשכמה ימים קודם לכן הוא תיאם עם יחצ"ן
המסיבות של המקום שיחגוג יום הולדת לחברתו במועדון.
את רגעי המבוכה וההשפלה הוא לא ישכח במהרה: "יצאנו כמה חברים למועדון כשאני והחברה נמצאים עדיין מחוץ לדלת ומתכוונים להיכנס", מספר צוף. לדבריו, כבר ברגע הראשון ניגשה אליו הסלקטורית שהוצבה מחוץ למועדון ושאלה אם הוא נמצא ברשימת המוזמנים. "הסברתי לה שהזמנתי את המקום ליום ההולדת של החברה שלי והכול מתואם עם היחצ"ן", הוא אומר. בתגובה אמרה לו הסלקטורית שהיא מחכה למסרון ממנו שיאשר לה להכניסו.
מספר דקות עברו עד שיחצ"ן המקום אישר לסלקטורית להכניס את צוף וחברתו, אך משום מה, זו סירבה בתוקף כשהיא אף מסבירה ליחצ"ן את הסיבה ומפרטת אותה בהודעת סמס. 'הוא נגד כל החוקים, (לובש) בוס ענק וכיפה שחורה', מסמסת הסלקטורית והסבירה לצוף שעדיין לא קיבלה את ההודעה ולכן היא לא יכולה להכניס אותו ואת חברתו.

התכתובת שניהלה הסלקטורית
"לא ידעתי שאני צריך להגיע עם חולצה מכופתרת או משבצות בשביל לחגוג יום הולדת לחברה שלי", אמר צוף שהמתין יחד עם חברתו עוד שעה ארוכה מחוץ למועדון, בתקווה שבעל המקום יגיע ויכניס אותם. "במשך הזמן שאני מחכה מחוץ למועדון אני רואה עוד ועוד אנשים נכנסים. שאלתי אותה: 'מה קורה איתי? החברים נמצאים בתוך המועדון', אבל זה לא עזר", הוא אומר. כאמור, כל ניסיונותיו להיכנס למועדון לא צלחו ותחת תחושה של השפלה נאלצו הוא וחברתו לעזוב את המקום.
"במה אני שונה מאחרים? בזה שיש לי כיפה שחורה? זו השפלה שאין לתאר. אנשים שעמדו שם הסתכלו עליי עומד בצד, כמו כלב, פשוט עשו ממני צחוק, גם הרסו לי את יום ההולדת לחברה, גם כל היום החגיגי שאמור היה להסתיים במסיבה כייפית, נהרס", מתאר צוף את שהרגיש.
שחף דקל, מבעלי המועדון מסר בתגובה שהם אינם מכירים את המקרה לפרטי פרטים אך במידה ואחד מהמוזמנים אליהם מצא עצמו נפגע, הוא מוזמן לפנות אליהם לבירור הנושא. עוד מסר דקל כי "למועדון הסימפל בר יש קוד לבוש אבל אין שום הנחיה לגבי כיפה. לגבי הלבוש: יש לנו בעיה עם מספר פריטי לבוש ואנחנו מעדיפים שלא ייכנסו איתם בגלל סיבות כאלו ואחרות, בדקנו את הנושא ומצאנו שזה מותר לעשות. קוד לבוש מטרתו לכבד את המקום שאתה מגיע אליו ומעבר לזה אין שום הגבלה להכניס כל אדם למועדון".
מקור: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4379555,00.html