ערכתי לאחרונה בתאריך 17.05.13 בשעה 12:45 בברכה, yio
תמיר אבוקסיס משדרות ייכנס ביום ראשון הקרוב מתחת לחופה וישא את בחירת ליבו, נוי.המשפחה תזכיר במהלך החופה את בתם אלה הי"ד, שנהרגה מטיל קסאם שנורה מרצועת עזה ופגע בה, שעה שחזרה הביתה יחד עם תמיר והחליטה בלי לחשוב פעמיים, לסוכך בגופה על אחיה הקטן, היא נפצעה אנושות ונפטרה כמה ימים לאחר מכן, אחיה תמיר ניצל.
אביו של אלה, יונתן, אומר כי חשוב למשפחה להעביר מסר למחבלים שהם לא הצליחו בתכנית שלהם, "אלה, שילמה בחייה כדי להציל את אחיה הקטן. אנחנו רוצים לפרסם את השמחה שלנו, כדי שהמחבלים ידעו שהם לא הצליחו בתכנית שלהם, הם ביקשו לזרוע פחד, הרס, חורבן, ומוות ואנחנו זורעים צמיחה ובונים בתים בישראל, עם ישראל חי".
האב אומר כי החופה תהיה מרגשת אך גם כואבת, "התרגשות לצד זיכרונות קשים. הבת שלנו נהרגה אבל הנה אנחנו זוכים לחתן את תמיר עם נוי ולפני 4 חודשים חיתנו את רן, היד הזדונית של המחבלים לא הצליחה. אלה, לא נמצאת איתנו אבל הרוח והנשמה מלווה אותנו כל הזמן, ביום ראשון אי"ה נברך על הטובה כשם שברכנו על הרעה"
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/256059
יא ניסן תשע"ג - יום הולדת 111 שנה לרבי מלובאויטש