קבוצות דיון
סקופים
נושא #21402
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי
צל"ש
|
mek2
חבר מתאריך 10.2.07
35646 הודעות | אור ליום שלישי י''ב בסיון תשע''ג
23:59 20.05.13 |

|
פתח-תקווה: בעל היכה את אישתו כי הג'חנון שהכינה לא היה טעים
 |
שהוא לא אהב את הג'חנון, הוא חבט בה. כשביקשה לבקר את הוריה, הפיל אותה לרצפה. תושב ראש העין הורשע בהכאת אשתו, שביקשה להקל בגזר דינו. השופטת נעתרה אלירן קרסנטי פורסם: 20.05.13, 08:00 סניגורית בהפתעה: תושב ראש העין (58) הורשע בשבוע שעבר בבית משפט השלום בפתח־תקוה כי נהג להכות את אשתו על בסיס קבוע. בין היתר, הוא הפליא בה מכותיו כיוון שלא אהב את הג'חנון אותו הכינה לארוחת הערב. באופן מפתיע הייתה זו אשתו שביקשה מהשופטת להקל בגזר דינו, ובמקום לרצות מאסר בפועל, הוא נדון לעבודות שירות. לכל הכתבה http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4379978,00.html 

|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק)
שתף
|
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
8200 היחידה

חבר מתאריך 10.11.11
6675 הודעות, 93 מדרגים, 173 נקודות. ראה משוב | יום שלישי י''ב בסיון תשע''ג
00:30 21.05.13 |
|
26. אז ככה אני לא מת ברעב...
בתגובה להודעה מספר 23
| |
ערכתי לאחרונה בתאריך 21.05.13 בשעה 00:52 בברכה, 8200 היחידה ראשית אני לא יכול לצאת מהחדר אני מחובר לכל מיני מכשירים...אני מקבל כל יום 2 ארוחות מהבית חולים (כשרות) שוות ערך לאוכל של חברות התעופה במטוסי אלעל....וד"ל מלבד זאת מדי יום מגיע לי אוכל עי מתנדבת מניו יורק אוכל "אשכנזי" כשר ערב שבת אני מקבל כמויות של גפילטע...חריין...חלות...קומפוט...ועוד וכמובן יש מי שמעלה לי לחדר....צולאנט...קשה לאכילה אבל כשרעבים...ראוי לאכילה במוצש הגיע יהודי מניו יורק בעל חנות לפיצה...הוא הביא 3 מגשים אישיים
באחת פיצה רגילה השנייה פיצה עם בולגרית ופטריות השלישית פיצה עם.....שוקולד וסירופ מייפל.... טוב אמריקאים....לא נגעתי בה המכנה המשותף בין שלושתן
הן דקות יותר ממצה !!!
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
|