קבוצות דיון
סקופים
נושא #22548
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי
צל"ש
|
יורד ים

חבר מתאריך 2.9.06
5038 הודעות, 75 מדרגים, 146 נקודות. ראה משוב | יום ששי ט''ו בסיון תשע''ג
15:29 24.05.13 |
|
התקשורת השבדית : ''המהומות הן שפת המוחלשים'' (תמונות)
| |
ערכתי לאחרונה בתאריך 24.05.13 בשעה 15:49 בברכה, יורד ים מיכאל לונד ששירת קצין במשטרה במשך 26 שנים לפני שפרש, לא חוסך במילים כאשר הוא מתאר את תיפקוד כוחות הביטחון :"המשטרה היתה גרועה לחלוטין" והוא מוסיף: Jag lyssnar och pratar med gängen, säger han. Det gäller att våga bemöta dem med kärlekתרגום :"אני עצמי מדבר ומקשיב לכנופיות ,אנחנו חייבים להתיחס אליהם באהבה" כיום מיכאל לונד עובד בארגון לזכויות אדם אקספו  מאמר אחר טוען שהמהומות הן בעצם סיפור ישן , ואין שום דבר חדש תחת השמש ,שטוקהולם ידועה בעבר הבעייתי שלה והראיה לכך הן המהומות שפרצו בשנת 1848 ובשנת 1719

שר האינטגרציה אריק אולנהאג האחראי על קליטת המהגרים ושילובם בחברה, מיהר להרגיע : " הצעירים הם בשום פנים ואופן לא נגד החברה" , שכן מדובר בקומץ צעירים שאינם מעידים על הכלל 
העיתון אפטונבלאדט טוען שמההומות הן בעצם דיסיפלינה ישנה, במאמר הזה מפליג העיתון לעבר העבר הרחוק של שטוקהולם למהומות של השנים 1848 1806 1743 ומבהיר לקוראים שמהומות היו אז ויהיו גם היום 
ומאמר תחת הכותרת : " מהומה היא השפה של המושתקים " המאמר מביא את ציטוט המפורסם של מרטין לותר קינג גוניור משנות השישים : "מהומה היא השפה של זה שאינו נשמע" 
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק)
שתף
|
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
ליה
חבר מתאריך 2.9.10
9195 הודעות | יום ששי ט''ו בסיון תשע''ג
15:43 24.05.13 |
|
10. פט קונדל: להתראות לך שוודיה. שוודיה תהיה המדינה המוסלמית הראשונה באירופה
בתגובה להודעה מספר 0
| |
שבדיה תהיה המדינה המוסלמית הראשונה באירופה / פט קונדל
| וידאו: פט קונדל מראה כיצד תהפוך שבדיה למדינה המוסלמית הראשונה באירופה. פט קונדל - אתאיסט מוצהר וקומיקאי בריטי לשעבר - מספיד את שוודיה שהתאסלמה עקב מדיניות ההגירה המוסלמית וריבוי התרבויות חסרות הרסן, משבח את היהודים, ומדגיש שהשנאה ליהודים נסובה בגלל הקוראן שאפילו אינו מזכיר את הפלסטינים. העיתונות השוודית - המסובסדת ע"י הממשלה - מסתירה מהציבור השוודי כי הסיבה לכך ששוודיה הפכה לבירת האונס של אירופה היא המהגרים האפריקנים והמוסלמים מהמזרח התיכון. לעומת זאת בנורבגיה, המשטרה הודיעה שכל 41 מעשי האונס שפוענחו בוצעו בידי מוסלמים, והיו מעשי אונס מאוד אלימים. Goodbye Sweden HEB SUBS להתראות לך שוודיה http://www.youtube.com/watch?v=KVt-oeBx0kE לעיון האשכול: http://rotter.net/forum/gil/20133.shtml#49
| |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
אנונימית
חבר מתאריך 2.4.12
4206 הודעות | אור ל שבת קודש ט''ז בסיון תשע''ג
19:45 24.05.13 |
|
26. והם נופלים אבל מבינים??שמאלן ישראלי נסע לשבדיה וחטף מכות עד אובדן הכרה.מה הבין??
בתגובה להודעה מספר 20
| |
ערכתי לאחרונה בתאריך 24.05.13 בשעה 19:53 בברכה, אנונימית תכלית ביקורו היתה להפריך את הסדרה אללה איסלאם של צבי יחזקאלי. "עמי וטורי חזר משבדיה עם עובדות ורשמים שמשיבים את "השתלטות האסלאם באירופה" א-לה הלוחם יחזקאלי לפרופורציה הנכונה" "9 באוקטובר, בשעה 18:00 לערך בשכונת הרגורדן (Herrgården) שברובע רוזנגורד (Rosengård) בעיר מלמו שבדרום שבדיה, שניים או שלושה צעירים תקפו אותי. בלי הקדמות וללא שום שיג ושיח הם הפילו אותי על האדמה ובעטו לי בראש עד שאיבדתי את ההכרה. כמה דקות מאוחר יותר מצאתי את עצמי ישוב על ספסל איפשהו כששני צעירים בווסטים אדומים ממעין משמר אזרחי מקומי, כנראה ממוצא סומלי, מנגבים לי את הדם מהפרצוף ואומרים לי בשבדית ואנגלית שהזמינו משטרה ואמבולנס. כעבור זמן קצר ביותר הגיעה ניידת עם שני שוטרים ומאחוריה אמבולנס. לקחו אותי לאמבולנס ושם השוטרים חוקרו אותי בנימוס על מה שקרה. הסברתי שתקפו אותי מאחור, שאני לא ממש זוכר את הפרצופים ושלא לקחו לי כלום. לא כסף, לא דרכון ולא את הטלפון הנייד שבאמצעותו צילמתי כמה תמונות בשכונה. "הם כנראה לא רצו שתסתובב שם בשעות האלו ותראה מה הם עושים", סיכמו השוטרים בקצרה את האירוע. הם החתימו אותי על איזשהו טופס, ביקשו רשות להסתכל בתמונות הגינות והבניינים שצילמתי למרות שאין בתמונות אנשים, אמרו "ייתכן שנתקשר אליך אם יהיו לנו שאלות נוספות", והעבירו אותי לאחריות החובשים שבאמבולנס. בשלב זה הובאתי אל חדר המיון בבית החולים האוניברסיטאי במלמו. לא פחות מארבעה רופאים ורופאות מומחים/ות מתחומים שונים בדקו אותי במהלך שלושת הימים הקרובים. זאת יכולה אולי להיות פתיחה למאמר על כישלונות חברת ההגירה השבדית. אלא שהדברים רחוקים מלהיות חד-משמעיים."
מה הבין? "כנראה שהרגורדן הוא מקום מסוכן יותר מכפי שסברתי. אבל תיאור המקום או מלמו בכלל כמעוז של קיצוניות אסלאמית וחממת טרור הוא מוגזם ומופרך. הרגורדן היא מקרה קיצון שמזמין פרנויות כמו זו שהופיעה אצל צבי יחזקאלי, שחלק ניכר מהמיני-סדרה שלו בערוץ 10 על "סכנת האסלאם באירופה" צולם בשכונה. רובע רוזנגורד, ששכונת הרגורדן היא חלק ממנו, קיבל מהשכונה את המוניטין המפוקפקים שלו – אבל מלבד הרגורדן זהו רובע נינוח למדי" לכתבה המלאה: http://www.haokets.org/2012/10/29/%D7%90%D7%96%D7%A2%D7%A7%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%92%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A2-%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%93 "מעמד הביניים הפך לכספומט ואני אומר לכם,עד כאן! 20 מנדטים והעלאת המיסים הבאה לא תקרה!" XD
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
| |
|
|
 |
|
|