עפיפון שעליו פח תבערה גרם לשריפה בשדה חיטה בעוטף עזה
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 16.04.18 בשעה 17:42 על-ידי Maya (גלובל)
יום שלישי ברציפות: טרור העפיפונים הבוערים מעזה. שדה חיטה באזור מ.א שער הנגב הוצת היום על ידי עפיפון שחובר אליו פח-תבערה ונשלח מעזה. נזק כבד נגרם לשדה. אגב, זהו שדה שבקצהו נחשפה אתמול המנהרה.
מתי שמעת לאחרונה על ״אדם אחד נפצע קשה בהתרסקות עפיפון מצוק בהרצליה״?? אז על מי אנחנו עובדים? הם מתחילים להעיף אלינו משקלים כבדים בעזרת מצנחים -בלשון המוכרת- ואנחנו ממשיכים לחשוב שמדובר במשחק ילדים- עפיפונים.
הייתי בטוח שתגיע איזה שהיא תגובה מצידינו בגלל מה שקרה בכיסופים עיי העפיפון שגרם לשריפה וגם בגלל המטען שמצאו.זה נראה כאילו מישהו הוריד את השאלטר. האומנם????
בשבועיים האחרונים בהפגנות מגיע שאפו לכל האחראים השבוע מפקדי חטיבות של חמאס\גאפ היו בהפגנות ולא ירו, משהו השתנה כנראה אולי קצת לחץ ושוב הלכנו אחורה.. זה כמו שאמרת צריך להתייחס כמו לרקטה, זה פוגע בחקלאות, בכסף, בהמון דברים.. חבל שנותנים להם לעשות מה שהם רוצים
זה פיגוע לכול דבר ואני לא שומע את דובר צה"ל מתייחס לזה בכלל..מה זה כדי לא להסלים תמצב עוד יותר ומשלימים עם זה.. גם אני מבין שנהלי פתיחת ירי באש השתנתה אז נראה לי די תמוהה מה קורה..
36. מצחיק אותכם? אותי לא. אתם לא מבינים איזה השלכות הרסניות יש לרעיון הזה בתגובה להודעה מספר 0
ההבדל בין לשים פחית דלק בפחית לבין להטעין טיל הנפלאם (שזה קל מאוד ליצר) הוא קטן מאוד. תאמרו מה הבעיה יש לנו כיפת ברזל הבעיה שגם אם כיפת ברזל תפיל טיל כזה הנאפלם ימשיך לבעור.