רק לפני שנה עם פרוץ המחאה החברתית , שמטרתה הייתה בגדול , להביע זעקה של מצוקה של מאות אלפי הישראלים , שמה לעשות קורסים תחת נטל יוקר המחיה ותחת יוקר הדיור בישראל , בעקבות מדיניות אנטי חברתית בעליל של ממשלות ישראל ובמיוחד הממשלה הזאת וראש הממשלה הזה שהמילה חברתי ,מעבירה בו חלחלה בכל הגוף . המוני אנשים יצאו שבוע אחרי שבוע להביע את זעקתם , במפגן כוח שלא נראה בישראל שנים , בטח לא בעקבות נושא חברתי !!!, וכמובן שהמטרה של רוב המפגינים הייתה אחת , להוזיל את יוקר המחיה בישראל, יש כאלו שחשבו שיש להחליף את הממשלה ויש כאלה שביקשו שאותה ממשלה תבצע את השינוי המיוחל .
אבל מה לעשות כאשר גם שקורה דבר טוב וחיובי , לא היו חסרים מבקרים חריפים למחאה שרובם לא היו עניינים , אלא אנשים בעלי אינטרס מובהק להרוס את המחאה על ידי שקרים והפחדות ולא אל ידי עובדות , ואני מדבר כמובן על גורמים " בימין " , בלשכת ראש הממשלה בכנסת , בעיתון של המשטר , וגם כאן ברוטר ועוד אינספור גורמים תקשורת ימנים , שדאגו להטיף לנו יום ולילה כמה המחאה הזאת היא פוליטית , ועד כמה היא מנוהלת על ידי גורמי שמאל קיצוני שונאי ישראל שמטרתם לפגוע במדינת ישראל , אני חייב להגיד שהם הצליחו בחלקם כי בארץ לא חסרים טיפשים !.
אבל מה ? - ופה הצביעות הגדולה , בזמן האחרון אנו עדים למצוקתם האמתית של תושבי דרום תל אביב , בגלל בעיית המסתננים , נערכים הפגנות מצודקות של תושבי השכונה (כמובן בלי הקטע של האלימות ) , ואיזה פלא מי מנסה לרכב על כל המחאה הזה ? - כמובן גורמים בימין , ובימין הקיצוני !!!! , אותם צבועים שאמרו שהמחאה החברתית היא פוליטית ושל השמאל !!! .
אז כמו שהמחאה היא לא בעיה של השמאל כך גם בעיית המסתננים היא לא בעיה של הימין !!! , ולראות את אותם חבורה של צבועים צועקת עכשיו , ועוד משתמשת באלימות , כמו שעשו לצעיר האתיופי מעוררת גועל ותחושת בחילה !.
אגב , אני אישית אין לי בעיה שגורמי ימין מאגנים הפגנות בנושא המסתננים , כי הגירה זאת אידאולגיה של הימין , כמו שנושאים חברתים זה יותר שמאל , הבעיה שלי כמובן היא הצביעות!!!