גירסת הדפסה   שלח לחבר        
קבוצות דיון יש לי מה לומר נושא #15152 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 15152   
זידאן
חבר מתאריך 2.4.12
106 הודעות
יום ששי י''א בסיון תשע''ב    15:49   01.06.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  הצביעות של הימין חוגגת !!  

רק לפני שנה עם פרוץ המחאה החברתית , שמטרתה הייתה בגדול , להביע זעקה של מצוקה של מאות אלפי הישראלים , שמה לעשות קורסים תחת נטל יוקר המחיה ותחת יוקר הדיור בישראל , בעקבות מדיניות אנטי חברתית בעליל של ממשלות ישראל ובמיוחד הממשלה הזאת וראש הממשלה הזה שהמילה חברתי ,מעבירה בו חלחלה בכל הגוף .

המוני אנשים יצאו שבוע אחרי שבוע להביע את זעקתם , במפגן כוח שלא נראה בישראל שנים , בטח לא בעקבות נושא חברתי !!!, וכמובן שהמטרה של רוב המפגינים הייתה אחת , להוזיל את יוקר המחיה בישראל, יש כאלו שחשבו שיש להחליף את הממשלה ויש כאלה שביקשו שאותה ממשלה תבצע את השינוי המיוחל .

אבל מה לעשות כאשר גם שקורה דבר טוב וחיובי , לא היו חסרים מבקרים חריפים למחאה שרובם לא היו עניינים , אלא אנשים בעלי אינטרס מובהק להרוס את המחאה על ידי שקרים והפחדות ולא אל ידי עובדות , ואני מדבר כמובן על גורמים " בימין " , בלשכת ראש הממשלה בכנסת , בעיתון של המשטר , וגם כאן ברוטר ועוד אינספור גורמים תקשורת ימנים , שדאגו להטיף לנו יום ולילה כמה המחאה הזאת היא פוליטית , ועד כמה היא מנוהלת על ידי גורמי שמאל קיצוני שונאי ישראל שמטרתם לפגוע במדינת ישראל , אני חייב להגיד שהם הצליחו בחלקם כי בארץ לא חסרים טיפשים !.

אבל מה ? - ופה הצביעות הגדולה , בזמן האחרון אנו עדים למצוקתם האמתית של תושבי דרום תל אביב , בגלל בעיית המסתננים , נערכים הפגנות מצודקות של תושבי השכונה (כמובן בלי הקטע של האלימות ) , ואיזה פלא מי מנסה לרכב על כל המחאה הזה ? - כמובן גורמים בימין , ובימין הקיצוני !!!! , אותם צבועים שאמרו שהמחאה החברתית היא פוליטית ושל השמאל !!! .

אז כמו שהמחאה היא לא בעיה של השמאל כך גם בעיית המסתננים היא לא בעיה של הימין !!! , ולראות את אותם חבורה של צבועים צועקת עכשיו , ועוד משתמשת באלימות , כמו שעשו לצעיר האתיופי מעוררת גועל ותחושת בחילה !.

אגב , אני אישית אין לי בעיה שגורמי ימין מאגנים הפגנות בנושא המסתננים , כי הגירה זאת אידאולגיה של הימין , כמו שנושאים חברתים זה יותר שמאל , הבעיה שלי כמובן היא הצביעות!!!

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  אז מה מפריע לך? mose123 01.06.12 20:14 1
  האמת היא, שאנחנו הציבור פחות צריכים לשחק Prowler_1 04.06.12 10:36 2

mose123
חבר מתאריך 2.4.12
41 הודעות
אור ל שבת קודש י''ב בסיון תשע''ב    20:14   01.06.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. אז מה מפריע לך?  
בתגובה להודעה מספר 0

זה כמו שדייר בבית משותף היה זורק זבל בחדר מדרגות (כי רצה להשחיר את פני וועד הבית ולקחת את מקומו), וכמה שבועות אחרי זה אותו דייר יתלונן שלדייר אחר שתומך בוועד הבית אסור לדרוש לפנות בית זונות שהתנחל בבית.

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
Prowler_1
חבר מתאריך 2.4.12
48 הודעות
יום שני י''ד בסיון תשע''ב    10:36   04.06.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. האמת היא, שאנחנו הציבור פחות צריכים לשחק  
בתגובה להודעה מספר 0

ככלי שרת של בעלי אינטרסים.

ולצערינו עלינו מוטלת המלאכה של לברור תמוץ
מהתבן, בכל ידיעה שעפה לה פה...

ולהתחיל לדרוש הוחכות חותכות, ובלעדיהם
להתעלם מכל שטות שפעילי x או y פולטים למטרותיהם.

"לדוגמא הצטרפתי ל "ישראל שלי" ורק לאחרונה שמתי לב
שזדבר הזה שתמכתי בו, זה בכלל הולך לכיוון של מפלגה שהולכת להריץ
אישיות פוליטית במסווה של ארגון חברתי.

כן, אז גם על אנשי ימין לפקוח תעניים טוב טוב ולראות מה מאכילים אותנו!

לא תומך בדעות שמאל מדיניות, אבל בהחלט תומך בפקיחת עניים.

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net