גירסת הדפסה   שלח לחבר        
קבוצות דיון יש לי מה לומר נושא #15197 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי    צל"ש  
אשכול מספר 15197
dav58
חבר מתאריך 22.1.08
1355 הודעות, 23 מדרגים, 0 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון כ''ז בסיון תשע''ב    09:24   17.06.12   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  החתול לא שומר על השמנת הוא זולל אותה  

לפני כחודש שחררתי ידיד ממעצר והפקדתי ערבות בקופת בית המשפט.

בהחלטת השופט נאמר שההפקדה היא עבור ערבות עד לתאריך מסויים.

משעבר תאריך זה וכספי ההפקדה לא הוחזרו, בקשתי לפנות לבית המשפט שישיב לי את כספי הפקדון. מכיון ואין אפשרות לטלפן ישירות למזכירות בית המשפט נאלצתי לפנות למרכז המידע של בתי המשפט.

ההתנהלות הבלתי תקנית הראשונה היתה בכך שלמרות שבידי קבלה מקורית על ההפקדה האמורה בתיק לא נכתב כלל שבוצעה הפקדה עבור החשוד (כיצד הוא שוחרר להנהלת בתי המשפט פתרונים).
נתבקשתי לפנות בכתב למזכירות בית המשפט וכך עשיתי.

היום לאחר שבוע בו לא קבלתי כל תגובה לפנייתי פניתי שוב למרכז המידע ושם נאמר לי שעלי להגיש בקשה לשופט שיתן החלטה להחזרת הפקדון. אל הבקשה יש לצרף את תגובת המאשימה היינו משטרת ישראל.
וזאת למודעי, אני מתגורר במרחק של כ-200 ק"מ מאותה תחנת משטרה, בטלפון כרגיל לא עונים שם, איך אשיג את תגובת המשטרה בדיוק? ומדוע בכלל עלי לקבל את הסכמת המשטרה להשבת כספי הפקדון שהופקדו לפרק זמן מוגבל מראש?

כאמור, ישנה החלטה על הפקדת ערבון לזמן מוגבל, על סמך זה הפקדתי את סכום הערובה, מדוע במדינה האמורה להיות מתוקנת ובדיוק במקום בו אמור להשמר החוק, עלי לעבור 7 מדורי גיהנם כדי לקבל את המגיע לי?

איני מתבייש בדעותי-גם דרוג שלילי לא ישנה אותן

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה 
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net