קבוצות דיון
יש לי מה לומר
נושא #15244
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי
צל"ש
|
האוחז
חבר מתאריך 18.7.12
1 הודעות | יום רביעי כ''ח בתמוז תשע''ב
11:56 18.07.12 |

|
פחד מגיוס חרדים לצה''ל
| |
אנחנו משפחה תל - אביבית מבוססת. הבן שלי בוגר תיכון יוקרתי בעיר, בחור חסון וגבוה, יפה תאר, מצטיין, משרת בצה"ל ועומד לגשת לקורס טיס. לאחרונה אני רואה אותו מהורהר. קורא ספרים שאינני מכירה. פתאום הוא מודיע לנו שהוא שוקל לשנות את דרכו, ויורד מרעיון הטיס. הוא פגש בטרמפיאדה חייל מ'זן' חדש, שמאד דיבר אל ליבו. הוא לא שיתף אותנו יותר. הוא אינו אוהב שנחדור לו לתחום הפרטי שלו. לימים מסר לי חולצה לכביסה. מצאתי בכיס החולצה מכתב - כנראה לא הראשון. מהמכתב ניכר שהשולח הינו בחור צעיר, בוגר ישיבה חרדית, החושף בפניו חשיבה ישיבתית על החיים. פורס לפניו את חייו, מול חיי החילוניות, הריקה והתאבתנית. כפי שאני רואה, יש לו הרבה תשובות לשאלות של בני. אני מודה שהקסם האישי של החייל החרדי משקף בדבריו עדינות נפש, עם חשיבה עמוקה, וגם קצת מתמטיקה תלמודית. במכתב נענה החרדי לבא למפגש עם החבר'ה. מאז, אני כבר לא ישנה בלילות. תוהה בימים. עוד מעט יבא בני מצה"ל, עטור זקן ופיאות. הלכך שלחנו את בננו לצה"ל?. אל תגייסו אותם!!! זה עלול לקרות גם לך. כל בן ישיבה הוא אמנון יצחק קטן. הוא מתוסכל שעזב את הישיבה, ומתחייב לעצמו להביא עשר נפשות במקומו. אנא! הצטרפו אלי!. ארבע אמהות הורידו את צה"ל מלבנון. כולנו יחד נוריד את הסיוט הזה. לא אוכל לגלות את שמי. אני חוששת שבני יעזוב את הבית, כאשר הוא ידע שאני מחטטת ומתערבת בחייו. תודה
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
בני ישראל
חבר מתאריך 30.4.12
493 הודעות | יום רביעי כ''ח בתמוז תשע''ב
12:00 18.07.12 |
|
4. גם אני חשבתי כך
בתגובה להודעה מספר 0
 |
שטוב לגייס את החרדים כך הצבא יהיה דתי וכשר כך מחזרים את העם למקורות צריכים לצאת לשטח כדי לקטוף ליברמן לא יודע מה הוא עושה יבוא יום והוא ישאר לבד והאם ההזויה הזאת שמפחדת שבנה יחזור בתשובה היא מעדיפה אותה בתאילנד זרוק על איזה בנאגלבטל את ההיתעללות של הביטוח הלאומי |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|