201 דירות נמכרו ביום אחד! – שיא חדש במכירת נדל"ן בגאורגיה!
ב-26 באפריל, במהלך יום המכירות הגדול של חברת היזמות המובילה בגאורגיה, ארכי, נמכרו מספר שיא של 201 דירות תוך יום אחד בפרויקט ארקי רוסטאבי, ויותר מ-750 תושבים חדשים הצטרפו למשפחה הגדולה של החברה. יום המכירות הגדול הוא קמפיין מסורתי של החברה, הנמשך יום אחד בלבד ומציע למעוניינים לרכוש את את דירת חלומותיהם, במחיר נמוך, ייחודי ליום זה, שלא יחזור על עצמו לעולם.
ארכי רוסטאבי הוא הפרויקט הראשון של החברה ברוסטאבי, היוצר סביבת מגורים מודרנית ונוחה ומשפר משמעותית את רמת החיים בעיר, המונה 120000 תושבים ונמצאת 16 ק"מ בלבד מהבירה טביליסי.
הפרויקט מעניין במיוחד עבור אותם אנשים המחפשים דירת מגורים להשקעה, ליד טביליסי. הסיבה לכך פשוטה - לאחר יום המכירות הגדול וההנחה המשמעותית, מחיר הדירות עולה למחרת וצפוי שהמחירים יעלו עוד יותר, כפי שקורה בכל הפרוייקטים של ארכי, במהלך הבניה ועם השלמתה.
קצב עליית המחירים לאחר יום המכירות הגדול בא לידי ביטוי גם בתוצאות של דירות בפרויקטים שנמכרו בזמן קמפיין כה גדול. לדוגמה, מחיר הדירה בארכי דיגומי 3, לאחר יום המכירות הגדול, עלה בממוצע של 28% בשנה אחת - שהם יותר מ-$21,000 דולר. בדומה לכך, מחירי הדירות בארכי קיקבידזה פארק עלו ב-23% ב-9 חודשים לאחר יום המכירות הגדול, שהם יותר מ-16,000 דולר ארה''ב. למשקיעים המעוניינים לרכוש דירה בטביליסי ולהשיג תשואה גבוהה ולהנות מהשבחה במחיר הדירה, ארכי מציעה את התנאים הטובים ביותר.
(buy apartments in Tbilisi) הדירות של ארכי מניבות את ההכנסות הגבוהות ביותר בשוק והתשואה על ההשקעה מגיעה עד 10.8%.
(ROI)
שווי הדירות בפרויקטים של של ארכי עולים בממוצע ב-45% במהלך הבניה של הפרוייקט, וההכנסות משכירות עומדות בממוצע על 10.4%. מה שהופך את הפרויקטים של החברה, למקור ההכנסה היציב והטוב ביותר.
לארכי 51 פרויקטים שהושלמו ו-27 פרויקטים בתהליך הבנייה בטביליסי, באטומי, בקוריאני, סיוני, רוסטאבי וכולל מיאמי. אלה כוללים את פרויקטי הפרימיום של החברה בטביליסי: ארכי ריוורטאון, ארכי אוניברס, וארכי ליסי. כמו כן, בשיתוף פעולה עם מותגים גלובליים, לארקי יש פרויקטים יוקרתיים ברחבי גאורגיה כגון: Le Meridien Sioni Lake Resort & Spa, Archi Ramada Batumi
Ibis Tbilisi City
ארכי, כחברת יזמות מובילה בטביליסי וברחבי גאורגיה, מאופיינת בחזונה המתקדם ובסטנדרטים הגבוהים ביותר של בנייה, התורמים לפיתוח אורח החיים האורבני בטביליסי הבירה במדינה כולה.
(real estate developer in Tbilisi) החברה מתכננת לבנות פרויקטים חדשים ולארגן ימי מבצעים גדולים בעתיד הקרוב, אז אנא הישארו מעודכנים ואל תפספסו את החדשות.