|
|
 |
|
 |
|
 |
lurker
חבר מתאריך 18.9.05
21876 הודעות | אור ליום שני כ''ד בניסן תשע''ב
22:42 15.04.12 |

|
17. ''האנרכיסט הוכה לאחר ששבר לסמח''ט את אצבעותיו''
בתגובה להודעה מספר 1
|
https://rotter.net/forum/scoops1/21004.shtml מקורבו של סמח"ט הבקעה מגלה כי הסרטון שהופץ בכלי התקשורת עבר עריכה מגמתית שמסתירה את האלימות שנקטו בה האנרכיסטים במקום. פרסום ראשון: 15/04/12, 22:30 ישי קרוב
מי התעלל במי? אריק בן שמעון, פקודו לשעבר של סמח"ט הבקעה, סא"ל שלום אייזנר, שוחח עימו הערב לאחר המתקפה נגדו על רקע התיעוד בו נראה אייזנר מכה אנרכיסט בקת ה - M-16 שברשותו.
הסמח"ט סיפר כי תקיפתו באה לאחר אלימות מילולית ופיזית מצד פעילי השמאל הקיצוני לעברו ולעבר פקודיו. "שוחחתי עימו ארוכות", סיפר בן שמעון, "מדובר באישיות מוערכת וקצין משכמו ומעלה, המבצע כל העת את תפקדיו על הצד הטוב ביותר". "כחייל שלו לשעבר הייתי לצידו באירועים דומים בעבר וראיתי כיצד הוא שומר על איפוק במקרי קיצון של התפרעויות אנרכיסיטים למיניהם וכיצד גם דואג שחייליו לא ייגררו אחרי הפרובוקציות שלהם". בן שמעון הדגיש כי "צריך להבין שמדובר בעימות שהתרחש במשך למעלה משעתיים ולא באירוע של כמה דקות. מדובר בקו הגנה אחרון לפני שטח שתוחם כ'שטח צבאי סגור' ומדובר בסרטון מגמתי וברור, ממנו הושמט הקטע בו אותו אנרכיסט מדנמרק הכה את אייזנר בידו הימנית עם מקל וגרם שברים בידו". "זהו קצין שמקריב שעות רבות למען עם ישראל ולמען שמירה על בטחון תושביה וגם כעת כשהוא ב'גימלים' עם יד מגובסת הוא חזר ליחידתו להמשיך ולפקד עליה". http://www.inn.co.il/News/News.aspx/236560 |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
669
חבר מתאריך 2.4.12
19582 הודעות | אור ליום שני כ''ד בניסן תשע''ב
22:54 15.04.12 |

|
23. אני מאחל לך כאחל
בתגובה להודעה מספר 15
 |
רק בחיים הקצרים שלך לאחר שתידרס ע״י ג׳יפ צבאי, אינשאללה. למרות שאתה פרובוקטור ולמרות שכל מה שאתה כותב נועד לעצבן, הנה הצלחת להעלות לי את הסעיף, כשאותו ערבי מחמד שאתה מגדל ומלטף(אין קשר לנטיותך המיניות) ישחט אותך או את הוריך, אולי אז אגיע לסיפוקי, חתיכת פרצוף עלוב נפש, מושתן, דוחה, ודורש כאפ(י)ה, יהודון נאיבי מעורר סלידה, בגלל אנשים כמוך יהודים נרצחים בכל מקום, אינשאללה(זה השפה שלך?) שתראה במות יקיריך בעודך בחיים ואז תישחט ע״י אותם ערבים צמאי דם לאט לאט ותוך כדי תיזכר בפוסטים שהעלית כאן, יהודי רפסן ומעורר גועל  |
|
| |
|
|
 |
|
 |
669
חבר מתאריך 2.4.12
19582 הודעות | אור ליום שני כ''ד בניסן תשע''ב
22:55 15.04.12 |

|
25. אני מאחל לך כאחל
בתגובה להודעה מספר 15
 |
רק בחיים הקצרים שלך לאחר שתידרס ע״י ג׳יפ צבאי, אינשאללה. למרות שאתה פרובוקטור ולמרות שכל מה שאתה כותב נועד לעצבן, הנה הצלחת להעלות לי את הסעיף, כשאותו ערבי מחמד שאתה מגדל ומלטף(אין קשר לנטיותך המיניות) ישחט אותך או את הוריך, אולי אז אגיע לסיפוקי, חתיכת פרצוף עלוב נפש, מושתן, דוחה, ודורש כאפ(י)ה, יהודון נאיבי מעורר סלידה, בגלל אנשים כמוך יהודים נרצחים בכל מקום, אינשאללה(זה השפה שלך?) שתראה במות יקיריך בעודך בחיים ואז תישחט ע״י אותם ערבים צמאי דם לאט לאט ותוך כדי תיזכר בפוסטים שהעלית כאן, יהודי רפסן ומעורר גועל  |
|
| |
|
|
|