עומר
חבר מתאריך 21.10.15
1776 הודעות |
23:54 09.06.04 |

|
6. הניר סובל הכל
בתגובה להודעה מספר 0
|
הרי המאמר המופרך הזה כתוב כמסה פשיסטית, נסיון התיאור המגוחך של השמאלני החולם על כוח נוטף פשיסטיות. והכל עם איצטלה של הסברים מדעיים, "סובלימציה נפשית", גאון, גאון הבן אדם. הוא נאלץ לכסות בתילי תילים של מילים את האמת הפשוטה: סגידה לכוח- מי סוגד כאן לכוח, מי צועק "תנו לצה"ל לנצח", מי רוצה להטיל אטום על הערבים, מי רוצה להשתמש בכוח ועוד כוח, מי רוצה שהפוליטיקאים לא יתערבו ויתנו לכוח היהודי לנצח את אויביו ?? ומי נרצח, יונה אברושמי או אמיל גרינצוייג ? פשוט, מאוד פשוט. |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
hamta

חבר מתאריך 2.4.12
872 הודעות, 12 מדרגים, 24 נקודות. ראה משוב |
00:03 10.06.04 |

|
11. אתם סוגדים לכוח, חולירות!
בתגובה להודעה מספר 6
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 10.06.04 בשעה 00:14 בברכה, hamta את המתנחלים לפנות בכוח!את יושבי המאחזים לפנות בכוח! את המפגינים לפנות בכוח! את פדרמן לעצור בכוח! עוזב אותי מאברושמי. אברושמי הוא לא ימין. קח במקומו את יצחק רבין עם הרימונים שהוא זרק על אנשים שבאו להציל את "אלטלנה". קח את הרימונים שנזרקו בתחילת קום המדינה על אסיפת בחירות של "חרות" קח את הסיזון נגד האצ"ל. הכל כוח ופאשיזם! התאווה לכוח היא שלכם - השמאלנים. צודק הכותב. גם תאוותכם למות יהודים. ראה האתר שלי לזכר רבין בשורה למטה. שמאלנות היא מצב נפשי, לא מצב של חוסר ידע. האתר שלי לזכר רבין: www.readme.biz |
|
| |
|
|
 |
עומר
חבר מתאריך 21.10.15
1776 הודעות |
00:26 10.06.04 |

|
20. תצעק יותר חזק, הרי לך דוגמה לכוח שאתה משתמש בו חחח
בתגובה להודעה מספר 11
|
איזו התממות, איזו העמדת פנים. נכון, אברושמי הוא לא ימין, גם עמי פופר לא, גם יגאל עמיר לא, גם ברוך גולדשטיין לא, הם כולם סוכני השב"כ. בוא ננסה להבין את מהות משפטך הפותח "את המתנחלים לפנות בכוח". מי כאן הביריון - הממשלה מחליטה בהליך חוקי לפנות מאחז. (להזכירך, ממשלת ימין)
מגיעים שוטרים ו - הפתעה, מתנחלים מנסים להפר חוקים ואת פעילות הרשות המבצעת ע"י, ע"י , רגע, הנה זה בא - כוח !!! הם מנסים לקבוע עובדות בשטח ע"י, כן נכון - כוח ! אזרחים לוקחים את החוק לידיים ומסרבים להוראות ממשלה דמוקרטית - מי כאן הביריון. אגב, אם דיברת על הפעלת אלימות משטרתית - אז זה לא לעניין, כי זו אותה משטרה שבאותו שבוע פיזרה הפגנת שמאל באלימות. פרט לכך, אני שמח שנאלצת לחזור 50-60 שנה למצוא דוגמה תומכת. אני מראה לך שכל עקרונות הימין היום מבוססים על כוח (בעוד השמאל רוצה במשא ומתן מדיני), ואתה חוזר לאסיפת בחירות בראשית המדינה (וכאילו שלח"י לא השתמשו בכוח).
|
|
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
ערבי טוב
גולש אורח
|
00:31 10.06.04 |

|
23. עקירה הישובים היהודיים ביש''ע וחזרה לגבולות 67
בתגובה להודעה מספר 18
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 10.06.04 בשעה 00:35 בברכה, ערבי טוב תוך מתן היתר למאות אלפי פליטים לחזור אל לב ליבה של ישראל, וכל זאת תחת אש, מזינה את אש הטרור, ומי שתומך בה והופך כל אבן כדי שתתגשם, הוא תומך טרור הטרור הזה בכדי שימשיך להכות בנו זקוק לדלק, ואת הדלק הזה אתם מספקים לו עם האידיאולוגיה שלכם מי קורא להרוג "רק" מתיישבים ביש"ע, מגן על הטרוריסטים בגופו, נחלץ לעזרתו בכל פעם שצה"ל מכביד עליו את היד זה אתם, אז אתם ורק אתם תומכי ומלביי הטרור הרצחני וזה הקריאות תנו לצה"ל לנצח נועדו לתת לנו חיים, ולעומת זאת, הקריאות לא לחסל את הרשות הפלסטינית הרצחנית מעודדות את מבקשי נפשנו, וזה בתמצית כל ההבדל ביננו לבינכם |
|
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
hamta

חבר מתאריך 2.4.12
872 הודעות, 12 מדרגים, 24 נקודות. ראה משוב |
00:08 10.06.04 |

|
15. רק מצביע על האטימות שלך.
בתגובה להודעה מספר 10
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 10.06.04 בשעה 00:09 בברכה, hamta סגידה לכוח? הלו?זה לא אתם שמחפשים את קירבתו של העריץ והרוצח עראפת? זה לא אתם השמאלנים שמגנים את מי שרצה לפגוע ברוצח סאדאם חוסיין? .צודק הכותב שסיפר על השמאלנים שרצו לבגדד כדי להגן בגופם על הדיקטטור העריץ ןצמא-הדם סאדאם חוסיין. זה לא אתם השמאלנים ששמחים על כל פינוי ברוטאלי של המאחזים? המדינות שמדכאות כיום הכי הרבה את נפש ורוח האדם הם מדינות עם אידיאולוגיה שמאלנית: סין, צפון קוריאה, אלבניה וקובה. שמאלנים מגעילים שכמותכם, רק מוות אתם מביאים לעולם! עובדה. רוצה עוד הוכחה? 1200 'קורבנות השלום'. השמאל בעולם הביא רק הרס, מוות, צער ושכול. מיליונים מתו ומתים בעולם בגלל השמאל! שמאלנות היא מצב נפשי, לא מצב של חוסר ידע. האתר שלי לזכר רבין: www.readme.biz
|
|
| |
|
|
 |
עומר
חבר מתאריך 21.10.15
1776 הודעות |
00:35 10.06.04 |

|
26. ססמאות
בתגובה להודעה מספר 15
|
שאלת אני אענה. לא איננו מחפשים את קרבתו של עראפת. אנו מעונינים לדבר עם המנהיגים הנבחרים מהצד השני, אלה שאנו לא בוחרים אותם. אנו מעוניינים לעשות זאת כדי למנוע שימוש בכוח שמביא עוד כוח וכו'. אלה אתם שבעד פתרון כוחני שיראה לערבים. מה קרה, פתאום השתפנת ונהיית פציפיסט ורוד שוחר שלום ? מי שגינה את המבצע בעירק עשה זאת מתוך פציפיזם ומתוך שנאת מלחמה ורצון להימנע שימוש בכוח בו נהרגו גם חפים מפשע, כדאי שתיקרא על כך אולי. את סדאם גינו גם ראשי השמאל בכל העולם. לא, איננו שמחים אם הפינוי הוא ברוטאלי, וזה אתם שגורמים לפינויים להיות ברוטלים במקום להישמע לדעת הרוב ולהתפנות. אולי אתה לא ממש יודע היסטוריה, אבל זה שמפלגה קוראת לעצמה ברמת הסיסמה "סוציאליסטית", זה עוד לא עושה אותה שמאל. בלועזית, סוציאליסטי = חברתי. עקרונותיו של היטלר היו "המדינה מעל הכל", עקרון שקרוב יותר לימין בארץ (להבדיל אלפי הבדלות) ולא עקרונות שמאל. |
|
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
עומר
חבר מתאריך 21.10.15
1776 הודעות |
01:33 10.06.04 |

|
38. גדול! אני רב על פשיזם עם מישהו שמגדיר את עצמו 'הפטריוט'
בתגובה להודעה מספר 37
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 10.06.04 בשעה 01:36 בברכה, עומר בחרת להגדיר את עצמך במילה אחת "הפטריוט". לא "הומניסט", או "ימני", או "מתיישב", או "יהודי", או "שוחר שלום", או כל משהו אחר.פטריוט, ז"א נאמן למדינה ומעמיד אותה גבוה בסדר עדיפויות (ובהקצנה, "המדינה מעל הכל"), מעל הדברים האחרים שציינתי כאן. להמשיך להתווכח איתך מי קרוב יותר לפשיזם ? |
|
| |
|
|
|