קבוצות דיון
גילוי מסמכים
נושא #5929
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי מקוון
צל"ש
|
פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
98335 הודעות |
17:40 30.06.04 |

|
ט. לפיד: ''יואב יצחק שקרן''. י. יצחק:''טומי לפיד מטייח
 |
ערכתי לאחרונה בתאריך 09.07.04 בשעה 06:18 בברכה, פילוביץ שחף את השקרים של עדנה ארבל"ציטוט זה הוא הכותרת של תכנית מבט עם דן מרגלית. הראיון התחיל בנושא החלטת בג"ץ בנושא הגדר שבו התראיינו: 1. השר דני נווה שמתכוון להגיש הצעת חוק עוקף בג"ץ. 2. שר המשפטים טומי לפיד שגיבה את החלטת בג"ץ 3. סמנכ"ל משרד הביטחון ברגיל שאחראי על בניית הגדר. תוך כדי דבריו של טומי לפיד בנושא הגדר, לפתע הוא שינה את מסלולו "ותקף את מעריב בכלל ואת יואב יצחק בפרט בטענה שהכל שקר ושהפגישה הייתה ארוע חברתי/ארוחת ערב וזה היה לפני שמזוז פירסם את החלטתו. מעריב צריך להתבייש בעיתונאי כמו יואב יצחק ואני הזהרתי את דנקנר שיואב יצחק יוריד אותו שאולה" השר דני נווה: "שוב טומי לפיד פורץ שידור ומדבר על משהו אחר". לאחר הראיון עלה לשידור יואב יצחק ואמר: "מדינת ישראל צריכה להתבייש שיש לה שר משפטים שמטייח את כל השקרים של עדנה ארבל. מה שכתבתי בכתבה זה לא שקר, ישנה טעות קטנה והיא תתוקן אבל יש הבדל גדול בין שקר לטעות." מקור: ערוץ 1 - תכנית מבט עם דן מרגלית. ניצן אור חבר מתאריך 8.10.01 11595 הודעות 23:54 08.07.04 1. והנה גם תמליל הופעתו של טומי לפיד בערב חדש בנושא יואב יצחק http://rotter.net/User_files/forum/40edb4697976c79b.pdf
עמיחי חבר מתאריך 8.10.01 6346 הודעות 17:45 30.06.04 לפיד: יואב יצחק יוריד את מעריב ביגון שאולה הוקפץ אל ראש הפורום בשעה 17:58 לפיד שהתראיין אצל דן מרגלית בנושא הגדר התפרץ ואמר כך פחות או יותר, אני רוצה להגיד לך דן העתון שאתה עובד בו ואני עבדתי בו {שהמנוול}יואב יצחק יוריד את מעריב ביגון שאולה. הוא מפרסם הבוקר שקרים על פגישתי אצל גדעון סער עם שלי יחימוביץ והשופטת ארבל ,השקר הוא שכאילו דובר על דו"ח מזוז שבמועד הפגישה אפילו לא פורסם עדיין,כאן חתך אותו והפריע לו דן מרגלית וטען שיצטרך להעלות את יואב יצחק לתגובה. דקות ספורות לאחר מכן עולה המעלילן ומקשקש על שלפיד מחפה על ארבל ואז סותם לו מרגלית ומאפשר לו להגיד שאכן היו כמה טעויות בכתבה והוא יתקן אותן מחר. אז אצל יואב יצחק שקר זאת טעות ,בתנאי שזאת טעות/שקר היא שלו אבל אנחנו יודעים שהוא משקר וממציא בדיות סידרתי. הכנסתי את המנוול לסוגריים כי אינני בטוח שזאת היתה המילה המדויקת למרות שמבחינתי היא בהחלט מתאימה וזאת בהמעטה. http://rotter.net/forum/politics/6650.shtml חנן עזרן ''החשפן'' למעשה אתה ''החסמן'' http://rotter.net/forum/gil/5871.shtml
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
אספרסו
גולש אורח
|
08:26 01.07.04 |

|
24. Yac לדעתי הגזמת.
בתגובה להודעה מספר 23
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 01.07.04 בשעה 08:28 בברכה, אספרסו אני לא חושב שאנשים כאן הם מהסוג של עושי דברם של אחרים. יתרה מכך, אנשים כאן ברובם לא מכירים אחד את השני, ולכן קל מאוד להתייחס רק לתכנים ולא לגופם של אנשים.לעצם העניין, פגישה בבית פרטי של ח"כ שר משפטים עיתונאית המזוהה עם השמאל, ושופטת של בית המשפט העליון ובנסיבות של פירסום דו"ח מזוז, הינה דבר חמור מאוד, ולדעתי פוגע בכללי מינהל תקין ובעיקרון של הפרדת הרשויות. לאן הגענו? התיקשורת כלב השמירה של הדמוקרטיה בפגישה סודית והיא יחימוביץ' חטאה בתפקידה שלא פירסמה את עצם הפגישה וגם את תוכנה. ח"כ מהרשות המחוקקת ניפגש עם שר מישפטים הרשות המבצעת, ועם שופטת בית המשפט העליון שהיא הרשות השופטת, האם זה מקרי? האם זה סתמי? אתה במקום להתייחס לגופו של עניין, בחרת לנעוץ מחט במי שלא קשור כלל לעניין, פילוביץ', למה?כי זה לגופו של אדם. דעתי מיותר לא נכון וחמור מאוד. יתרה מכך, אני אישית מצדד במסקנה להעמיד לדין את שרון ובנו, ובלי קשר לארבל ומעשיה הנלוזים, ובלי קשר לכך שעצם זה שהיא פירסמה דו"ח מטעמה זה דבר חמור.בקיצור לגופו של עניין. |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
|