|
גור-אריה
חבר מתאריך 16.1.08
3394 הודעות | יום שלישי ט''ו באייר תשס''ח
13:16 20.05.08 |

|
18. תראה,אבל זה לא בלם את זה לגמרי...
בתגובה להודעה מספר 5
|
בשביל לעצור את זה אתה תיהיה חייב לחסל כמה ראשי נחש,וזה לא ראלי. יש דרכים אחרות כמו מרי אזרחי קשה ביותר,מהפיכה,עלייה לבריקדות וכו'חוץ מזה,אין לי עצבים שחצי המדינה שעדיין לא קרוי על שם רבין יהיה קרוי על שם אולמרט...צמדי המילים:"כיכר אולמרט","דרך אולמרט","תיכון אולמרט","פח זבל אולמרט" וכדו' לא מתגלגלים לי על הלשון... "מי שאינו לומד מן ההיסטוריה, נידון לחיות אותה מחדש!" תנו עוצמה לישראל! |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
אהודברח
חבר מתאריך 9.5.07
19839 הודעות | יום שלישי ט''ו באייר תשס''ח
12:31 20.05.08 |

|
7. פחחח, הם מתווכחים מי ייתן יותר, אבל אני לא ממש מודאג...
בתגובה להודעה מספר 0
|
כל הסכם מדף, שמי משני הליצנים המופקרים האילו, יחתום כליו, לא יהיה שווה את הנייר עליו הוא חתום. שום הסכם כזה לא יכול לעבור אישור של הכנסת הנוכחית, עם רוב יהודי. בהנחה שיביאו כזה הסכם וילכו לבחירות, אני לא רואה איך קדימה, שלא לדבר על האבודה, מנצחים בחירות, עם הסכם כל כך מופקר. בנוסף, נתניהו יהיה חייב, אם ירצה להיות אלטרנטיבה ומועמד ריאלי לראשות הממשלה, להודיע מראש, פומבית ובאופן נחרץ, שהשיקול היחיד שיעמוד מול עיניו, אם ייבחר, זה להחליט, אם לעשות שימוש בנייר ההסכם, בשירותים בביתו, או, לא לטרוח להסתכן בזיהום ישבנו ולהשליכו לפח, מיידית איך שייבחר. בסופו של יום, ההחלטה לאן העם האומלל הזה רוצה ללכת, תהיה בידיי האזרחים ואת הדייסה שהאזרחים יבשלו, הם ייאלצו הפעם לבלוע עד סופה, השאלה היחידה, איזו דייסה תבושל. |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|