ההתנהלות לא מתבצעת מול השופט. כשתגיע לדיון התובע ישאל אותך מדוע הגשת בקשה להישפט ומה יש לך להגיד. שים לב שאם תודה בביצוע העבירה ורק תבקש להתחשב, סביר להניח שתצא עם הדו"ח המקורי או חמור מכך (אם יש לך עבר בעייתי יש לשופט סמכות להחמיר בעונשך). אם אתה לא מודה בביצוע העבירה, עליך להראות לתובע מדוע הוא לא יצליח לשכנע את בית המשפט שאכן ביצעת את העבירה. תצטרך להפנות לכשלים בראיות. אם אכן יש כשלים חמורים התובע יציע לך הסדר גם אם לא תדע להצביע עליהם. לרוב, ממירים לעבירה שאין בצידה נקודות. הקנס נשאר כשהיה למרות שגם על כך ניתן להתמקח. אם תסכים - תציגו לשופט את ההסדר. אם לא, תצטרך לתת את תשובתך לאישום לשופט - אם תכפור באשמה, הדיון יקבע לשמיעת ראיות. אם תודה, בית המדפט ירשיע אותך ויגזור את עונשך במקום. בהצלחה. יערית אוליאל, עורכת דין תעבורה מוזמן לחפש באתר טיפים בנוגע לעבירה הספציפית שבה אתה מואשם
אני מחכה לדיון שלי על טלפון בנהיגה למרות שחד משמעית לא נגעתי בו. השוטר על האופנוע לא הקשיב ונתן דוח. יש לי דרך להוכיח?! כמובן שיש התקן לטלפון ודיבורית אבל...
גולש אורח
בתגובה להודעה מספר 0
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
חבר מתאריך 24.9.20
1123 הודעות
בתגובה להודעה מספר 1
חבר מתאריך 22.9.20
2106 הודעות, 79 מדרגים, 146 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 2
לסגור על קנס קטן בלי נקודות או לחילופין נקודות פחותות
חבר מתאריך 24.9.20
1123 הודעות
בתגובה להודעה מספר 3
חבר מתאריך 22.9.20
2106 הודעות, 79 מדרגים, 146 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 4
חבר מתאריך 24.9.20
1123 הודעות
בתגובה להודעה מספר 5
מקווה באמת שיעזור..
גולש אורח
בתגובה להודעה מספר 0
חבר מתאריך 24.9.20
1123 הודעות
בתגובה להודעה מספר 7
גולש אורח
בתגובה להודעה מספר 8
חבר מתאריך 30.10.20
2 הודעות
בתגובה להודעה מספר 0
ההתנהלות לא מתבצעת מול השופט. כשתגיע לדיון התובע ישאל אותך מדוע הגשת בקשה להישפט ומה יש לך להגיד. שים לב שאם תודה בביצוע העבירה ורק תבקש להתחשב, סביר להניח שתצא עם הדו"ח המקורי או חמור מכך (אם יש לך עבר בעייתי יש לשופט סמכות להחמיר בעונשך).
אם אתה לא מודה בביצוע העבירה, עליך להראות לתובע מדוע הוא לא יצליח לשכנע את בית המשפט שאכן ביצעת את העבירה. תצטרך להפנות לכשלים בראיות. אם אכן יש כשלים חמורים התובע יציע לך הסדר גם אם לא תדע להצביע עליהם. לרוב, ממירים לעבירה שאין בצידה נקודות. הקנס נשאר כשהיה למרות שגם על כך ניתן להתמקח. אם תסכים - תציגו לשופט את ההסדר. אם לא, תצטרך לתת את תשובתך לאישום לשופט - אם תכפור באשמה, הדיון יקבע לשמיעת ראיות. אם תודה, בית המדפט ירשיע אותך ויגזור את עונשך במקום.
בהצלחה.
יערית אוליאל, עורכת דין תעבורה
מוזמן לחפש באתר טיפים בנוגע לעבירה הספציפית שבה אתה מואשם
https://uliel.co.il/
חבר מתאריך 24.9.20
1123 הודעות
בתגובה להודעה מספר 10
אגב כמה את לוקחת על ייצוג?
חבר מתאריך 30.10.20
2 הודעות
בתגובה להודעה מספר 11
אם אין לך עבירות נוספות בשנתיים האחרונות זה לא משתלם. מבחינה כלכלית עדיף לך לנסות לבד. אם בכל זאת תרצה לקבל הצעת מחיר תתקשר אליי מחר -
0543399889
חבר מתאריך 1.4.08
25032 הודעות
בתגובה להודעה מספר 12
אני מחכה לדיון שלי על טלפון בנהיגה למרות שחד משמעית לא נגעתי בו. השוטר על האופנוע לא הקשיב ונתן דוח. יש לי דרך להוכיח?! כמובן שיש התקן לטלפון ודיבורית אבל...
גולש אורח
בתגובה להודעה מספר 13
איך ראה ומה בדיוק רשם
חבר מתאריך 6.6.12
7230 הודעות
בתגובה להודעה מספר 13