גירסת הדפסה          
קבוצות דיון פוליטיקה ואקטואליה נושא #34368 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי מקוון    צל"ש  
אשכול מספר 34368   
משה רבנו
חבר מתאריך 21.10.21
584 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    07:40   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  

יוסי באום: אני יותר ויותר הולך ומשתכנע שפרשיית המרגל היא לא רק תועבה, היא הרבה יותר מזה, אופרה אחרת לחלוטין.  

"אני יותר ויותר הולך ומשתכנע שפרשיית המרגל היא לא רק תועבה, היא הרבה יותר מזה, אופרה אחרת לחלוטין.

מדוע? מפני שכתב האישום פותח *בתוכנית* שאותה הגיע המרגל ליישם. למרות שכה"א מקמץ מאוד במילים סביב התוכנית - כתב האישום כן מציין שכבר בבוקר הטבח החל הנאשם במימוש 'תוכניתו'. מתי *הוכנה* התוכנית הזו? מיד עם פרוץ הטבח? כבר היה מי שידע לחזות את היקפיו ולהכין תוכנית כדי להשיג ממנה מה? ובדיוק ידע לפנות לאותו א.ש.?

צריך להיות טיפש מופלג כדי להאמין בכך. כל בר דעת מבין שאדם שבשעה 10 או 11 בבוקר הטבח כבר מגיע עם תוכנית שמישהו שמאוד לא רוצים שנדע מי הוא הגיע בדיוק אליו והטיל עליו לבצעה - כל זה לא יכול לקרות רק באותו בוקר, בשום צורה.

זאת ועוד: סעיפים 2 ו27 בכתב האישום מספרים לנו שלנאשם בריגול הייתה תוכנית, והוא ביצע פעולות רבות בכדי לממש את תוכניתו. מהי התוכנית? מה מטרתה? מי הגה אותה? כה"א לא מציין. זה בטח לא רלוונטי, מה?

התוכנית, כמובן, היא לב העניין. היא מסבירה של מי היוזמה, מתי היא תוכננה, ולאלו מטרות. וכשמופנים הזרקורים אל שולחי המרגל - לכו תדעו אולי יחקרו אותם לא רק בשאלה למי הועבר המידע הקריטי שנאסף, אלא בעיקר - מדוע ראו לנכון להכין תוכנית לתרחיש שבעיני צמרת מערכת הביטחון לא היה קיים בכלל. מי ומדוע סבר שחמאס הולך לכבוש יישובים? ולכו תדעו מה תהיה התשובה.

ולקינוח: ח"כ @almog_cohen08
בעתירה שהגיש מציין ששתיקת כתב האישום בהקשר הזה אינה נובעת מחוסר באינפורמציה, התביעה יודעת היטב במה המדובר ושתיקתה נובעת ממניעים נפסדים.

תנו לזה לחלחל."

מקור: https://x.com/YOSSIBAUM/status/1851787139476000799

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה 
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  מעניין מזל דלי 10.11.24 08:49 1
  יש קונספירציה או שזו סתם קונספירציה? העורך 10.11.24 09:51 2
  מטריד מאוד מאוד ואע''פ כן אני לא סבור שהיו גורמים בטחוניים שידעו מה הולך לקרות והעדיפו לתת לזה להתרחש עט הזמיר 10.11.24 17:09 3
  מי זה❓️ ביריון 10.11.24 19:49 4
  אני לא יודע מה היה, אבל המהלך הלוגי כאן שגוי תודה רבה 12.11.24 07:17 5

מזל דלי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 6.3.18
60853 הודעות, 166 מדרגים, 320 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    08:49   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. מעניין  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
העורך
חבר מתאריך 8.10.24
578 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    09:51   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. יש קונספירציה או שזו סתם קונספירציה?  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
עט הזמיר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 9.9.24
1578 הודעות, 10 מדרגים, 20 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    17:09   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  3. מטריד מאוד מאוד ואע''פ כן אני לא סבור שהיו גורמים בטחוניים שידעו מה הולך לקרות והעדיפו לתת לזה להתרחש  
בתגובה להודעה מספר 0

ביריון לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.9.07
131468 הודעות, 409 מדרגים, 644 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    19:49   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  4. מי זה❓️  
בתגובה להודעה מספר 0

יוסי באום:

תודה רבה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 1.1.09
60628 הודעות, 330 מדרגים, 641 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''א בחשון תשפ''ה    07:17   12.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  5. אני לא יודע מה היה, אבל המהלך הלוגי כאן שגוי  
בתגובה להודעה מספר 0

הוא בונה הכל על המילים "מימוש תוכניתו". הם סה"כ המשך למה שכתוב בפסקה הקודמת, שהוא רצה להתגייס למילואים. כמו שמוכח בהמשך: לצורך מימוש תוכניתו (להתגייס למילואים) הוא יצר קשר עם מישהו שיכול לעזור לו בכך.

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
חדשות