|
|
|
|
|
|
|
|
AVNER
חבר מתאריך 15.4.02
1518 הודעות | יום ששי כ' בניסן תשס''ח
15:05 25.04.08 |
|
9. הנין של היינץ ציפר, יוולד כנראה בגרמניה, ויכנס לסטטיסטי
בתגובה להודעה מספר 0
|
הנין של היינץ ציפר, יוולד כנראה בגרמניה, ויכנס לסטטיסטיקת ההתבוללות של העם היהודי.זהו סופו של ריטואל ידוע מראש, מסלול שתופס תאוצה בדורנו. הסב היה בפלמ"ח ונלחם להקמת המדינה. האב הגשים את ציפיות הסב ושרת בסיירת או בשייטת. הנכד כבר גדל באווירת הפוסט ציונות החילונית השלטת. את האני מאמין של אהרון ברק הוא ינק עם חלב אמו. הוא יצא לעולם הגדול - לעסקים או לימודים. ושם הוא מכיר את בת הנכר שתהיה אם בנו היחיד - הלא יהודי. אז מי יותר ציוני, לוחם הסיירת שנותק ממורשת היהדות, וגדע את שושלת העם היהודי? או תלמיד הישיבה שאולי אפילו שרת רק כמשגיח כשרות ברבנות הצבאית, אך בניו ממשיכים את מורשת ישראל סבא, וחלקם משרתים ביחידות מובחרות?!
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AVNER
חבר מתאריך 15.4.02
1518 הודעות | יום רביעי כ''ה בניסן תשס''ח
03:01 30.04.08 |
|
22. בהמשך להבעת הערכה לכנעניות - ציטות מדברי האב על הסב:
בתגובה להודעה מספר 21
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 30.04.08 בשעה 03:02 בברכה, AVNER בהמשך להבעת הערכה לכנעניות - ציטות מדברי האב על הסב: "אבי רחש כאמור בוז עמוק, אינסטינקטיווי, לדת, לרבנים, לבורות ולהבלים שהם מפיצים במסווים אלה ואחרים. בשנים האחרונות הבנתי ממי נחלתי את הסרקזם שלי ואת חוש הביקורת. מאבי, שנולד ומת כהיינץ ציפר ומעולם לא עיברת ולא שינה את שמו. ואני גאה היום יותר מתמיד להיות בנו של האיש זקוף הקומה הזה, שמת באחת, אתמול אחר הצהריים, בצאתו מהבית, ומפתחות המכונית בידו. אני כותב את הטקסט הזה ברכבת, בגרמניה, ובחלון רצועות עננים משוכות על שמי זריחה. וריבועים של שדות חרושים וירוקים ושורות של צפצפות. אני נוסע והוא נוסע, ולבשתי מקטורן ועניבה לכבודו. ואסור לבכות ובעיקר אסור להתבכיין." על שטרנהל - בהמשך
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
|