hill
חבר מתאריך 12.7.14
7453 הודעות, 50 מדרגים, 100 נקודות. ראה משוב
יום חמישי כ''ב בתמוז תשע''ו
08:40 28.07.16
פרסום ראשון: עובדת עיריית ב''ש תפוטר לאחר התבטאויות פוגעניות כלפי הקהילה ההומו-לסבית
פרסום ראשון: עובדת בעיריית באר-שבע תפוטר לאחר שכתבה בפייסבוק התבטאויות פוגעניות כלפי הקהילה ההומו-לסבית. היא כתבה את הדברים בשיחה פומבית שניהלה עם אמא לבן הומו בקבוצה שבה חברים אלפי גולשים. העובדת הועסקה בעיריית באר שבע שלושה חודשים באגף הרווחה. בעירייה אומרים כי הם דוחים בשאט נפש את הדברים שכתבה ומגנים אותם. http://www.iba.org.il/bet/?entity=1173451&type=1
4. אני בשום פנים ואופן לא מצדיק אותה אבל שוב רואים איך הטרור הלהטב''י עובד. בתגובה להודעה מספר 0
הרי ברור שאם היתה מתבטאת מגעיל על חרדים, מתנחלים, אוהדי בית"ר לא היה קורה כלום, אבל התבטאות אחת על הומואים או ערבים ומיד מפטרים אותה. (וכבר אמרתי שאני נגד התבטאויות כאלו, כן? אבל עשרות פוסטים דוחים ומגעילים של גידי אורשר על מתנחלים וחרדים עברו בשקט מוחלט ופוסט אחד מפגר על מזרחיים ומיד הוא מפוטר, כך ששוב הוכח שבתקשורת ובציבוריות הישראלית יש דרג ויש זרג.)
הטרור הרוחני של השמאל לא נח במאבקו למען סתימת פיות. זו הסיבה שאני נלחם נגד הסוטים המסכנים שבסהכ הם באמת מסכנים. מי שאינו עומד בפיתוי מול ישבנו של חברו, הוא מסכן סהכ. אבל גם סוטה! ושיקום חובב חושך הביטוי שיסתום את פי!
בכל דור ודור חייבת האנושות להטיל ספק בערכיה ובקונספציותיה
זה למשל סותר את "חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה" , וגם את חופש הביטוי . קשה לשפוט במקרה הנ"ל כי הדברים לא הובאו . אבל קשה לראות שבית המשפט מאשר את הפיטורים האלו.(למרות שעקב זה ,שזה נאמר על הקהילה הלהט"בית לא אתפלא אם בית המשפט יעשה פה חידוש).