|
|
 |
|
 |
|
 |
Jefe
חבר מתאריך 8.11.16
496 הודעות | יום שני י''ז בשבט תשע''ז
02:21 13.02.17 |

|
9. בתור תושב מקסיקו, הרשה להסביר לך כמה את טועה
בתגובה להודעה מספר 5
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 13.02.17 בשעה 02:31 בברכה, Jefe נתחיל בזה שבמקסיקו יש הרבה איזורים יחסית בטוחים. כל האיזורים המתויירים יותר, נוטים להיות בטוחים יותר (ערי החוף). כמו כן חלק לא קטן מעיירות הגבול ״ניקו״ את עצמם עד כמה שיכלו על מנת למשוך את התייר האמריקאי. אני גר כחצי שעה מגבול מקסיקו-ארה״ב, באיזור שאני נמצא יש הרבה מאוד תיירות אמריקאית והם חיים עליה. אני לא אשקר ואגיד לך שאפשר להסתובב בכל מקום בלי פחד, יש שכונות שלא נכנסים אליהן לא ביום ובטח שלא בלילה - אבל יש גם שכונות כאלה בארץ, והיום בלא מעט מבירות אירופה. אכן למקסיקו אוצרות טבע רבים ופוטנציאל אדיר שפשוט מבוזבז, אבל לאט לאט גדל פה דור של צעירים שמבין ורואה את המדינה שלו נגנבת לו מתחת לרגליים ואין לי ספק שבעתיד הלא כל כך רחוק נראה אותם מבצעים הפיכה פוליטית ואולי הם עוד יצליחו לנקות את המדינה. ד״א, כשטראמפ אמר לראש הממשלה שלהם שישלח את צבא ארה״ב להלחם בפשיעה - לצד הבושה בכך שמדינתם לא יכולה לעשות זאת לבד, רוב התגובות היו ״שיבוא, אולי הוא יצליח״ |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
raceway

חבר מתאריך 13.10.14
12459 הודעות, 146 מדרגים, 288 נקודות. ראה משוב | יום שני י''ז בשבט תשע''ז
04:21 13.02.17 |

|
15. הבעייה במכסיקו היא שהברונים משלמים שוחד טוב,והממשלה נלחמת ביריבים של מי שמשלם
בתגובה להודעה מספר 6
 |
אני הייתי מסתובב במכסיקו הרבה,בגלל העסק שלי, מבחינה תיירותית מכסיקו זה פצצה! אבל המדינה רקובה ברמות! יש להם נפט שהם מוכרים לכל מי שרוצה, כל מונופול תחנות הדלק (פמקו) במדינה שייכות לממשלה, מותר לייבא למכסיקו שמן בלבד (לרכבים) כל השילטון נגוע בשחיתות מלמעלה עד למטה, בגלל זה האזרחים מפחדים מהברונים,הם יודעים שהממשלה לא תעזור להם |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
|